Snooker: Stephen Maguire - Mark King | Maguiren nousu jatkuu?

Julkaistu: 05.02.2019 10:54


Snooker: Stephen Maguire - Mark King | Maguiren nousu jatkuu?
Snooker | Stephen Maguire - Mark King | 21:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Snookerin maailmanrankingin 32 parasta peluria kisaavat tällä viikolla Cheltenhamissa World Grand Prix'n merkeissä. Vedonlyöntiyhtiö Coralin nimeä kantava turnaus on nykytyyliin tiivistahtinen ja pelataan erittäin nopealla rakenteella. Kun mukana on pelkästään lajin absoluuttisia huippuja, myös taso on lähes poikkeuksetta huima. Ensimmäinen suuri yllätys nähtiin heti avauspäivänä, kun Marco Fu pudotti Ronnie O'Sullivanin avauskierroksella.

Tiistain iltaikkunan ensimmäisessä ottelussa kohtaavat kaksi pitkän linjan ammattilaista. Stephen Maguire oli parhaimmillaan jopa maailmanlistan kakkosena ja tuli tutuksi isojen turnausten ratkaisupeleissä erityisesti vuosikymmenen vaihteessa. Kuivempien vuosien jälkeen skottipussittaja on taas noussut pelinsä kanssa paremmalle tasolle. Kauden tähän asti parasta snookeria Maguirelta nähtiin viime viikolla Berliinissä, kun mies taisteli tiensä aina välieriin vastaan. Matkalla kaatui mm. tämän hetken yksi kuumimmista pelaajista Judd Trump.

Mark King on vielä selvästi pidemmän linjan ammattilaispelaaja. Pitkä ja käsittämättömän tasainen ura on kestänyt kohta kolmekymmentä vuotta ja sujunut käytännössä ilman sen suurempia huippukohtia. Toisaalta jotenkin mies on yleensä pitänyt sijoituksensa maailmanlistalla 32 sisällä tai ainakin sen tuntumassa, mikä on taannut automaattisen osallistumisen useimpiin turnauksiin. Tasaisuus kuvaa hyvin tätäkin. Mies on pelannut jokaisen turnauksen johon ranking on piisannut, mutta maineteot ovat jääneet uupumaan. Tässä maailman valioiden turnauksessa King on etukäteen laskettava täytemiehen rooliin.

Maguire on väläytellyt viime aikoina vanhaa huipputasoaan ja jos skotti siitä jatkaa tähänkin turnaukseen, ainakin avauskierros pitäisi olla selvää kauraa. Kingillä on ollut tapana kiusata vahvempiaan pitkillä matseilla, mutta kyllä Maguiren vähintään kahden framen voittomarginaali tässä yli kerran kahdesta osuvaksi kohteeksi nousee väkisinkin.

Vedonlyöjä voitti 100 000€ - Kerroinvertailulla olisi voittanut tuplaten!


Vain 1.50 euron kuponki toi nettipelaajalle yli 100 000 euron jättipotin. Potti olisi voinut kuitenkin olla vieläkin isompi kerroinvertailun avulla. Yksinkertaisesti vedonlyöntisivustoja vertailemalla tämäkin voitto olisi ollut kaksinkertainen.

Pelivalintamme:

Stephen Maguire -1.5 framea @2.08

Mr Green - Lue arvostelu

2.08

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.08

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.08

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.08

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.08

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

1.96

Hyödynnä 75€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.91

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.90

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.90

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan