Valioliiga: Stoke - Manchester City | 4,00 kerrointa tarjolla!

Julkaistu: 12.03.2018 12:14


Valioliiga: Stoke - Manchester City | 4,00 kerrointa tarjolla!
Valioliiga | Stoke - Manchester City | 22:00
LeoVegas LeoVegas
Stoke kohtaa tänään Valioliigan maanantai-ottelussa Manchester Cityn. Sarjataulukon toiseksi viimeisenä oleva Stoke on yhä taistelussa sarjapaikan säilyttämisestä, mutta tässä ottelussa vastus on yksinkertaisesti vain liian kovaa tasoa.

Manchester Cityllä uupuu ottelusta Sergio Agüero, mutta kyllä joukkueella korvaaja hänen paikalleen löytyy, kun kärjessä nähdään todennäköisesti Jesus.

Stoke on iskenyt 14 kotiottelussaan 16 maalia tällä kaudella ja joukkue onkin myös ollut kohtalaisen hyvällä pelipäällä viimeisissä otteluissaan, kun he ovat hävinneet viimeisestä viidestä vain yhden. Tänään joukkue kyllä joutuu niin kovaan myllyyn, että heikompaa hirvittää, mutta sitten taas Citykään ei ole ihan ollut terävimmillään etenkään oman päänsä kanssa, joten kotijoukkueella on hyvät mahdollisuudet iskeä se maalin.

City tulee tähän otteluun tappio alla, kun joukkue hävisi UCL-ottelunsa Baselille 2-1 numeroin kotonaan. Citylle tuo tappio ei juurikaan merkinnyt mitään, mutta tuskin tämän hetken kenties maailman kovin seura haluaa kahta kertaa putkeen hävitä.

Stokella on pelattavaa ja joukkue tulee kyllä taistelemaan ja iskeekin hyvällä mahdollisuudella maalin, mutta loppujen lopuksi tämä kamppailu todennäköisesti romahtaa Cityn hyväksi ja joukkue nautiskelee maaleista urakalla. MrGreen tarjoaa tähän oivan kerroinboosterin Manchester Cityn vierasvoitosta ja ottelun yli 4,5 maalista.

Pelaa kerroinboosteri 4,00 Stoke - Manchester City otteluun täältä >>
Mr Green tarjoaa tällä haavaa netin parhaita kertoimia, ennen kaikkea Valioliiga-kohteisiin. Sivusto toimii muutenkin loistavasti ja mikäli rekisteröidyt Mr Greenille uutena asiakkaana nyt, saat myös 2x25€ ilmaisvedot - ilman kierrätysvaatimuksia. Voit tutustua sivustoon ja lunastaa 50€ ilmaisvedot ilman kierrätystä tästä >>Pelivalintamme:

Manchester City voittaa & Yli 4,5 maalia @4.00

Mr Green - Lue arvostelu

4.00

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan