Färsaarten Valioliiga: Streymur - TB Tvoroyri

Julkaistu: 23.05.2020 02:50


Färsaarten Valioliiga: Streymur - TB Tvoroyri
Färsaarten Valioliiga | Streymur - TB Tvoroyri | 20:00
Eaglebet Eaglebet
Färsaarten Valioliigan kolmannella kierroksella ovat nollakerholaisista vastakkain EB/Streymur ja TB Tvoroyri lauantaina.Streymur jäi maaleitta molemmissa avauspeleissään


Vaikka Streymur löytyykin kahden kierroksen jälkeen sarjan hänniltä nolla pistettä plakkarissaan, on oltava joukkueelle armollinen. Se kohtasi avauspelissään HB Torshavnin vieraissa häviten ainoastaan 0-1 ja toisella kierroksella kotonaan liigaa johtavan Runavikin, jolta tosin sai kotonaan selkäänsä 0-3. Molemmat vastustavat kuuluvat Valioliigan ehdottomiin top5-joukkueisiin. Viime kaudella HB oli neljäs ja Runavik kolmas.

Viime kauden ykköstykin, seitsemän uunia tuolloin ampuneen 34-vuotiaan Arnbjörn Hansenin jatkaminen yhä Streymurissa oli yksi parhaimpia ja kenties ainoa hyvä uutinen. Kauden edetessä tuo tulee varmasti näkymään joukkueessa positiivisesti.

Alakerran maestron ja kapteenin Egilsoft Ragvi Nielsenin sekä 18-vuotiaan Steffan Lokinin lähdöt kärkijoukkue Runavikiin kirpaisevat aivan varmasti. Ja miksei kirpaisisi? Kakkos- ja kolmostykkien mukana lähti kuitenkin yhteensä seitsemän uunia savuna ilmaan. Skalaan siirtyneen 19-vuotiaan keskikentällä viihtyneen Jakup Joensen lähtö jättää myös aukon Streymurin rosteriin.

Tulokkaista katseet kohdistuvat ennenkaikkea edellisen korvaajaan Högni Hummelandiin sekä hyökkäykseen hankitulta Jens Michael Jenseniltä.

Streymur sijoittui viime kaudella Valioliigassa yhdeksänneksi eli viimeistä edelliselle sijalle kerättyään 27 ottelusta 18 pistettä yhteismaalein 25-63.


Tvoroyri hävinnyt molemmat pelinsä saappaat jaloissa


Tvoroyri jäi avauskierroksella Runavikin jalkoihin 1-3 Runavik Stadiumilla Rogvi Joensenin tehtyä vieraiden ainokaisen lisäajalla. Toisella kierroksella sama mies oli jälleen asialla, tällä kertaa pilkulta, kun Robert Roelofsenin suojatit saivat nokkiinsa mestaruutta puolustavalta Klaksvikilta 1-2 kotonaan vid Stora Stadiumilla. Klaksvikin voittouuni syntyi avausmaalinkin vieraille tehneen Joannes Bjartalidin toimesta vasta lisäajan yhdeksännellä minuutilla.

TB Tvoroyri sijoittui viime kaudella Valioliigassa kahdeksanneksi eli kolmanneksi viimeiseksi kerättyään 27 ottelusta 19 pistettä yhteismaalein 20-57.

40-vuotiaalla sakuluotsilla Michael Winterilla on näytönpaikka debyyttikaudellaan ja täysi työ pitää joukkueensa tällä sarjatasolla, jos viime kauden pisteautomaatin Fuglafjördurin otteet jatkuvat vähänkään tämän kauden avauspelin kaltaisina. Toki Streymurin ja Argirin pitää säilyttää vähintäänkin viimekautinen tasonsa, että jobin postia Tvoroyrille kannattaa ennustaa.


Peli-idea


Streymur ja Tvoroyri ovat tottuneet olemaan viime vuosina peräkkäisillä sijoilla. TB Tvoroyri vei viime kaudella kaksi ensimmäistä kohtaamista 1-0 vid Stora Stadiumilla ja 2-0 I Holmanumilla, Streymurin oli vuoro viedä pinnat kolmannessa pelissä 2-1 vieraissa vid Stora Stadiumilla.

7/18 38% (2.63) näissä kohtaamisissa toinen joukkueista on jäänyt maaleitta. 11/18 62% (1.61) sen sijaan molemmat ovat osuneet samassa pelissä. Tässä kohteessa näin alkukaudesta on riskittömämpää metsästää hiukan alikertoimista BTS-vaihtoehtoa, jonka osumistodennäköisyys on selvästi suurempi kuin toisen joukkueen jäämisen maaleitta kahden tasaväkisen joukkueen kohdatessa.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.58

Expekt  - Lue arvostelu

1.58

Lunasta 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

1.57

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Eaglebet - Lue arvostelu

1.57

Hyödynnä Eaglebetin 125€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Schnellwetten - Lue arvostelu

1.57

Schnellwetten - uusi sivusto ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.55

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LV BET - Lue arvostelu

1.55

Lunasta 50€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Energybet - Lue arvostelu

1.55

Tuplaa ensimmäisen yhdistlemävetosi kerroin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.54

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.54

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.54

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä