International Championships: Stuart Bingham - Graeme Dott

Julkaistu: 05.08.2019 08:39


International Championships: Stuart Bingham - Graeme Dott
International Championships | Stuart Bingham - Graeme Dott | 09:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Kahden entisen maailmanmestarin koitos. Vuoden 2015 mestari Stuart Bingham on ollut viime vuosina keskinäisissä kamppailuissa huomattavasti vahvempi kuin 2006 mestaruutta juhlinut Graeme Dott. Binghamin mestaruusvuodesta 14-15 lähtien miehet ovat kohdanneet kahdeksan kertaa, joista Bingham on voittanut seitsemän. Ainoa tappio tuli lyhyessä Champions Leaguen ottelussa freimein 3-2.

Bingham on pelannut jo useamman vuoden paljon korkeammalla tasolla, mistä kertoo myös ranking-sijoitukset. Bingham on edelleen maailmanlistalla top16-pelaajien joukossa, kun taas Dott on sijalla 22., mikä toki sekin on varsin hyvä sijoitus.

Kiinan International Championshipsin ensimmäisellä kierroksella Bingham osoitti mieletöntä pelivirettään. Hän paukutti Mark Joycen kumoon freimein 6-1 ja teki voittofreimeihin neljä tilastobreikkiä: 57, 76, 123 ja 105. Paljon paremmin turnaus ei olisi voinut siis alkaa.

Dott pelasi myös hyvin avauskierroksella ja voitti Michael Whiten 6-1. Yhtään sadan breikkiä ei syntynyt tähän otteluun Dottille ja White on muutenkin tällä hetkellä varsin heiveröinen vastus. Nyt vastaan tulee aivan kaliberin mies.

Bingham osoitti olevansa kunnossa. Dott on välillä todella hyvä, mutta hyvää ottelua seuraa usein huonompi peli. Tasaisuutta vanhalta mestarilta ei enää löydy samalla tapaa. Bingham on jättiläismäinen suosikki otteluun ja hänen kertoimet kelpaavat ihan mukavasti peleihin.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Tasoitus (freimit): Stuart Bingham -1,5 @1.83

888sport - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.83

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.83

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.74

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.74

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan