International Championships: Stuart Carrington - Stephen Maguire

Julkaistu: 02.08.2019 22:52


International Championships: Stuart Carrington - Stephen Maguire
International Championships | Stuart Carrington - Stephen Maguire | 14:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Stuart Carrington pelaa vahvaa alkukautta, sillä kesän kuudesta ottelustaan mies on voittanut viisi ja mukaan lukeutuu vieläpä kovia päänahkoja, kun Riga Masterissa Carrington kaatoi sekä Mark Selbyn että Joe Perryn.

Myös Stephen Maguire on ollut kuitenkin hyvässä vireessä. Riga Mastersin karsinnoissa tuli turpaan Liam Highfieldiltä, mutta tämän jälkeen IC:n karsinnoissa kaatui Jamie O’Neill komeasti 6-1. Maguire pelasi myös vahvalla tasolla maajoukkueiden World Cupissa, missä Skotlanti voitti koko turnauksen John Higginsin pelattua Maguiren aisaparina.

Carringtonin kauden avaus on ollut vahva, mutta perustaso on vahvasti Maguiren puolella. Skotlantilainen on näyttänyt jo olevansa iskussa ja Kiinan turnaus on ensimmäinen hieman isompi mittelö tällä kaudella. Skotti on varmasti motivoitunut.

Suosikin asemasta ei ole mitään epäselvyyttä ja hieman pidemmässä ottelussa Maguire ottaa omansa todella suurella todennäköisyydellä.

Pelivalintamme:

Voittaja: Stephen Maguire @1.47

NordicBet - Lue arvostelu

1.47

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.47

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.47

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan