Bundesliiga: Stuttgart - Mainz

Bundesliiga | Stuttgart - Mainz | 21:30 | 26.11.2021
Kohde sulkeutuu: 26.11.2021 21:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki Bundesliigan ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki Bundesliigaottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Mainz ei ole ollut viime kierroksilla niin tiukka kuin Svenssonin kauden aluksi. Stuttgart on liian suuri altavastaaja.Stuttgart on kolmen tappion putkessa ja karsijan paikalla. Edellinen Bundesliigan voitto joukkueella on lokakuun alkupuolelta, jolloin se voitti Hoffenheimin. Nyt kolmen tappion putkessa vastukset ovat olleet Dortmund, Arminia Bielefeld sekä Augsburg.

Viimeksi Dortmundin kentällä Stuttgart oli heikompi ja hävisi 1-2. Stuttgart oli kovaa Dortmundia vastaan kuitenkin jotenkin pelissä mukana. Avauspuoliskolla sillä oli hyviäkin paikkoja, ja Massimo tasoitti toisella puoliskolla Dortmundin johdon. Reus vei Dortmundin johtoon vielä viitisen minuuttia ennen loppua, eikä tähän Stuttgartilta löytynyt enää vastauksia.

Viime kaudella sarjanousijana Stuttgart oli Bundesliigassa yhdeksäs, joten nyt on mennyt heikonlaisesti. Loukkaantumisongelmat ja muutaman avainpelaajan lähtö lienevät olleet alamäessä ratkaisevina tekijöinä.

Mainz on edelleen melko hyvässä vireessä. Sillä oli hankala jakso syyskuun puolivälistä eteenpäin, jolloin se pelasi neljä liigamatsia voitotta. Lokakuun puolen välin jälkeen Mainz voitti ensin Augsburgin ja perään Arminia Bielefeldin. Kaksi viimeistä Mainz on pelannut tasan, ensin Gladbachin kanssa ja viimeksi Kölniä vastaan.

Mainzin puolustus oli rautaa, nyt hivenen hiipunut


Mainz on päästänyt Bundesliigassa toiseksi vähiten maaleja, vaikka viime kierroksilla puolustus ei ole enää ollut niin rautaa kuin aikaisemmin tänä vuonna. Viimeisissä viidessä matsissa Mainz on päästänyt seitsemän, kun koko kauden aikana se on päästänyt 12 maalia.

Mainzin vire on kestänyt melko pitkään, ja sen alkukohdan voi osoittaa melkein tunnin tarkkuudella. Joukkue oli tammikuussa tiukasti koko liigan viimeinen, kunnes päävalmentajaksi hankittiin Bo Svensson. Tanskalainen Svensson fiksasi joukkueen uusiksi, ja varsinkin puolustus on nyt ollut erinomainen. Joukkue pelaa aggressiivisesti ja homma toimii.

Svenssonin puolustuksen kokoonpano on elintärkeä Zentner maalilla ja kolmen puolustuslinjassa St Juste, Niakhete sekä Hack.
Nyt Mainzin joukkueesta Bell on pelikiellossa, nuori Nemeth tullee tilalle. Kohr on sairastuvalla. Lisäksi ilmeisesti ainakin Lucoqui sekä Tauer ovat sivussa.

Kotijoukkueella on ollut tällä kaudella ongelmia loukkaantumisten kanssa. Coulibaly on nyt pelikiellossa ja muut sivussa olijat ovat ainakin Kempf, Karazor, Thommy, Ahamada, Millot, Sankoh sekä Kalajdzic.


Kertoimet ovat vetopuolella noin 3.00 – 3.30 – 2.35, ja kyllä tässä pieni panos laitetaan kotijoukkueelle. Mainzin on hivenen taantunut siitä, mihin se Svenssonin kanssa pääsi. Puolustus ei ole viimeisten viikkojen aikana ollut enää niin yllättävän kova kuin vaikkapa viime kauden loppupuolella. Stuttgart sai aikaan ok matsin ylivoimaista Dortmundia vastaan. Stuttgart +0 asian handicap saa nyt kertoimeksi yli kakkosen lukemia. Pieni panos, ja tasurilla panos palautetaan.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Stuttgart +0 asian handicap @2.11

Osuma
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.11

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.07

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.07

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.07

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.03

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders