Allsvenskan: Sundsvall - Häcken

Allsvenskan | Sundsvall - Häcken | 20:00 | 18.07.2022
Kohde sulkeutuu: 18.07.2022 20:00

Kymmenen peräkkäistä tappiotonta peliä putkeen pelanneella ja pitkään Allsvenskania johtaneella, mutta viikonloppuna kakkoseksi ainakin toistaiseksi pudonneella Häckenillä on henkinen yliote Sundsvallia vastaan, jota vastaan göteborgilaiset ovat hallinneet pelejä jo vuosikausia (kahdeksan edellisen keskinäisen pelin saldo 6-2-0 Häckenille). 11 viime kohtaamisessa on kuitenkin jääty kahdeksan kertaa alle 2,5 maalin ja tuolta pohjalta jopa 2,70 markkinatarjoukset suorastaan hämmästyttävät!
Allsvenskanissa 14.kierroksella kohtaavat Sundsvall ja Häcken toisensa NP3 Arenalla maanantaina kello 20:00.

Sundsvallilla vasta kolme voittoa - kauden avaustasuri tarttui haaviin tällä kertaa


Tony Åhnstrandin luotsaama Allsvenskanissa 14.ntenä eli kolmanneksi viimeisenä oleva Sundsvall on kerännyt 13 ottelusta kymmenen pistettä yhteismaalein 14-31. Se on voittanut kolme ottelua, pelannut kerran tasan sekä hävinnyt yhdeksän peliä. Sundsvallin voitot ovat tulleet kotipeleistä keskikastin Kalmarista (1-0) ja Mjällbystä (2-0) sekä mestaruutta puolustavasta Malmöstä (2-1).

Viime viikonvaihteessa Sundsvall tasasi pisteet Värnamon vieraana Finnvedsvallenilla 1-1 lukemin. Marcus Antonsson vei isännät johtoon jo neljännellä minuutilla Wandersonin esityöstä. Kolmannessa peräkkäisessä ottelussaan maalinteossa onnistunut Sundsvallin haitilaishyökkääjä Ronaldo Damus tasoitti lukemat 1-1:een 56.minuutilla.

Sundsvallin maalitilaston kärjessä jatkaa 22-vuotias Klubi-kasvatti Saku Ylätupa neljällä osumallaan. Damus ja Pontus Engblom ovat viimeistelleet kolme maalia.
Häckenillä jo kymmenen peräkkäistä peliä tappioitta!


Per-Mathias Hogmon luotsaama Allsvenskanin kärkijoukkueista Häcken on ahminut 13 ottelusta plakkariinsa 28 pistettä yhteismaalein 27-18. Kaksi ottelua enemmän pelannut Djurgården nousi lauantaisella Värnamo-voitollaan (5-0) kahdella pisteellä Häckenin ohi yksin kärkeen. Kolmantena on puolestaan viime kauden mestarijoukkue Malmö pisteen Häckenin takana. Malmö on myös pelannut kaksi ottelua Häckeniä enemmän.

Häcken kasvatti viime viikonvaihteessa pisteputkensa jo kymmenen ottelun mittaiseksi (6-4-0) lyötyään Mjällbyn 2-1 Strandvallenilla, Hällevikissä.

Mjällby johti peliä vielä ensi jakson jälkeen Viktor Gustafsonin maalilla 1-0, mutta joutui tunnustamaan vieraat paremmakseen Leo Bengtssonin ja Ali Youssefin maalien käännettyä pelin lopulta Häckenin eduksi.

Häckenin maalitilaston kärjessä on Allsvenskanin maalipörssiä ylivoimaisesti 12 maalillaan johtava 28-vuotias Alexander Jeremejeff. Norjalainen Mikkel Rygaard Jensen on viimeistellyt neljä osumaa.
Matalista maalimääristä saa todella maistuvia kertoimia!


Kaksikko kohtasi edellisen kerran toisensa kolme vuotta sitten pelattuaan edellisen kerran molemmat samalla sarjatasolla Allsvenskanissa ja tuolloin Häcken oli parempi molemmissa kohtaamisissa 1-0 lukemin. Kahdeksasta edellisestä kohtaamisesta Häcken on ottanut kuusi voittoa ja kahdesti on pelattu tasan yhteismaalein 12-2.

Sundsvall on edellisen kerran kaatanut Häckenin (1-0) Kongsvingerissä nykyisin pelaavan Lars Gersonin pilkkuosumalla Göteborgissa tasan kuusi vuotta sitten. Edellisestä kotivoitosta Häckeniä vastaan on vierähtänyt aikaa jo 15 vuotta! Paljon on noista ajoista virrannut vettä Pohjanlahden rannalla Sundsvallin kupeessa sen jälkeen.

Jopa yli 70% todennäköisyydellä tämän kaksikon välisissä kamppailuissa toteutuva alle 2,5 maalia houkuttelee ja suorastaan koukuttaa peli-ideana. Maailmalta saa jopa 2,70-kertoimia tästä herkkupalasta!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään alle 2,5 maalia @2.7

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.7

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

2.54

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.5

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Hopa - Lue arvostelu

2.5

Hopa Vedonlyönti - Lunasta €10 ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

2.45

Fansbet - Tuplaus markkinoiden helpoimmalla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä