Sunnuntain komboveto: NHL-jääkiekko

Sunnuntain komboveto | NHL-jääkiekko | 22:00
Kohde sulkeutuu: 05.06.2022 22:00
Sunnuntai-iltana saadaan harvinaista NHL-herkkua Euroopan prime timeen, kun idän konferenssifinaalien kolmannessa matsissa iskevät yhteen Tampa Bay Lightning ja New York Rangers. Ottelu alkaa klo 22 ja se on katsottavissa suorana myös Ylen TV2:ssa sekä Areenassa.

VB.com juhlistaa hienoa kiekkoehtoota valjastamalla huippumatsiin lähes yhtä laadukkaan yhdistelmävedon. Lightning on käytännössä pakkovoiton edessä ja eiköhän se moisen myös nappaa. Vieraiden tulikuuma "The Kid Line" on päässyt hurjaan iskuun, joten nostetaan kotivoiton lisäksi kupongille myös Kaapo Kakon onnistuminen maalinteossa.


Rangers väkivahva sarjan alussa


Rangers otti ottelusarjassa yllättävän 2-0 johdon voittamalla molemmat kotiottelunsa. Joukkue jatkoi näin loistokasta kotiotteluidensa putkea ja nousi samalla myös selkeäksi suosikiksi marssimaan ottelusarjasta jatkoon Stanley Cupin finaaleihin. Saavutus on nuorelta joukkueelta uskomaton.

Silti huhut Lightningin kuolemasta ovat vahvasti liioiteltuja. Kaksi edellistä NHL:n mestaruutta vienyt Bolts on superlaadukas ja rutinoitunut nippu, nyt pitäisi vielä saada peli kulkemaan entiseen malliin. Edelliskierroksen jälkeen tullut pitkä tauko tuntuu vieneen joukkueelta parhaan terän, mutta eiköhän kahden ottelun "alkulämmöt" auta tuossa asiassa.

Tampalle harvinaiset kaksi perättäistä matsia tekevät tästä ottelusta isännille täysin pakkovoiton, neljää ottelupalloa ei Rangersille voi antaa. Kakkosmatsiin joukkue jo paransi ja nähtävillä oli paljon enemmän "vanhaa hyvää" Tampaa. Nopea suunnanmuutospeli, puolustuksen kautta hyökkääminen ja alueiden voittaminen on ollut synonyymi Lightningille viimeiset pari sesonkia.

Jos Tampa parantaa tähänkin edes hieman ja pysyy poissa jäähyboxista ainakin tyhmien kakkosten osalta, kotivoitto on todella lähellä. Kaikesta huolimatta kotijoukkueen materiaali on selkeästi parempi, eikä Andrei Vasilevskiy tähtimaalivahtien taistoa joka kerta tule häviämään. Kotivoitto nostetaan siis kombovetomme ensimmäiseksi tukipilariksi.


Kakko kapitalisoi?


Menestyvästä joukkueesta nousee aina myös yllättäviä tuhkimotarinoita. Yksi sellainen on Rangersin "The Kid Linen" lento pudotuspeleissä. Eihän kolmen huipputaitavan ja tervepäisen ykköskierroksen varauksen menestymisessä sinänsä mitään erityisen yllättävää ole, mutta yhteisen kemian löytyminen ja nousu tälle tasolle näin nopeasti on silti melkoinen temppu.

21-vuotiaan Kakon lisäksi junnuketjussa pelaavat parikymppinen Alexis Lafrenière sekä vitjan "nestori" 22-vuotias Filip Chytil. Loppukaudesta kasattu koostumus on ollut varsinkin pudotuspeleissä ilmiömäinen ja voittanut tasakentin kaikki tärkeimmät tilastot jokaista vastustajaa vastaan mennen tullen. Kolmikko saa myös hieman ylivoima-aikaa Rangersin supertehokkaan ykkös-yv:n takana, joskin juuri Kakon rooli on sen suhteen ollut huojuva.

Ketjun maalihai pudotusapeleissä on ollut sentteri Chytil, joka on osunut jo peräti seitsemän kertaa. Lafreniere ja Kakko ovat merkkauttaneet tähän mennessä kaksi osumaa. Kolmikko saa ottelusta toiseen niin paljon huippupaikkoja, että tilastot kaunistunevat vielä kaikilla. Kakko osui edellisessä ottelussa tolppien väliin ja sai sen lisäksi myös pari muuta ykkösluokan tonttia. Pienellä tuurilla ketsuppipullo aukeaa lähitulevaisuudessa isomminkin.

Vedetään hieman kotiinpäin ja nostetaan yhdistelmävedon toiseksi tukijalaksi Kakon onnistuminen maalinteossa pyhäiltana vähintään kerran.


Tampa ja Kakko = kassan kautta?


Kombo on oikein maistuva. Tampan voitto luo hyvän pohjan ja kuuman Kakon osumalla haetaan kunnolla lisää pihviä. Kerroin on tässä yhdistelmässä kohdallaan!

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Lightning voittaa (1X2) & Kaapo Kakko tekee maalin @17

Huti
William Hill - Lue arvostelu

17

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

17

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

17

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena