Sunnuntain komboveto: NHL-finaalit

Sunnuntain komboveto | NHL-finaalit | 03:00
Kohde sulkeutuu: 19.06.2022 03:00
Varhain sunnuntaina pelataan NHL:n finaalisarjan toinen ottelu. Kotijoukkue Colorado Avalanche otti kuskin paikan avausmatsissa ja johtaa "Titaanien taistoa" Tampa Bay Lightningia vastaan voitoin 1-0. Levännyt Avalanche vaikutti valmiimmalta sarjaan ja lähtee selkeänä ennakkosuosikkina myös toiseen matsiin.

VB.com valjastaa finaalien kunniaksi tulille jälleen myös kovakertoimisen yhdistelmävedon. Kakkosfinaalin komboon otetaan Coloradon kotivoitto (ottelun lopullinen voittaja) sekä suureen rooliin nousseen suomalaislaituri Artturi Lehkosen vähintään kaksi tehopistettä ottelussa. Kokonaiskerroin tälle paketille on kova.


Avalanche kuskin pukilla


Kotiedusta finaaleissa nauttiva Colorado sai lentävän lähdön ensimmäiseen loppuotteluun, kun avauskymppiin kotijoukkueelle kirjattiin kaksi osumaa. Sitkeä Tampa tuli kuitenkin tapansa mukaan ottelun edetessä yhä paremmin peliin sisään ja lopulta ratkaisuun tarvittiin lisäaikaa. Kotijoukkueen sankari oli jatkoajan alussa osunut André Burakovsky.

Pelillisesti Avs oli avausmatsissa edellä ja mikä jottei. Viikon verran vastustajaansa enemmän konferenssifinaalien jälkeen huilannut kotijoukkue pelaa juuri nyt hienolla ilmeellä ja avausfinaalin paineetkin on nyt karistettu harteilta. Avalanchen voi odottaa tästä vaan parantavan. Turvallinen veikkaus toki on, että saman tekee myös yllättävän usein sarjat heikosti aloittava Lightning.

Kaksi edellistä NHL:n mestaruutta nimiinsä vienyt Lightning sai avausfinaaliin pitkästä aikaa mukaan myös tähtisentteri Brayden Pointin. Lähinnä kolmosketjun keskellä ja ylivoimalla pelannut Point ei ole vielä läheskään täydessä iskussa, mutta tuonee Tampalle sarjan edetessä melkoisen jokerikortin.


Suomalaiset jättiroolissa


Suomalaisittain finaalisarjassa on aivan omanlaistaan jännitettä. Mikko Rantanen on jo pitkään ollut Avsin kantavia voimia, mutta nyt joukkue on saanut myös toisen (varsinais)suomalaisen profiilipelaajan. Artturi Lehkonen on nopeasti ottanut paikkansa joukkueen kärkiketjuissa ja Nazem Kadrin loukkaannuttua myös Avalanchen ykkösylivoimassa.

Lehkonen pelaa ylivoimassa maalin edessä ja onnistui siitä heti avausfinaalissa myös maalinteossa. Rantasen, Nathan MacKinnonin, Gabriel Landeskogin ja Cale Makarin kanssa paikkoja tulee takuuvarmasti myös jatkossa. Ylivoiman lisäksi Lehkosella on mainio paikka kakkosvitjassa Rantasen laidalla. Ketjun toista laitaa viilettää avausottelun sankari Burakovski.


Lumivyöry jatkuu ja Arsi tehoilee?


Sunntain varhaiseen kakkosfinaaliin nostetaan yhdistelmävedoksi oikein maistuva kombo. Coloradon voitto (ottelun lopullinen voittaja) ei yllättäisi ketään ja siitä saadaankin mukava tukijalka tähän betsiin. "Arsi" Lehkosen rooli on kasvanut kasvamistaan ja heti avausfinaalissa turkulaiselle kirjattiin myös maali. Isossa roolissa pisteitä on luvassa jatkossakin.

Yhdistämällä Coloradon voitto ja Lehkosen vähintään kaksi tehopistettä ottelussa, kokonaiskertoimeksi saadaan lähes seitsemän. Tämä kelpaa komeasti vähintään viihdevedoksi pyhäaamun supermatsiin.

Pelivalintamme:

Colorado voittaa (sis ja.) & Lehkonen vähintään 2 pistettä @6.75

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

6.75

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

6.75

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

6.75

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena