Suomen Cup: PK-35 - HIFK

Suomen Cup | PK-35 - HIFK | 19:00 | 29.06.2022
Kohde sulkeutuu: 29.06.2022 19:00
Kun Suomen Cupin puolivälierässä on vastakkain kaksi omien sarjatasojensa häntäpään joukkuetta pääkaupungista voi peliltä odottaa aivan mitä vaan! HIFK tuskin sai juhannuksen alla Ilves-voitosta sellaista boostia, että tätä peliä kuin kuuta nousevaa odottanutta Punamustien joukkuetta se noin vain kampeaa kanveesiin. Toisaalta PK-35 ei myöskään ole vakuuttanut. Kokeneita maalintekijöitä löytyy molemmista nipuista latoa isojakin maalilukemia, mutta riittääkö nälkä?
Suomen Cupissa puolivälierissä PK-35 ja HIFK kohtaavat toisensa MagneCit Areenalla, Helsingin Pihlajamäessä keskiviikkona kello 19:00.

Punamustat odottaneet Röda-kamppailua kuin kuuta nousevaa!


Miesten Ykkösessä viimeistä edelliseksi jämähtänyt ja vain yhden pelin neljän tasurin ja kuuden tappion lisäksi voittamaan onnistunut Kim Raimin luotsaama PK-35 kipusi Suomen Cupin neljännesvälieristä jatkoon kaadettuaan Kakkosen joukkueista SalPan 1-0 kotonaan MagneCit Areenalla, Pihlajamäessä.

Ottelun voittomaalin viimeisteli toisella jaksolla Mustafa Beyai. Maali syntyi riparista, kun SalPan maalissa Tatu Österlund torjui ensin alanurkasta Noah Kaijasillan laukauksesta sinne suuntautuneen pallon eteensä ja kakkospalloon pääsi ensin paikalle Beyai laukoen sen verkon perukoille.

Punamustat ovat pelanneet cupin neljännesvälierän jälkeen pari kierrosta Ykköstä ennen Juhannusta, mutta pisteet niistä peleistä olivat todella tiukassa. Sarjatulokas JäPS piipahti ensin Pihlajamäessä, missä lähti tauolle kahden maalin tappiotilanteesta Miguel Medinan ja Yassin Adamin maalattua isännille pelin kaksi ensimmäistä häkkiä.

Toisella jaksolla molemmat joukkueet ennättivät epäonnistua pilkuistaan. Tino Palmasto myös onnistui kaventamaan pilkusta tuoden vieraat maalin päähän 70.minuutilla. Kun peliä oli enää viitisen minuuttia jäljellä, Hedi Khayat viimeisteli tasoitusosuman 2-2:een.

Juhannusalusviikolla Punamustat olivat täysin vastaantulijoina KTP:n vieraana Arto Tolsa Areenalla, missä toiseksi Ykkösessä voitollaan nousseet kotkalaiset pöllyyttivät vieraitaan 4-0.

Peli oli tasainen ja tilastojen valossa Punamustat olivat jopa hiukan niskan päällä, mutta isännät olivat terävimpiä omissa paikoissaan. Toisessa peräkkäisessä ottelussaan maalinteossa onnistunut espanjalaisvahvistus Mika vei kauden neljännellä osumallaan isännät 1-0 johtoon jo pelin toisella minuutilla. Lisää seurasi toisella jaksolla, missä ensin Antti Mäkijärvi nosti kauden maalimääränsä myös neljään viemällä KTP:n 2-0 johtoon. Joni Mäkelä kaunisteli vielä loppunumeroita kahdella viime hetken maalillaan ja on nyt onnistunut maalinteossa kolmesti kahdessa viime pelissään.


Konkurssikypsällä HIFK vain hävittää - otti sentään kauden avausvoittonsa liigassa juhannuksen alla


Mixu Paatelaisen luotsaamaa Veikkausliigan jumbojoukkuetta HIFK:ta on kyykytetty mediassa viime viikkoina kovasti seuran futispuolen ajauduttua taloudellisiin vaikeuksiin. Seurasta ollaan vahvistettu sen olevan myynnissä ja kun ulkopuolinen ostajataho löytyy. Akuutti rahantarve on kova. Heinäkuun ensimmäiseen päivään mennessä velkojat perivät saataviaan 140K edestä. Vuoden loppuun mennessä puoli milliä.

Heikosti on mennyt alkukausi liigassakin. Ensimmäisestä kymmenestä ottelusta plakkariin tarttui seitsemän tappion vastapainoksi kolme hikistä tasapelipistettä. Kolmen pelin tappioputki kuitenkin katkesi, kun Röda otti juuri ennen juhannuspyhiä kauden avausvoittonsa liigassa Ilveksen mentyä katolleen 1-0 Ratinan Stadionilla Jusif Alin iskettyä voittomaalin 87.minuutilla.

Cupissa HIFK:lla on sen sijaan kulkenut. Ainakin tähän asti. Liigajoukkueista Mixun suojatit ovat heittäneet laulukuoroon jo liigakolmosen FC Hongan 2-1 rankkareilla sekä viimeksi neljännesvälierissä oli kaimaseura IFK Mariehamnin vuoroa nöyrtyä kotonaan kuinkas muuten 2-1 rankkareilla. Onpa Röda osannut taikoa cupissa maalejakin. Tosin alasarjoissa pelaavan SexyPöxyjen kustannuksella 7-0(!).
Derbystä voi tulla yllätyksellinen - todennäköisesti kuitenkin maalirikas


Kahden eri sarjatasolla olevan pääkaupungin seuran kaudet ovat olleet tuloksellisesti siis luvattoman kehnoja. Surkeita suorastaan. Yhden sarjaportaan välinen kuilu ei välttämättä tällaisessa tilanteessa ole Ykkösessä taapertaville Punamustille epätoivoinen rasti, sillä se on odottanut tätä nimenomaista derbya kuin kuuta nousevaa. Puolivälierästä voi tulla pihlajamäkeläisille hyvässä lykyssä kauden käänteentekevä kamppailu, mikäli se onnistuisi konkurssikypsän isoveljensä kampeamaan ulos cupista. Samalla ottelusta tulisi todennäköisesti sisäpiiritietojen mukaan aivan liian ylipalkkaisen Mixun joutsenlaulu Rödan peräsimessä. Ilves-voiton ei pidä todellakaan antaa hämätä! Derbyssä ei jäädä maaleitta. Niitä nähdään ennemminkin useita.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään yli 2,5 maalia @1.904

Osuma
22Bet - Lue arvostelu

1.904

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.86

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.86

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Hopa - Lue arvostelu

1.82

Hopa Vedonlyönti - Lunasta €10 ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.8

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä