WRC: Suomen MM-Ralli: SS23 Ruuhimäki (Power Stage)

Julkaistu: 04.08.2019 11:40


WRC: Suomen MM-Ralli: SS23 Ruuhimäki (Power Stage)
WRC: Suomen MM-Ralli | SS23 Ruuhimäki (Power Stage) | 04.08.2019 | 13:10
Suomen MM-ralli huipentuu Ruuhimäellä ajettavaan Power Stageen, jossa viidelle nopeimmalle on lisäpisteitä jaossa.

Ruuhimäki on 11,12km pitkä erikoiskoe, josta yli puolet on viime vuosina Suomen MM-ralleissa ajaneille kuljettajille hyvin tuttua.

Eilen keskeyttänyt Toyotan Kris Meeke on säästellyt aamupätkillä renkaitaan Power Stagea varten. Hän kuitenkin täräytti ulos viimeistä edeltävällä EK:lla Laukaassa, ja on toistamiseen rallista ulkona.
Seitsemättä paikkaa pitävä Thierry Neuville on myös säästellyt Power Stagea silmälläpitäen ja hän tulee varmasti ajamaan lujaa.
Lujaa tulevat myös tiukkaa kamppailua neljännestä sijasta käyvät Sebastien Ogier ja Andreas Mikkelsen. Ero heidän välillään vain parin sekunnin luokkaa.

Yksi on kuitenkin ylitse muiden. Ylivoimaisen eleettömällä ajotavalla rallia hallinnut Ott Tänak on kiinni rallin voitossa.
Tänakia varmasti kiinnostaa lisäpisteet, koska hän tiedostaa Toyotan potentiaalin ja vauhdin näissä olosuhteissa. Suurin haastaja Tänakin pohja-ajalle olisi varmasti tallikaveri Jari-Matti Latvala, joka on Ruuhimäessä aina ollut hyvin nopea.
Latvalan ei kuitenkaan nyt tarvitse puskea, sillä hänelle Power Stagen lisäpisteet eivät merkitse mitään. Uskomme kuitenkin Latvalan ajavan kohtuullisen kovan ajan, jolla hän yrittää sijoittua Tänakin pahimpien kilpakumppanien väliin.

Ott Tänakilla on Ruuhimäen isolla tiellä todellinen rohkeus työntää täysillä.
Viime vuoden onboard videoiden perusteella Ott ajaa jotkut mutkat jopa suuremmalla vaihteella kun muut.
Mielestämme Tänakin on mestaruustaiston kannalta kannattavaa yrittää maksimipisteitä tästä rallista.
Pohjat siis Tänakin nimiin ja 30 mm-pistettä plakkariin!

Kohde pelattavissa ainakin Coolbetin live-veto -osiossa!

VB:n Telegram- palvelu on nyt avoinna!


Veikkausbonusten Telegram- keskusteluryhmä on nyt auki. Liity kasvavaan joukkoon vedonlyönti- ja urheiluihmisiä, niin saat päivittäisiä vihjeitä ja tarjouksia palveluun. Sana on jokaisella vapaa, ja jokaisen näkemystä arvostetaan!

Pelivalintamme:

Pohja-aika: Ott Tänak @1.65

Coolbet - Lue arvostelu

1.65

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan