Radiosoittolista - Viikko nro.13

Julkaistu: 23.03.2020 12:11


Radiosoittolista - Viikko nro.13
Musiikki | Suomen Virallinen Lista - Radiosoittolista | 13:55
Viikoittain radioissa soitettujen musiikkikappaleiden soittokerroista pidetään tilastoa jota kutsutaan radiosoittolistaksi, tilastoa pitää yllä Suomen Virallinen Lista. Viikoittain kerättävä data toistokerroista kerätään kaikilta radiokanavilta pois lukien indie-kanavat. Kappaleiden tekoprosessissa olleille maksetaan Gramex korvausta, suurimpia mahdollisia korvauksia esitettävistä kappaleista saa radiossa ja televisiossa tapahtuvasta esittämisestä.


Vihjeessämme koskien Radiosoittolistan viikolla 13 eniten radiossa soitettua kappaletta otamme tarkasteluun Suomalaiset kappaleet Kaija Koo - Onnellinen Loppu sekä Elastinen Feat. Jenni Vartiainen - Epäröimättä Hetkeekään. Viikolle 12 Kaija Koo nousee kaksi sijaa sijalle neljä. Kaksi edellistä viikkoa paikka on ollut sijalla kuusi. Kappale on julkaistu 24.tammikuuta ja on striimannut spotifyssä 1,26 miljoonaa kertaa, listaviikkoja kappaleelle on kertynyt nyt kahdeksan. Elastisen kappale on julkaistu 31.tammikuuta striimaten kultaa noin kuukaudessa, nyt kappaletta on kuunneltu kohta 3,5 miljoonaa kertaa. Listaviikkoja kappaleella on seitsemän ollen listalla heti julkaisunsa jälkeen. Kappale on eniten soitettu kappale koko suomessa koko vuoden aikana vaikkakin on julkaistu vasta tammikuun lopulla. Kappale pitää edelleen ykköstilaansa hallinnassa ja uskomme ykkössijan pysyvän myös viikolla 13!

Kansan mieleen on huomattavasti enemmän Elastinen ja uskomme Elastisen soivan edelleen enemmän kuin Kaija Koon. Kaija Koolla on etu soida laajemmilla kanavilla mutta Major kanavat ovat ottaneet Elastisen niin kovaan soittoon ettei Kaija Koolla ole mahdollisuuksia tälläkään viikolla syrjäyttää Epäröimättä hetkeekään kappaleen toistokertoja.

Pelivalintamme:

H2H: Elastinen Feat. Jenni Vartiainen - Epäröimättä Hetkeekään @1.4

Coolbet - Lue arvostelu

1.4

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan