Koripallon MM-karsinta: Suomi - Bosnia

Julkaistu: 13.09.2018 10:30


Koripallon MM-karsinta: Suomi - Bosnia
Koripallon MM-karsinta | Suomi - Bosnia | 19:00
Suomi aloittaa koriksen MM-jatkokarsinnat tänään Bosniaa vastaan Espoon Metro Areenalla. Hyvin sujuneet valmistavat ottelut antavat Susijengille positiiviset lähtökohdat karsintoihin. Harjoitusotteluissa kaatui Latvia kahdesti sekä Liettua kertaalleen. Monet uudet pelaajat saivat peliaikaa ja Bosnia-otteluun on nimetty neljä karsintojen ensikertalaista. Varsinkin nuoret Palmi, Jantunen ja Tahvanainen esiintyivät vakuuttavasti ja ansaitsivat paikkansa kokoonpanoon. Palmin ja Tahvanaisen peliaika tulee varmasti olemaan vähäisempää, kun Petteri Koponen ja Sasu Salin on mukana.

Bosnia tulee Suomeen kahdella NBA-pelurilla ja varsinkin Jusuf Nurkicista on ollut iso meteli. Hän nousi viime kaudella Portland Trail Blazersissa joukkueen avainpelaajaksi ja yhdeksi parhaimmista isoista pelaajista NBA:ssa. Bosnia tulee olemaan vaikea joukkue voittaa, mutta heillä on myös heikkouksia. Bosnia samalla tavalla kuin Suomi on nimennyt ensikertalaisia karsintoihin mukaan ja heiltä puuttuu takamiehiä.

Bosnian valmennus on melko sekaisin ja joukkueen päävalmentaja sekä kakkosvalmentaja eivät ole nyt mukana tässä ottelussa. Päävalmentaja on pois terveystilanteensa takia ja kakkosvalmentaja seurajoukkueensa vuoksi. Tilalle on viime viikolla tullut uusi valmentaja, jonka tehtävänä on varmasti ollut vain päästä sisään joukkueeseen ja saada henkisesti joukkue hyvään asemaa. Taktisesti ja peliteknisesti tuossa ajassa ei ihmeitä tehdä.

Susijengi pystyy horjuttamaan Bosniaa tiiviillä ja aggressiivisella "susipelaamisella". Tämä puri loistavasti harjoitusotteluissa ja Suomi sai hyvän kokemuksen myös siitä, mitä tapahtuu jos tämä intensiteetti katoaa. Bosnia on aiemmin ollut hyvinkin voitettavissa oleva joukkue, joskin nyt heillä on kaksi parempaa pelaajaa joukkueessa.

Bosnialaisten veri on kiehuvaa ja Suomen raastava ja aktiivinen puolustuspeli voi saada heidät hyvinkin kuumenemaan. Bosnialle tämä peli on vielä tärkeämpi kuin Suomelle ja lähes pakkovoitto. Jos Suomi pääsee johtoasemaan ja onnistuu toteuttamaan omaa pelitapaansa, turhautuu Bosnia ja alkavat ottamaan virheitä. Tällä tapaa me uskomme Suomen ottavan tästä pelistä hienon voiton.

Testaa uutta vedonlyöntisivua 10€ ilmaisvedolla


Ilmaisvedon voit pelata mihin vain single- tai yhdistelmäkohteeseen, kunhan kohteen yhteiskerroin on vähintään 2,00. Ilmaisvedon voitot eivät sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia, eli voit kotiuttaa voittosi vaikka heti. Vuodesta 2005 asti nettikasinona toiminut Karamba.com avasi vuonna 2018 myös vedonlyönnin, joten tutustu Karamban arvosteluun täältä >>

Karamba: Hae 10€ ilmaisveto täältä

Pelivalintamme:

Suomi -6 @2.00

Coolbet - Lue arvostelu

2.00

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

1.93

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Roy Richie - Lue arvostelu

1.92

Käytä bonuskoodi RRS100 ja saat 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä Scandibetin 50% bonus 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

1.88

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.85

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan