MM-kisat: Suomi - Iso-Britannia

Julkaistu: 17.05.2019 03:11


MM-kisat: Suomi - Iso-Britannia
MM-kisat | Suomi - Iso-Britannia | 21.15
Unibet Unibet
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Nordicbet.com
Katso tämä ja kaikki muut MM-kisojen ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeet täältä tai siirry suoraan Nordicbetin sivustolle tästä.

Leijonien MM-turnaus jatkuu ottelulla toisena peräkkäisenä päivänä, kun vastaan asettuu lohkon heikoin joukkue Iso-Britannia. Suomen hyvä turnaus sai jatkoa eilen voitolla Tanskasta, kun taas britit ovat hävinneet kaikki ottelunsa maalierolla 4–26.

Suomen peli on näyttänyt turnauksessa hyvältä tähän mennessä. Joukkue pelaa fiksusti, ja viisikko on jatkuvasti hyvässä tasapainossa. Selkeitä virheitä ei pelissä ole näkynyt, joitain henkilökohtaisia virheitä lukuun ottamatta. Maalinteko on ollut joukkueen suurin heikkous, mutta brittejä vastaan sitä on paikka harjoitella.

Leijonien maalilla Kevin Lankinen saa kaiken järjen mukaan lepovuoron ottelussa, koska hän pelasi eilen Tanskaa vastaan ja Iso-Britannia pitäisi voittaa millä tahansa maalivahdilla. Veini Vehviläinen saanee pelivuoron tässä ottelussa. Vehviläinen pelasi kisojen tähän mennessä ainoassa ottelussaan Yhdysvaltoja vastaan hyvin alun haparoinnin jälkeen.

Ison-Britannian turnaus on ollut vaikea, kuten ennakkoon oli odotettavissa. Joukkue piti turnauksen ensimmäisessä ottelussaan Saksaa tiukoilla, mutta on sen jälkeen ollut täysin vastaantulija jokaisessa ottelussa. Edellisen ottelun USA:ta vastaan se hävisi ”vain” kolmen maalin erolla, mutta tulos ei kerro oikeastaan muusta kuin jenkkien huonosta asenteesta.

Britannian pelitaktiikka ottelussa lienee vetäytyä syvälle omiin ja iskeä vastaan tilaisuuden tullen. Suomen peli on kuitenkin ollut niin tasapainoista, että brittien maalipaikat ovat tiukassa. Leijonat tuskin lähtevät otteluun takki auki, kuten USA, koska joukkue vaikuttaa todella kurinalaiselta.

Suomen tasoitukset ovat luonnollisesti isoja, mutta maalinteon heikkous tähän mennessä turnauksessa ei houkuttele pelaamaan niitä. Sen sijaan pelivalintamme on, että Suomi pitää nollapelin. Leijonat pystyy hallitsemaan ottelua lähes mielin määrin, ja vahva puolustus- ja maalivahtipeli hoitaa vastustajan harvat maalipaikat.

Lunasta 10€ ilmaisveto jokaiseen Leijonien MM-otteluun!


NordicBet tarjoaa jokaiseen Suomen otteluun 10€ ilmaisen livevedon jääkiekon MM-kisoissa. Kun katsot Suomen pelejä, pääset samalla lyömään vetoa ilmaiseksi! Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry NordicBetille suoraan alta.
nordicbet: lunasta 10€ ilmainen liveveto leijonien jokaiseen otteluun >

Pelivalintamme:

Ison-Britannian maalit: alle 0,5 @2.08

Jetbull - Lue arvostelu

2.08

Hyödynnä 75€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.07

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.07

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.07

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.00

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.00

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

1.86

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan