Lentopallo EM-turnaus: Suomi - Pohjois-Makedonia

Julkaistu: 12.09.2019 09:05


Lentopallo EM-turnaus: Suomi - Pohjois-Makedonia
Lentopallo EM-turnaus | Suomi - Pohjois-Makedonia | 18:30
Suomi aloittaa tänään lentopallon EM-turnauksensa Makedoniaa vastaan. Vetomarkkinoilla Suomi on selvä suosikki, vaikka pelit eivät olekaan sujuneet. Suomella on päävalmentaja Joel Banksin kanssa 15 ottelun tappioputki. Periaatteessa mukaan kuuluu yksi voittokin, kun Suomi voitti Viron epävirallisessa maaottelussa 3-2 Vantaalla. Kahdessa virallisessa treenimatsissa Suomi sitten hävisi Virolle.

Suomi on kyllä pitkässä tappioputkessaan kohdannut melko kovatasoisia maita, esimerkiksi elokuun olympiakarsinnoissa Suomi hävisi Kanadalle, Argentiinalle ja Kiinalle.
Suomi pelasi vielä syyskuun alussa kaksi harjoitusottelua Italiaa vastaan. Ensimmäisessä Suomi otti kolme erää neniin oikein kunnolla, jokainen 13-25, mutta ottelun kolmannen erän Suomi vei 25-20. Toisen ottelun Italia vei sitten puhtaasti 3-0. Italia on maailmanrankingin kolmonen, joten yhdenkin erän vieminen on lupaava merkki.

Otteluraporttien mukaan Suomi oli vielä elokuun olympiakarsinnossa aivan sekaisin, mutta Italia-peleissä oli jo kunnon kuusikkopelaamista nähtävissä.

Juuri kisojen alla hakkuri Lelu Ojansivu meni vielä Savon Sanomissa sekoittamaan hommia ja kritoisoimaan maajoukkueen harjoittelua. Ojansivun mukaan joukkue on harjoitellut leirellä lepsusti kuin junnujoukkueet. Ojansivu itse jäi loukkaantumisen vuoksi kesäkuussa sivuun maajoukkueesta.Makedonia ei voi olla paljon nyky-Suomen kehnompi joukkue. Se on esimerkiksi noin vuoden sisään kohdannut Ukrainan kahdesti, ja hävinnyt 1-3 ja 2-3. Suomi taas otti kesäkuussa Ukrainalta nenin puhtaasti 0-3.
Makedonia +1.5 saa vetopuolella yli 2.20 kertoimia, ja pitäähän sitä alkuun kokeilla. Suomen kertoimissa lienee mukana Tuomas Sammelvuon, Daniel Castellanin ja Mauro Berruton joukkueiden mainetta.

Lunasta 10€ ilmaisveto Liigan avauskierrokselle


Coolbet tarjoaa 10€ ilmaisvedon kaikille Liigan avauskierroksella. Siirry kampanjasivulle, noudata ohjeita ja saat 10€ ilmaisvedon heti käyttöösi. Voit lukea lisää tarjouksesta täältä tai siirtyä suoraan Coolbetille alta.
Coolbet: lunasta 10€ ilmaisvedot Liigaan >>

Pelivalintamme:

Makedonia +1.5 @2.23

Unibet - Lue arvostelu

2.23

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.23

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.23

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.23

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.20

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan