Olympiakiekko: Suomi - Saksa | Suomen voitolle erikoiskerroin 5,00!

Julkaistu: 13.02.2018 13:15


Olympiakiekko: Suomi - Saksa | Suomen voitolle erikoiskerroin 5,00!
Olympiakiekko | Suomi - Saksa | 05:10
LeoVegas LeoVegas
Suomi pelaa olympialaisten jääkiekkoturnauksen ensimmäisenä ottelunsa varhain torstaiaamuna kello 05:10, kun vastaan asettuu Saksa.

Otteluun on tarjolla myös todella kova erikoiskerroin LeoVegasilta, sillä saat Suomen voitolle peräti kertoimen 5,00! Normaalikerroin markkinoilla Suomen voitolle on vain 1,39.

Huomioithan, että koska kyseessä on erikoistarjous, se on voimassa vain LeoVegasin uusille pelaajille ja vain Veikkausbonukset.com sivuston lukijoille. Saat kertoimen, kun siirryt sivuiltamme LeoVegasin vedonlyöntiin ja avaat pelitilin.

Talletuksen tehtyäsi siirry jääkiekon kertoimiin ja löydät sieltä Suomi - Saksa -otteluun kohteen “1x2 - Suomi voittaa” kertoimella 5,00. Lisätiedot tarjouksesta on kerrottu alla.

Voittaako Suomi Saksan? Kerroin 5,00


  1. Siirry tästä LeoVegasin sivuille >>
  2. Avaa ilmainen pelitili
  3. Valitse vedonlyöntibonus
  4. Tee ensimmäinen talletus
  5. Löydät tämän jälkeen sivustolta Suomi -Saksa -ottelusta kertoimen 5,00 kotivoitolle (1x2)
  6. Panosta kohteeseen 10€ ja voit voittaa 50€

Vetoa lyödessä kohteen normaalit kertoimet näkyvät aluksi sivustolla, mutta kerroin 5,00 tulee näkyviin sen jälkeen, kun pelaaja on valinnut pelattavan pelikohteen vetokupongille.

Suomen Leijonat aloittaa Olympialaiset ottelulla Saksaa vastaan. Suomen arvokisaottelut juurikin Saksaa vastaan ovat olleet paikoitellen varsinaista tervan juomista, mutta nyt uskomme, että Leijonat lähtee kamppailuun aivan eri tavalla, kun esimerkiksi NHL-miehet puuttuu ja pelaajat toisilleen ovat tutumpia.

Euro Hockey Tour antoi hyvin jo osviittaa, millaista kiekkoa Leijonat tulee tarjoamaan. Tarkan puolustamisen kautta joukkue piti Venäjän tähtinipun, Ruotsin ja Tshekin aisoissa todella hyvin. Suurin osa pelaajista tuntee toisensa jo ennestään ja se onkin Lauri Marjamäen yksi teeseistä, millä hän joukkuettaa usein rakentaa.

Leijonat ovat suosikkeja voittamaan tämä ottelu, mutta emme usko silti, että tulemme näkemään varsinaisia maalijuhlia, kun Leijonamiehistö on jo antanut näyttönsä siitä, että joukkue pyrkii pelaamaan kurinalaista tuloskiekkoa ja vain voitolla on merkitystä. Saksa ei saa kovinkaan montaa mahdollisuutta maaleihin joukkueiden avausottelussa ja suomalaiset iskevät kahdesta kolmeen kertaan kiekon maaliin.

Normaalisti Leijonien kisa-avaus on ollut vaikea, nyt mennään rutiinilla ja hoidetaan ensimmäinen ottelu kunnialla kotiin ilman pienintäkään kompastumista. Petri Kontiolan ja Eeli Tolvasen kemiaa etenkin ylivoimalla on syytä pitää silmällä, nämä kaksi ovat harjoituksissa keskittyneet paljon hiomaan one-timer pelejä.

Leijonat on selvä suosikki voittamaan kotiottelunsa. Normaali kerroin Suomen voitolle on vain 1,39. Tarjouksen avulla voit saada kuitenkin kertoimeksi 5,00. Maksimivoitto kohteella on 50€, eli panostamalla 10 euroa, voit voittaa 50 euroa.
Leo Vegas: Lunasta Suomen voitolle kerroin 5,00 tästä >>

Koska kyseessä on uusien pelaajien tarjous, liittyy siihen luonnollisesti sääntöjä ja ehtoja. Tarkemmat ehdot alla.

LeoVegas kerrointarjous:
- Mikäli voitat, ei voitto sisällä kierrätysvaatimuksia
- Kerroin voimassa: 13.2. klo 12:00 - 15.2. klo 05:10
- Tarjous voimassa vain Veikkausbonukset.comin lukijoille
- Vain uusille Leo Vegasin pelaajille
- Maksimipanos kohteeseen: 10€
- Neteller- tai Skrill- talletuksia ei hyväksytä kampanjaan
- Tarjoukseen ei voi yhdistää muita tarjouksia. Vrt. katso myös normaali Leo Vegas bonus >>

Pelivalintamme:

1x2: Suomi @5.00

LeoVegas - Lue arvostelu

5.00

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan