Salibandyn MM-kisat: Suomi - Slovakia

Salibandyn MM-kisat | Suomi - Slovakia
Kohde sulkeutuu: 08.12.2021 18:45
Suomi aloittaa salibandyn MM-kisojen pudotuspelit keskiviikon puolivälieräottelulla Slovakiaa vastaan. Kisojen isäntämaa Suomi lähtee otteluun jättimäisenä suosikkina, mutta ei Slovakia missään nimessä mikään täysi heittopussi ole. Maa on tehnyt nousua kohti lajin kärkeä ja tässäkin turnauksessa slovakit ovat esiintyneet positiivisesti.

Suomi voittaa matsin noin yhdeksän kertaa kymmenestä, mutta mitään murskajaisia ei välttämättä nähdä. Slovakialla piisaa kyllä eväitä pitää ottelu odotettua tasaisempana ja haastajan tasoituksellisista kohteista löytyykin selkeä peli-idea.
Suomi hakee välieräpaikkaa


Suomen turnaus on kotikisoissa sujunut tähän asti mallikkaasti. Kisaisäntä avasi turnauksen helpolla 7-0 voitolla Tanskasta, perään kaatui ykkössuosikki Ruotsi 7-3 ja viimeisessä alkulohkon ottelussa Latvia 7-2. Otteet ovat matsien sisällä ailahdelleet melko paljonkin, mutta tehoja on aina tarvittaessa löytynyt.

A-lohkon voitto tietää sitä, että Suomen tie finaaliin asti on varsin tasainen. Jos Slovakia kaatuu tässä ottelussa tulee välierässä suurella todennäköisyydellä vastaan Tshekki. Edellyttäen toki, ettei nuori ja lahjakas joukkue kompastu omassa puolivälierässään Latviaan.Outo vastus


Suomi ei ole Slovakiaa kohdannut MM-kisoissa koskaan ja ylipäänsä keskinäisiä otteluita maajoukkuetasolla on tasan yksi. Viitisen vuotta sitten Suomi voitti maiden kohtaamisen selkein lukemin 10-2. Tuon jälkeen tasoerot ovat kuitenkin tasoittuneet reilusti.

Slovakia voitti oman alkulohkonsa selkeällä yhteismaalierolla 38-7. Toki on syytä todeta, että lohkovastuksista vain Puola oli suunnilleen oikeassa paikassa. Thaimaa ja USA tarjosivat slovakeille lähinnä vain hyvän hikitreenin.

Tähän asti kovimman päänahkansa Slovakia nappasi neljännesvälierässä, kun joukkue kaatoi Saksan selkeästi 7-3. Saksa on kaukana parhaastaan ja lähti tuohonkin matsiin altavastaajana, mutta silti IFF:n rankingvitonen on edelleen kohtalainen nippu. Slovakia on vastaavassa listauksessa noteerattu sijalle yhdeksän, mutta näiden kisojen jälkeen ranking tulee olemaan korkeampi.

Odotuksia tasaisempaa?


Slovakia on aiempien otteluiden perusteella ihan kelpo nippu, jolla löytyy eväitä puolustamisen sijaan myös pallolliseen pelaamiseen. Joukkuetta ei vielä kunnolla ole tässä turnauksessa testattu, mutta ei Slovakia Suomeakaan vastaan täysin vailla mahdollisuuksia ole.

Pelinkuva on toki selvä, Suomi painaa ja Slovakia iskee vastaan. Haastajan saumat lienevät vastaiskuissa ja satunnaisissa pidemmissä hyökkäyksissä. Nähdyn perusteella slovakeilla piisaaa kyllä eväitä kiusata Suomea myös pallollisessa pelissä.

Suomi voittaa matsin erittäin suurella todennäköisyydellä, mutta odotuksia nihkeämpi ehtoo saattaa silti olla sinivalkoisille luvassa. Vedonlyöntikertoimissa Suomen ylivoimaa hieman liioitellaan ja Slovakian tasoitukselliset kohteet tarjoavatkin ihan mukavan peli-idean keskiviikolle.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Slovakia +6.5 maalia @2.00

Osuma
Comeon! - Lue arvostelu

2.00

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.00

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

2.00

Fansbet - lunasta 40 €:lla ilmaisvetoja vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betive - Lue arvostelu

2.00

Betive – Tuplaa ensitalletuksesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.00

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena