Jääkiekon MM: Suomi - Sveitsi | Leijonilla tosipaikka edessä!

Julkaistu: 16.05.2018 10:51


Jääkiekon MM: Suomi - Sveitsi | Leijonilla tosipaikka edessä!
Jääkiekon MM | Suomi - Sveitsi | 21:15
Mr Green Mr Green
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Nordicbet.com
Katso tämä ja kaikki muut MM-kisojen ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeet täältä tai siirry suoraan Nordicbetin sivustolle tästä.

Suomi kohtaa ensimmäisessä kuoleman ottelussa Sveitsin. Puolivälierä vastus Sveitsi oli oman lohkonsa neljäs ja joukkue näki todella paljon maaleja otteluissaan, niin omiin kuin vastustajan päätyyn. Suomi lähtee suosikkina kamppailuun.

Katso myös: Ilmaisia vetoja Leijonien otteluihin!

Leijonat on jo kaatanut todella kovia maita kisoissa, kuten Yhdysvallat ja Kanadan, mutta kokenut sitten myös helppoja tappioita Saksalle ja Tanskalle. Suomea on kiusannut ennalta helpommissa otteluissa lievä asenneongelma ja ylimielisyys, johon tässä ottelussa ei ole varaa, emmekä usko, että Leijonat siihen tulee enään sortumaan.

Suomella on selvästi kovempi materiaali kuin Sveitsillä, vaikkakin heillä riittää myös nopeutta ja taitoa. Käkikellomaan selvä ykkösmies on nopea NHL-hyökkääjä Nino Niederreiter ja hänen kanssaan Suomen puolustajien tulee olla varoillaan.

Lue myös: Suomelle peräti 10,00 kerroin voitosta!

Suomen ylivoima tulee varmasti ratkaisemaan tässä ottelussa paljon ja joukkueen ehdoton superkenttä Ahon johdolla paukuttaa jälleen pisteitä. Suomen maalille luistelee kaiken järjen mukaan Harri Säteri, joka on ollut aivan uskomattoman kovassa iskussa.

Leijonat ei kompastu kolmatta kertaa asenteensa kanssa, vaan murskaa Sveitsin.

Pelaa Suomen otteluun ilmainen veto!


Voit lyödä vetosi Leijonien otteluun ilmaiseksi, ilman minkäänlaista riskiä. Royal Panda vedonlyöntisivusto tarjoaa nimittäin 20€ ilmaisvedon uusille pelaajille. Tarjous ei sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia. Alla ohjeet ilmaisvetoon.

Näin lyöt ilmaisen vetosi:


  1. Siirry tästä Royal Panda sivustolle >>
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta "LIITY NYT"
  3. Rekisteröi ilmainen pelitili
  4. Talleta vähintään 20€ ja valitse ilmainen urheiluveto
  5. Lyö 20€ vaikka Leijonien -2 AH voitolle (kerroin 2.45)

Lyö 20€ esimerkiksi Leijonien voitolle. Mikäli vetosi osuu tienaat 49€ ja voit kotiuttaa voittosi heti. Mikäli veto ei osu, saat rahasi takaisin 20€ ilmaisvetona (ei kierrätystä).

Voit lukea Royal Pandan sivustosta lisää arvostelustamme tai siirtyä suoraan Royal Pandan sivustolle: www.royalpanda.com/fi

Pelivalintamme:

Suomi -2 AH @2.45

Royal Panda - Lue arvostelu

2.45

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan