Jääkiekon MM-kisat: Suomi - Sveitsi

Jääkiekon MM-kisat: Suomi - Sveitsi
Jääkiekon MM-kisat | Suomi - Sveitsi | 22:30 | 31.08.2021
Kohde sulkeutuu: 31.08.2021 22:30
Naisten jääkiekon MM-kisat ovat kahta peliä vaille paketissa. Kisojen finaalissa toisensa kohtaavat naiskiekkoilun jättiläiset Kanada ja USA. Tiistaina 31.8.2021 Klo 22:30 alkavassa pronssiottelussa sen sijaan kohtaavat eiliset välierät hävinneet Suomi sekä Sveitsi. Suomi ottanee MM-kisahistoriansa 13. pronssimitalin selvällä maalierolla?Suomi epäonnistui viimeistelyssä USA:ta vastaan


Kuten odotettua Suomi hävisi eilen MM-välierän USA:lle. Leijonat laittoivat ottelussa hienosti kampoihin jenkeille ja ottelu päättyi ajassa 57.07 tyhjään maalin tehdyn osuman jälkeen 3-0 USA:lle. Mikä merkittävintä, Suomen maalivahti Anni Keisalalle, kertyi ottelussa ”vain” 30 torjuntaa mikä osoittaa sen, ettei Suomi ollut täydellisessä mankelissa ja koko turnauksen toiminut puolustuspeli oli jälleen vahvaa. Suomella oli pelissä oma etsikkoaikansa muun muassa kahden minuutin mittaisen 5 vs. 3 ylivoiman aikana mutta tämän ja muiden erikoistilanteiden mennessä penkin alle maalihanat eivät auenneet. Saadaanko kiekkoa verkkoon Sveitsiä vastaan?

Suomi kohtasi alkulohkossa Sveitsin ja tuon ottelun Naisleijonat veivät nimiinsä selvin 6-0 lukemin. Usealta pelaajalta ja päävalmentaja Pasi Mustoselta tiedusteltiin heti eilisen välierätappion jälkeen fiiliksistä pronssiottelua kohtaan ja viesti oli selvä ”edessä on kauden tärkein peli”. Kapteeni Jenni Hiirikoski uhkui haastattelussa itseluottamista ja kertoi että Kanadasta ei mennä kotiin tyhjin käsin, Susanna Tapani niin kertoi olevansa nälkäinen pronssipelin alla. Suomen kannalta näyttää siis varsin hyvältä, kun sekä valmentaja että kokeneet pelaajat ovat 100% motivoituneita nappaan pronssit, nuoria 16-vuotiaan Sanni Vanhasen kaltaisia pelaajia tuskin edes tarvitsee paljon herätellä uran ensimmäiseen arvokisamitalin voittamiseen!

Tässä MM-välierän parhaat palat:Sveitsi paljon velkaa maalivahdeilleen


Sveitsi on ollut yksi näiden kisojen yllättäjistä ja joukkue tiputtikin puolivälierissä vastoin odotuksia Venäjän. Sveitsi pelaa nyt kiekkohistoriansa kolmannen kerran pronssiottelussa. Vuonna 2008 Suomi kaatoi Sveitsin pronssiottelussa mutta vuonna 2012 Sveitsi vastaavasti kaatoi Suomen ja nappasi toistaiseksi MM-historiansa ainoan mitalin. Sveitsin ehdottomasti parhaita pelaajia turnauksessa tähän mennessä ovat olleet joukkueen maalivahdit Andrea Brandli sekä Saskia Maurer. Välieräottelussa Kanadaa vastaan Brandl torjui peräti 61 kertaa ja tuon esityksen turvin Kanada voitti ”vain” 4-0 lukemin ristipaidat. Puolivälierässä Venäjää vastaan Brandli oli vielä nujerrettu Suomen edellisestä 6-0 pyörityksestä, jonka johdasta Brandli vaihtui 2-0 tilanteessa Maureriin joka laittoi luukut kiinni ja turvasi yli 20 torjunnalla Sveitsin 2-3 jatkoaikavoiton Venäjästä. Sveitsin maalivahdeilla onkin mahdollisuus nousta kansallissankareiksi, mikäli kiekot tarttuvat ja Suomi ei saa edes erikoistilanteista maalattua.

Tässä Sveitsin turnauksen tähtihetki!Suomi vie pronssit kotiin!


Suomi lähtee tähän otteluun selvänä ennakkosuosikkina viestit pukuhuoneesta antavat ymmärtää, että nyt mennään ja otetaan mitali! Sveitsi voi toki yllättää mutta fakta on se, että käkikellomaa on edennyt pronssipeliin tasan yhdellä voitolla, joka sekin irtosi jatkoajalla. Sveitsin koko turnauksen maaliero ottelun alla on 4 – 23. Joukkue on tehnyt siis turnauksen kuudessa ottelussa vain neljä maalia ja niistä kolme syntyi Venäjää vastaan puolivälierässä. On vaikea nähdä miten Sveitsi voisi onnistua pronssipelissä Tshekin, Venäjän ja Sveitsin jo kertaalleen nollannutta Suomea vastaan tekemään runsaasti osumia.

Otamme tähän otteluun pelikohteeksi tasoitusvedon Suomi -2,5 joka on vedonlyöntikohteena osunut viidessä edellisessä Suomen ja Sveitsin välisessä kilpailullisessa ottelussa. Uskomme Naisleijonien olevan nälkäisiä ja Sveitsin ollessa epäuskoisen tyytyväisiä siihen, että ovat edenneet pronssiotteluun ilman yhtään varsinaisen peliajan voittoa….

Betinia tarjoaa 200€ vedonlyöntibonuksen!


Oletko pelannut aiemmin Betinia vedonlyöntisivustolla? Sivu tarjoaa uusille asiakkaille 200€ edestä täytettä pelikassaan. Voit lukea sivustosta tarkemmin Betinia arvostelustamme tai siirtyä suoraan sivustolle ja napata muhkean bonuksen millä startata vedonlyönti!
Betinia: lunasta 200€ ensitalletusbonus ››

Pelivalintamme:

Tasoitusveto Suomi -2,5 @1.85

Zulabet - Lue arvostelu

1.85

Uusi Zulabet tarjoaa 220€ bonuksen sekä 20€ ilmaisvedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.85

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rabona - Lue arvostelu

1.85

Uusi Rabona tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.85

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

1.85

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Librabet - Lue arvostelu

1.85

Librabet - Lunasta 200€ bonus vedonlyöntiin! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.8

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.78

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.72

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.72

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan