EFT: Suomi - Tsekki

Julkaistu: 08.11.2019 12:00


EFT: Suomi - Tsekki
EFT | Suomi - Tsekki | 19:00
Betsafe Betsafe
Hallitseva salibandyn maailmanmestari Suomi palaa kunnolla tositoimiin Euro Floorball Tournamentissa Suomessa, kun vastaan asettuu perjantai-iltana Tsekki.
Tsekki jäi viime joulukuun MM-kisoissa neljänneksi, ja on sen jälkeen pelannut muutaman maajoukkueottelun syyskuussa. Suomi on pelannut muutaman harjoitusottelun Ruotsia vastaan häviten niukasti molemmat.

Nykyn joukkueessa rotaatiota


Suomen päävalmentaja Petteri Nykky on päättänyt kokeilla uusia pelaajia EFT-turnauksessa. Joukkueeseen on valittu erittäin nälkäisiä hyökkäyssuunnan pelaajia sekä taitavia pistenikkareita. Mahdollisuuden maajoukkuepaidassa saavat Nokian KrP:ssä tehoillaan häikäissyt nuori Joona Rantala, sekä Steelersin tehokas ja rohkea hyökkäyssuunnan pelaaja Nico Jonaeson. Rantala on iskenyt yhdeksässä pelaamassaan ottelussa tehot 19+8, joilla heltiää pistepörssin neljäs sija. Mielenkiintoista on nähdä, istuttaako Nykky viime kauden Steelersin kovan tutkaparin Lastikan ja Jonaesonin samaan kentälliseen.

Kaikkiaan joukkueessa on noin kymmenen pelaajaa, jotka eivät olleet mukana MM-kultajoukkueessa. Uusvanhoja maajoukkuepelaajia ovat mm. Jami Manninen ja monen vuoden jälkeen maajoukkuepaidan päällensä pukeva SPV:n Jyrki Holopainen, joka johtaa salibandyliigan puolustajien pistepörssiä. Maalivahtiosastolla näytön paikan saa niin ikään uusvanha Santtu Strandberg, kun Eero Kosonen ja Lassi Toriseva joutuivat jättämään kekkerit väliin viime hetkellä.

Hyökkäysvoittoinen joukkue lupaa maalirikasta ottelua


Suomen joukkueesta löytyy todella monta nälkäistä sekä hyvävireistä maalintekijää. Rantalan ja Mannisen lisäksi Suomella on käytössään maalipyssyt Sami Johansson sekä Joonas Pylsy. Lähtökohtaisesti EFT-turnaus on valituille pelaajille mahdollisuus näyttää että heistä olisi 2020 kotikisojen kokoonpanoon, joten meidän arviomme on että kotiyleisön edessä hurmioituneet pelaajat laittavat shown pystyyn ja näyttävät parasta osaamistaan kaataen Tsekin puhtaasti tulivoimalla. Pelin tempo pysynee nopeana joka yhdistettynä Suomen hyökkäysvoimaan, enteilee että ottelussa tullaan näkemään yli 9,5 maalia.

Pelivalintamme:

Yli 9,5 maalia @2.03

NordicBet - Lue arvostelu

2.03

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.03

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.85

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan