EHT: Suomi - Tshekki

Julkaistu: 08.02.2019 19:07


EHT: Suomi - Tshekki
EHT | Suomi - Tshekki | 13.00 | Suomi ja Tshekki kohtaavat lauantain ensimmäisessä EHT-ottelussa Ruotsissa. Suomella alla on rankkaritappio Venäjälle, kun taas Tshekki voitti torstaina turnausisäntä Ruotsin vakuuttavasti 5–2.
Leijonat laittoi turnauksen avausottelussaan Jaroslavlissa isännät tiukoille, mutta hävisi lopulta voittomaalikisassa. Suomi iski varsinaisen peliajan ensimmäisellä ja viimeisellä minuutilla ainoat maalinsa, ja Venäjä hallitsi pääosin peliä.

Suomen ylivoima ei toivonut pelissä toivotulla tavalla, sillä se ei onnistunut kertaakaan neljällä yrityksellään. Ylivoiman pitäisi saada tulosta aikaan, kun maalinteko on muutenkin Suomen suurin heikkous. Alivoima puolestaan toimi, koska Venäjällä oli yhtä monta ylivoimamahdollisuutta, mutta sekään ei saanut maalia aikaan.

Tshekki ei ole vielä tämän kauden EHT:ssä voittanut Suomea varsinaisella peliajalla, mutta nyt siihen on hyvä mahdollisuus. Alla on voitto Ruotsista ja joukkue on kovempi, mitä moni ehkä odottaa.

Tshekiltä löytyy kokoonpanostaan muun muassa kotimaansa Extraligan pistepörssin kärkikolmikko, puolustajien pistepörssin ykkönen sekä Pohjois-Amerikassakin tällä kaudella pelannut Jan Kovar, joka teki Ruotsia vastaan tehot 3+1. Mielenkiintoisena poimintana voidaan nostaa esiin Zohornan veljekset, joita on joukkueessa jopa kolme kappaletta.

Tshekki on ainakin hyökkäysosastoltaan Suomea laadukkaampi, kun kovimmat Euroopassa pelaavat Leijona-hyökkääjät eivät tässä turnauksessa ole mukana. Joukkue on kaiken kaikkiaan kokenut EHT-tasolla ja keski-iältään turnauksen vanhin joukkue.

Kuten usein ennenkin, maalivahtipeli on Tshekin suurin kysymysmerkki. Joukkueen maalivahtiosastolta löytyy kuitenkin tällä kaudella vakuuttavilla tilastoilla pelanneita veskareita, mutta tällä osa-alueella Suomi on joka tapauksessa vahvempi. Leijonien maalilla pelannee Rasmus Tirronen, koska Veini Vehviläinen pelasi Venäjää vastaan.

Kertoimissa Tshekki on lievä altavastaaja, mutta omissa papereissani ehkä jopa pieni suosikki ottelussa. Sillä on myös etuna se, että Suomi joutui matkustamaan tällä viikolla ensin Venäjälle ja nyt taas Ruotsiin. Tällaisetkin asiat saattavat olla merkityksellisiä, kun kautta on jo runsaasti takana. Lähdetään siis pelaamaan Tshekin suoraa voittoa.
Betway tarjoaa ilmaisvetoja joka viikko! Lyömällä viikon aikana kolme tai enemmän kohteita sisältäviä vetoja, eli ns. triploja 25€ panoksella minimikertoimella 3, palkitaan sinut 25€ ilmaisvedoilla!
Lue ilmaisvedoista lisää täältä ->->

Pelivalintamme:

1X2: Tshekki @2.80

Betway - Lue arvostelu

2.80

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.65

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.65

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.65

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.65

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.65

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.65

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

2.65

Lunasta jopa 100€ ilmaisvetosi Expektille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.65

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
18bet - Lue arvostelu

2.60

Nappaa 100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan