EHT: Suomi - Tshekki | Suomen vaikeudet jatkuvat?

Julkaistu: 09.11.2018 17:51


EHT: Suomi - Tshekki | Suomen vaikeudet jatkuvat?
EHT | Suomi - Tshekki | 17:30
Leijonat jatkavat heidän Karjala-turnausta ottelulla Tshekkiä vastaan lauantaina. Joukkueen ensimmäinen ottelu torstaina Venäjää vastaan ei kovinkaan maaritellut. Sosiaalinen media oli jo vaatimassa Jaloselle potkuja, kun 2011 vuodelta tuttu 0-5 taktiikka on tuotu takaisin. Suomi hävisi ottelun peräti 3-0 lukemin.

Tshekki aloitti turnauksen Ruotsia vastaan ja joukkue joutui taipumaan Suomen länsinaapurille 3-2 lukemin vaikkakin oli kohtalaisen hyvin pelissä mukana. Tshekkiä vastaan Suomi lähtee selvänä ennakkosuosikkina, mutta onko Jalosen pelitapa kuinka hyvin iskoistettu joukkueessa, emme usko, että on. Puolustetaan kyllä varmasti jälleen kohtuullisesti, mutta hyökkäyspelaaminen tulee olemaan vaikeaa.

Tshekin joukkue on aivan kilpailukykyinen Suomen vastaavaan ja emme näe mitään syytä miksi Leijonat olisi selvä suosikki tässä ottelussa. Suomi käy läpi rajua prosessia siitä, kun Marjamäen omintakeinen pelikirja muuttui ja tämä tulee ottamaan aikaa.

Emme mitenkään odota maalirikasta ottelua ja myös Tshekin kertoimet ovat kohtalaisen pelattavalla tasolla, ottaen huomioon miten tiukkana joukkue piti kamppailun Ruotsia vastaan, jolla on jalkeilla todella kilpailukykyinen ryhmä.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Alle 5 maalia @1.84

Unibet - Lue arvostelu

1.84

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.84

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.84

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.84

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.84

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan