U18 MM-Kisat: Suomi U18 - Saksa U18

Julkaistu: 30.04.2021 11:15

U18 MM-Kisat: Suomi U18 - Saksa U18
U18 MM-Kisat | Suomi U18 - Saksa U18 | 04.00 | 01.05.2021

Pikkuleijonat ei luovuta!Suomi U18 teki sen jälleen! Nimittäin tuli takaa rinnalle ja tällä kertaa myös ohi Tsekkiä vastaan pelatussa toisessa B-lohkon kamppailussa. Pikkuleijonat oli viimeisessä erässä jälleen kahden maalin tappiolla pelin ollessa 5-3, mutta tapissaan oleva itseluottamus ja henkilökohtainen taito käänsivät pelin suomella vielä varsinaisella peliajalla 5-6 voitoksi. Tehtävää toki helpotti, että jokaisen maalin aikana Suomi pelasi ylivoimalla, mutta siitähän ei voi pikkuleijonia syyttää. Pisteille voitokkaassa Tsekki pelissä pääsivät. Tuomaala 2+1, Koivunen 1+1, Heimonsalmi 1+1, Lambert 0+2, Suomi 0+2, Juusola 0+2, Matikka 1+0, Salminen 1+0, Huuhtanen 0+1.


Peli Tsekkiä vastaan oli tasainen ja tällä kertaa molemmat myös onnistuivat käyttämää maalipaikkansa tehokkaasti. Tsekki tuli varsinkin ensimmäisen ja kolmannen erien alkuun todella raivokkaasti ja onnistuikin molemmilla kerroilla tekemään erän maalin heti alkuminuuteilla. Samanlaisella esityksellä suomen aikaan perjantain ja lauantain välisenä yönä pelattava peli Saksaa vastaan pitäisi olla Suomelle niin sanottu "pistepörssi peli" eli maaleja pitäisi tulla paljon saksan verkkoon.

Saksa taistelee kunniastaKun puhutaan Saksan jääkiekosta voidaan yleensä nostaa esille vain muutamia huippuyksilöitä, mutta joukkueen sisällä tasoerot ovat usein todella suuria. Saksan junioreiden taso on viime vuosina parantunut paljon 2000 luvun alun jälkeen, jossa näytti välillä jo todella pahalta saksalaisen jääkiekon puolesta. Tällä hetkellä jääkiekko on saksassa nosteessa paljon myös Saksan vuoden urheilijaksi ensimmäisenä kiekkoilijana valitun Leon Draisaitlen takia. Toinen tulevaisuuden saksalainen kiekkoilija tähti on 2020 draftissa numerolla 3 varattu Ottawa Senatorsin laituri Tim Stutzle, joka on jo tällä kaudella pelannut NHL:ssä 47 ottelua pisteillä 8+17=25.


Katso myös: vedonlyontibonukset


Enää 3 viikkoa Jääkiekon MM-kisoihin: Jääkiekon MM
Saksa on kärsinyt alkusarjassa tappiot Tsekille 1-3, Yhdysvalloille 3-5 ja Venäjälle 1-6. Saksa pystyi kahdessa ensimmäisessä pelissä roikkumaan pitkään kiinni tuloksessa, mutta viimeyönä pelattu matsi Venäjää vastaan paljasti ehkä joukkueen todellisen iskukyvyn. Saksa hyökkää hyvin koko viisikon voimin ja on ollut tehokas vastaiskuissa, mutta omalla puolustus alueella helppoja kiekon menetyksiä on tullut todella paljon. Välillä joukkue on sortunut myös ylihyökkäämiseen, mihin ei ole varaa ollenkaan suomea vastaan. Saksan tehokkaimmat pelaajat ovat olleet joukkueen kapteeni Bennet Rossmy 1+1 ja Roman Zapp 1+1. Pisteet ovat jakautuneet tasaisesti koko joukkueelle eikä porukassa ole supertähti statusta omaavaa pelaajaa.

Brad Lambert avaa maalihanat?


Suomen joukkueen kirkkain tähti on numerolla 33 Brad Lambert, joka ei ole vielä maalia näissä kisoissa avannut. Maaleistä elävä hyökkääjä on saalistanut puolestaan kaksi syöttöpistettä kummassakin suomen kamppailussa. Uskon, että tänään maaliverkko helähtää myös pikkuleijonien tähden toimesta.

Toinen vielä ilman maaleja pelaava pelaaja on Joakim Kemell, joka on myös todella kovan luokan maalinsylkijä, joten eiköhän Joakimkin pistä pian kiekkoa maalipuiden väliin. Näiden kaverusten maalitilin aukeaminen hyödyttäisi joukkuetta myös tulevissa pudotuspeleissä.

Kolmas kenen peliä kannattaa seurata suurennuslasin alla on 21 Aleksi Heimonsalmi, jota on amerikassa jo mainostettu uudeksi Miro Heiskaseksi, mahtavan luistelun ansiosta

Pelivalinta Uskon pikkuleijonien olevan tänään tehokas maalinteossa, joten yli 4,5 maalia pitäisi tulla ihan rutiinilla sen verran vakuuttava suomi on ollut aiemmissa peleissään.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Suomi Yli 4,5 maalia @1.68

Unibet - Lue arvostelu

1.68

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.68

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.68

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan