Koripallon MM-karsinta: Suomi - Venäjä | Susijengi jatkaa MM-karsintoja kotikentällä!

Julkaistu: 30.11.2018 11:34


Koripallon MM-karsinta: Suomi - Venäjä | Susijengi jatkaa MM-karsintoja kotikentällä!
Koripallon MM-karsinta | Suomi - Venäjä | 19:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso tämä ja kaikki muut Koripallon MM-karsintaottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita urheilun live streameistä Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Suomen Susijengi pelaa koripallon MM-kisojen karsinnoissa tänään kotikentällä Espoon Metro-Areenalla Venäjää vastaan. Suomi on karsintalohkossaan tällä hetkellä neljäntenä, kun kolme parasta jatkavat MM-kisoihin. Tällä hetkellä Suomen lohkosta kisoihin on menossa Ranska, Tshekki ja Venäjä, mutta kaikki on vielä auki kun neljä ottelua on karsinnoissa vielä jäljellä. Suomi on kuitenkin tasapisteissä Venäjän kanssa voitettuaan neljä ottelua kahdeksasta. Lähtökohdat siis jatkopaikkaa silmällä pitäen on vielä aivam hyvät.

Suomi tulee tähän otteluun kohtuu hyvällä kokoonpanolla. Ainoa merkittävä poissaolo on Petteri Koponen, joka pelasi eilen Euroliigaa Bayern Munchenin kanssa Israelissa Maccabi Tel Avivin vieraana. Avauksen pointtina pelaakin nyt Jamar Wilson, jonka yksilötaito Venäjän fyysistä joukkuetta vastaan on tervetullutta. Nuori Ville Tahvanainen saa varmasti myös vastuuta ja on aikaisemmissa otteluissa osoittanut olevansa jo nuoresta iästään huolimatta kykenevä tällä tasolla pelaamaan ja ottamaan ratkaisuja itse.

Venäjä tulee tähän otteluun myös hieman heikommalla kokoonpanolla, kun kaikki Euroliigan tähdet eivät ole mukana. Muunmuassa Venäjän kirkkain tähti Aleksei Shved on poissa, joka syö hieman heidän hyökkäyspeliänsä. Venäjä tuleekin nyt pelaamaan todennäköisesti hyvin yksinkertaista, fyysistä ja nopeaa peliä. Suomen mahdollisuudet tässä ottelussa ovat hyvät ja käytännössä ase millä Suomi voi jälleen pärjätä, on onnistunut susipuolustus. Dettmannin hyvin sisäänajama joukkuepuolustus on toiminut hyvin jo vuosien ajan ja siitä on tullut Suomen koripalloon iso asia, jota ajetaan jo junioreista lähtien sisään joukkueissa.

Suomella on kotietu ja muun muassa Erik Murphy tekee paluun tässä ottelussa maajoukkuepaitaan. Myös Sasu Salin pelaa tänään 100. maajoukkueottelunsa, joten ottelussa on hieman extralatausta Suomellakin, vaikkakin nämä tekijät on hyvin vaikea arvioida vedonlyönnissä. Suomen kerroin on kuitenkin hyvin korkealla ja mielestämme Suomen joukkuepeli on tarpeeksi hyvällä tasolla, että voimme kallistua kotiedun myötä pelaamaan Suomea. Ottelu on varmasti hyvin tiukka ja kun saamme +4,5 pistettä eteen, otamme sen ilomielin.

Pelivalintamme:

Suomi +4,5 @1.94

Nordicbet - Lue arvostelu

1.94

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.94

Nappaa 100€ vedonlyöntibonus Betssonille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.91

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.90

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.90

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.90

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.90

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.90

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Goliath - Lue arvostelu

1.90

Goliath - 10€ ilmaisveto uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.88

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan