NFL: Super Bowl -mestari - 2021-2022

NFL | Super Bowl -mestari - 2021-2022 | 19:00 | 13.2.2022
Kohde sulkeutuu: 12.12.2021 19:00
Super Bowliin on aikaa kaksi ja puoli kuukautta. Pikku hiljaa joukkueet antavat merkkiä siitä kenellä loppukausi kulkee ja kenellä ei.NFL:n runkosarja kääntyy pian loppusuoralle. On aika tarkistaa tilanne ja päivittää Super Bowl -betsit. NFL:ssä marginaalit ovat pienet, ja pudotuspeleissä vahvoilla ovat ne, joiden kuntohuippu osuu kohdalleen. Alkukauden pelejä ei kannata tuijottaa liiaksi, mutta nyt kymmenen matsin jälkeen voi jo bongata joukkueet, joiden trendi on menossa vahvasti alas- tai ylöspäin.

Kauden alla Kansasi City Chiefs oli vetomarkkinoiden ykkössuosikki. Chiefs aloitti kauden heikosti, mutta pikku hiljaa peli on alkanut asettua uomiinsa. Kauden alussa Chiefs-puolustus ei pysäyttynyt ketään, viidessä ensimmäisessä matsissa se päästi keskimäärin 32.6 pistettä per ottelu. Nyt neljässä viimeisessä se on päästänyt vain hieman vajaat 12 pistettä per ottelu.
Chiefsin QB Pat Mahomeskin oli muutama viikko sitten vielä aivan hukassa. Virheitä tuli otteluun enemmän kuin aikaisempina kausina yhteensä. Nyt sitten Raiders-voitossa marraskuun puolivälissä Mahomes heitti viisi maalia. Ehkä KC:n hyökkäyskin alkaa olla entisessä vireessään.Kansas Cityn mahdollisuus päästä play offseihin on aivan sen omissa käsissä. Joukkue on nyt AFC:n länsilohkon ykkönen. Parhaimmillaan Chiefsin mestaruuskerroin on 8.00, eikä se ole ollenkaan heikko kerroin tässä vaiheessa.

Brady vielä kuskaa Tampa Bayta


Viime kauden mestari Tampa Bay Buccaneers on vetomarkkinoiden ykkössuosikki. Sen kerroin on suurimmillaan 6.60. Tampa Bay pelaa heikossa NFC:n etelälohkossa ja johtaa kakkosena olevaa Falconsia kolme voittoa edellä.
Tampa Bay ei ole ollut tällä kaudella ollenkaan virheetön joukkue. Se hävisi peräkkäisillä viikoilla Saintsille ja Washington Football Teamille. Kaksi viimeistä Buccaneers on sitten kuitenkin voittanut, vastassa olivat Giants sekä Colts.
Tom Brady on edelleen NFL:ssä vahvuus. Brady ei ole enää samanlainen tykkikäsi kuin takavuosina, mutta edelleen hän pystyy tuomaan peliin mukaan pahaltakin takamatkalta. Buccaneersin puolustus on näyttänyt pystyvänsä täysin tukkimaan vastustajan juoksupelin ja samalla se pystyy omalla juoksupelilllä kontrolloimaan kelloa. Nämä tulevat olemaan pudotuspeleissä arvokkaita osia joukkueen pelissä.Buffalo Bills on joukkue, joka näyttää hukanneen momentuminsa. Alkukaudesta innokkaimmat jo menivät julistamaan tämän olevan Buffalon vuoden, mutta sitten tuli joukkueelle stoppi. Buffalo hävisi kauden avausottelunsa Pittsburghille, mutta sen jälkeen Bills oli kuin rasvattu kone. Huippuna oli Kansas City Chiefsin nuijiminen tämän kotikentällä 38-20. Chiefs-matsin jälkeen jotain meni pieleen, ja Buffalo hävisi kolme seuraavasta kuudesta. Voitot ja tappiot vuorottelivat, viimeksi Bills voitti New Orleans Saintsin 31-6. Seuraavaksi olisi vastassa New England Patriots, ja jää nähtäväksi saako Buffalo rikottua kaavan.
Buffalo on AFC:n East lohkossa kakkosena Patriotsin perässä. Buffalon kerroin on parhaimmillaan yhdeksän paikkeilla.

Arizona ehkä kauden paras tähän mennessä


NFL:n ehkä paras joukkue tällä kaudella on ollut Arizona Cardinals. Joukkue aloitti kauden voittamalla seitsemän matsia putkeen, kunnes Green Bay Packers onnistui voittamaan sen niukasti kolmella pisteellä. Cardinalsin erinomainen pelinrakentaja Kyler Murray loukkaantui Packers-ottelun viime hetkillä. Ilman Murraytakin Arizona on viimeisistä kolmesta ottelusta voittanut kaksi.


Nyt Murray on palaamassa peleihin Cardinalsin huiliviikon jälkeen. Samaten loistava laituri DeAndre Hopkins on pian taas pelikunnossa.
Arizonan kausi alkaa nyt melkein uudestaan, kun hyökkäys saa kaksi ykkösasettaan takaisin. Vaikka NFC on kova konferenssi, niin kyllä Arizonan voi nostaa sen ykkössuosikiksi. Ja kun Arizonan mestaruuskerroin on hivenen parempi tai sama kuin muilla ykkösryhmän joukkueilla, niin se on tässä vaiheessa järkibetsi.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Arizona Cardinals @9.00

Bet365 - Lue arvostelu

9.00

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

9.00

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

9.00

Redeem your Betway bonus: 150€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

9.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

9.00

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan