Superettan: Örgryte - Västerås

Superettan | Örgryte - Västerås | 20:00 | 26.07.2022
Kohde sulkeutuu: 26.07.2022 20:00

Superettanin ns. kuuden pinnan ottelussa Örgryte yrittää kaventaa välimatkaa viimeisellä suoran säilyjän paikalla olevaan Västeråsiin ja kotivoitto olisi nyt otettavissa VSK:n menettäessä luottotopparinsa Jesper Adolfssonin sarjaporrasta ylemmäksi Mjällbyhyn, mikä ei ainakaan helpota vieraiden urakkaa. Örgryte ei ole kahteen viime kauteen hävinnyt Västeråsille peliäkään ja kotivoitto on nytkin enemmän kuin lähellä!
Superettanissa 15.kierroksella kohtaavat Örgryte ja Västerås toisensa Gamla Ullevilla, Göteborgissa tiistaina kello 20:00.

Örgryte tasurikone viime aikoina


Brynjar Gunnarssonin luotsaama Superettanissa 15.ntenä eli viimeistä edellisenä oleva Örgryte on kerännyt 14 ottelusta yhdeksän pistettä yhteismaalein 18-27. Seitsemästä viime pelistä Örgryte on ottanut yhden voiton, pelannut viidesti tasan sekä kärsinyt vain yhden tappion.

Örgryte tasasi sarjakolmosen Brommapojkarnan kanssa sarjapisteet 1-1 tuloksella kotonaan Gamla Ullevilla viikko sitten. Maalittoman avausjakson jälkeen isännistä Anton Andreasson iski ottelun avausosuman Daniel Paulsonin syötöstä 55.minuutilla. Vieraiden tasoituksen viimeisteli Philip Hellquist 72.minuutilla.

Örgryten maalipörssin kärjestä löytyy Superettanin maalitilaston jaetulla kolmannella sijalla oleva Zeljkovic, joka on tykittänyt kahdeksan osumaa eli 44% koko Örgryten tämän kauden maaleista! Sargon Abraham on viimeistellyt neljä maalia.

Siirtoikkunan avauduttua 31-vuotias hyökkääjä Viktor Lundberg poimittiin Allsvenskanin Helsingborgista Örgryteen. Värnamo puolestaan poimi Örgrytestä hyökkääjä Ajdin Zeljkovicin, 24 riveihinsä.
Västerås topparin siirto Allsvenskaniin sinettiä vaille valmis


Kalle Karlssonin luotsaama Superettanissa 12.tena oleva Västerås on raapinut 14 ottelusta kasaan 16 pistettä yhteismaalein 19-25. Västerås on viimeisellä suoran säilyjän paikalla kaksi pistettä ottelun enemmän pelanneen Dalkurdin yläpuolella.

Västerås kaatoi kymmenentenä olevan Landskronan 3-0 kotonaan Iver Arenalla edelliskierroksella reilu viikko sitten. Ottelun voittomaali oli Viktor Granathin käsialaa ja syntyi puolen tunnin pelin jälkeen. Lopullinen niitti oli Ousmane Diawaran omaksi maaliksi merkitty isäntien toinen osuma tunnin kohdalla. Landskronan kirivaihteen tappoi viimeistään pari minuuttia myöhemmin Filip Ottossonin saama punainen kortti kahden keltaisen kortin myötä. Daniel Ask sinetöi loppulukemat 3-0:een vartti ennen päätösvihellystä.

Västeråsin maalipörssiä johtaa Superettanin maalipörssin jaetulla kolmannella sijalla oleva Granath, joka on viimeistellyt kahdeksan osumaa tällä kaudella.

Siirtoikkunan avauduttua Västerås on menettämässä toppareistaan Jesper Adolfssonin Allsvenskanin Mjällbyhyn. Muutamia yksityiskohtia vielä selvitellään, mutta siirron pitäisi varmistua maanantai-illan aikana.
Henkinen yliote Örgrytellä sarjasijoituksesta huolimatta


Örgrytellä on tällä hetkellä matkaa 12.nteen sijaan eli juuri Västeråsin kansoittamaan viimeisen suoran säilyjän paikkaan seitsemän pistettä eli periaatteessa tämänpäiväinen kamppailu on ns. kuuden pisteen ottelu, missä voi kuroa välimatkaa merkittävästi voitolla kiinni tai sitten se voi kasvaa tappiolla melkoisesti. Toisaalta Superettanin kausi on vasta puolivälissä, joten paljon ehtii vielä vesi virrata Pohjanlahden rannoilla ennenkuin tuollaiset asiat ovat ajankohtaisimmillaan. Jotain perspektiiviä kaksikon välimatka pisteissä kuitenkin antaa.

Viime kaudella molemmat kaksikon väliset ottelut päättyivät pistejakoon (1-1, 2-2). Toissa kaudella Örgryte vei puolestaan kummatkin mittelöt (2-1, 3-0). Henkinen yliote on Örgrytellä ja kun Västeråsia rassaa sekä heikentää topparinsa siirto Allsvenskaniin alkaa tämä kamppailu kallistua vahvasti kotivoiton suuntaan!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: Örgryte @2.46

Huti
Hopa - Lue arvostelu

2.46

Hopa Vedonlyönti - Lunasta €10 ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.45

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.45

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.4

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

2.4

Fansbet - Tuplaus markkinoiden helpoimmalla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä