Superettan: Utsikten - Trelleborg

Superettan | Utsikten - Trelleborg | 20:00 | 09.08.2022
Kohde sulkeutuu: 09.08.2022 20:00

Trelleborg ottaa suolaisella kertoimella Bounce Backin Utsiktenin kustannuksella! Superettanin kutosella ei ole tapana hävitä peräkkäisiä pelejään eikä tee sitä kyllä tälläkään kertaa ja Utsikten ottaa lukua jo viidettä kertaa putkeen!
Superettanissa 18.kierroksella kohtaavat Utsikten ja Trelleborg toisensa Bravida Arenalla, Göteborgissa tiistaina kello 20:00.

Utsikten otti jälleen kuonoonsa - nyt jo neljättä kertaa peräkkäin!


Bosko Orovicin luotsaama Superettanissa kahdeksantena oleva Utsikten on kerännyt 17 ottelusta kasaan 24 pistettä yhteismaalein 27-25. Brommapojkarnan miehittämään kolmanteen sijaan ja samalla Allsvenskanin nousukarsintapaikkaan on matkaa ainoastaan viisi pistettä. Suoraan nousuun, minne yltää kaksi parasta joukkuetta on matkaa kolme pistettä enemmän. Karsintapeikko vaanii puolestaan kuuden pisteen päässä. Suora putoaminen taas kymmenen pisteen päässä.

Utsikten kärsi edellisellä kierroksella jo neljännen peräkkäisen tappionsa ja on pelannut nyt viisi peliä putkeen voitoitta, kun Öster niisti sen nokan 3-1 kotiluolassaan Visma Arenalla, Växjössä reilun parituhatpäisen lehterilauman riemuksi. Adam Bergmark-Wiberg teki isännille kaksi osumaa ja lisäksi 25-vuotias hyökkääjä teki esityön islantilaisen Alex Thor Haukssonin viimeistelemään voittomaaliin. Utsiktenin ainoasta maalista vastasi Jakob Hedenquist ja syötön osumaan antoi Predrag Randjelovic. Pelin lopussa vielä Utsiktenin puolustajista Martin Anieboh sai toisen keltaisen korttinsa ja joutuu näin punaisen kortin myötä huilaamaan tämäniltaisen ottelun.

Utsiktenin maalipörssiä johtaa viisi maalia viimeistellyt keskikentän Karl Bohm.
Trelleborg sai kokea sarjakärjen revanssihuuman


Kristian Haynesin luotsaama Superettanissa kuudentena oleva Trelleborg on kerännyt 17 ottelusta 28 pistettä yhteismaalein 27-27. Trelleborg vaanii kolmantena olevaa Brommapojkarnaa ja samalla Allsvenskanin nousukarsintapaikkaa tasaisen joukon jatkona, sillä sijoilla neljästä seitsemään löytyvät joukkueet ovat kaikki maksimissaan kahden pisteen sisällä toisistaan. Karsintapeikko on jäänyt Trelleborgista jo kymmenen pistettä.

Edelliskierroksella sarjakärki Halmstadin jyräämäksi kotonaan Vångavallenilla jäänyt Trelleborg sai maistaa omaa lääkettään halmstadilaisten otettua revanssin kesäkuiselle kotitappiolleen. Sarjakärki vain pisti pikkaisen paremmaksi ottaen murskavoiton 4-0. Tappio oli Trelleborgille vasta toinen kahdeksaan viime peliin, joista se on voittanut neljä peliä pelaten tasan kaksi ottelua.

Alexander Johansson teki Magnus Haglundin suojattien maaleista kaksi nostaen Halmstadin maaliruiskun kokonaismaalimäärän jo kymmeneen tällä kaudella. Lisäksi Viliam Dahlström viimeisteli yhden osuman sekä yksi taas merkittiin Trelleborgin Isak Jonssonin omaksi maaliksi.

Trelleborgin sisäistä maalipörssiä puolestaan johtaa seitsemän osumaa viimeistellyt 22-vuotias nigerialaishyökkääjä Henry Offia. Kuusi vuotta vanhempi juuttihyökkääjä Nicholas Mortensen on tehnyt kuusi maalia.
Trelleborgilla ei ole tapana hävitä kahdesti peräkkäin - vierasvoittoa hyvällä kertoimella pyydykseen!


Kauden avauskierroksella Utsiktenin kotonaan 1-0 lyönyt Trelleborg ei ole hävinnyt tällä kaudella ainoatakaan kertaa kahta peliä peräkkäin eikä tee sitä nytkään. Ei varsinkaan ruman kotitappion jälkeen. Vierasvoitto!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: Trelleborg @3.00

Huti
Hopa - Lue arvostelu

3.00

Hopa Vedonlyönti - Lunasta €10 ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

2.984

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.95

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.95

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

2.9

Fansbet - Tuplaus markkinoiden helpoimmalla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä