Superpesis: Hyvinkää - Joensuu

Superpesis | Hyvinkää - Joensuu | 15:00 | 10.9.2022
Kohde sulkeutuu: 10.09.2022 15:00
Tahko & Joma ottavat toisistaan mittaa Superpesiksen pronssitaistelussa. Tahko on takuulla nälkäinen, sillä edellisestä mitalista on vierähtänyt pitkä tovi. Pihkalassa ei välierissä heikosti suoriutuneelle JoMalle ole luvassa helppoa iltapäiväpuhdetta, ja Tahkon voittoa lähdetäänkin metsästämään hyvällä kertoimella.
Kummalla riittää nälkä pronssiiin?


Hyvinkään Tahko & Joensuun Maila joutuivat tyytymään pronssitaisteluun välierien jälkeen, mikä ei lopulta kovinkaan suuri yllätys ollut. Pronssiset mitalit ratkaistaan paras kolmesta-systeemillä. Tahko taisteli välierissä Mansea vastaan ajoittain kunniakkaastikin, ja pystyi Pihkalassa sarjan toisen ottelun voittamaan, mutta tuon jälkeen Manse sai Tahkon hyvin pihteihinsä, eikä paremmasta ollut epäselvyyksiä. Manse eteni finaaleihin voitoin 3-1. JoMa sen sijaan joutui Vimpelin suupalaksi omassa välieräsarjassaan, ja jäi käytännössä täysin ilman mahdollisuuksia, Vedon sisäpelin jyrätessä tämän yli suoraan voitoin 3-0. Kysymys pronssin kohdalla lieneekin se, kummalla nälkää vielä riittää? Tahkon edellinen mitali on vuodelta 2007, joten tämän myötä ainakin Hyvinkään suunnalla luulisi nälkää riittävän mitalijahtiin.

Tahkon vahvuuksia oli runkosarjan aikana ehdottomasti joukkueen sisäpeli. Potentiaalia sisäpeliin löytyy runsaasti. Joukkueesta löytyy hyviä etenijöitä, ja myös kotiuttajaosasto on laadukas Juha Niemen sekä Juha Korhosen toimesta. Tämä vain vaatii sitä, että Tahko saa tilannetta riittävästi aikaiseksi, sillä esimerkiksi Manse pystyi syömään hyvin Tahkon etenijöitä, eikä ruokaa saatu tarjolle riittävissä määrin. Ennen kaikkea Tahkon vahvuutena näen kuitenkin joukkueen sitkeyden ja hengen. Tahko on osoittanut useamman kerran, että se pystyy nousemaan voittotaisteluun, vaikka otteluiden sisällä olisi pidempiäkin heikkoja jaksoja. Myös luotto joukkueen kesken on lujaa tavaraa, eikä kokoonpanossakaan juuri ole muutoksia tapahtunut edes heikkojen esitysten jälkeen. Ulkopeli on sitten se Tahkon selvä kompastuskivi ollut. Tilannetta annetaan vastustajille liikaa, ja vieraissa varsinkin ovat myös vastustajat kotiutustilanteet käyttäneet melko armotta hyväkseen.JoMan pelistä ei Tahkoon verrattuna olla ehkä niin selvää kuvaa saatu. Runkosarjassakin joukkue tuppasi ailahtelemaan, ja huonoa ottelua saattoi seurata todella väkevä esitys, ja sama toimi myös toisinpäin. Puolivälierissä JoMa hyydytti ulkopelillään lähes 100-prosenttisesti Sotkamon sisäpelin, ja tuon myötä Vimpeli-sarjaan saattoi odottaa paljonkin enemmän. Toisin kuitenkin kävi, eikä JoMasta ollut pysäyttämään Vedon äärimmäisen laadukkaasti pyörinyttä lyöntipeliä. 3-tilanteet Vimpeli-sarjassa meni Vedon hyväksi 61-41, ja juoksut kirjattiin Vedolle 40-15. JoMan kohdalla ollaankin huudeltu kotiuttajien perään, sillä esimerkiksi kotiuttajaosastolta Juho Toivola sekä loukkaantumisista kärsinyt Patrik Wahlsten ovat pudotuspeleissä kotiuttaneet varsin vaatimattomilla tehoilla. Tässä on myös pudotuspeleissäkin saatu jo erittäin osuvia näytteitä siitä, kuinka JoMan peli pystyy ailahtelemaan. Myös Vimpeli-sarjan myötä viimeistään voitiin kysyä, tyhjenikö JoMan takki tuohon erinomaiseen Jymy-sarjaan?
Tahkoa kupongille


Allekirjoittanut kallistuu tässä avausottelussa kotijoukkue Tahkon suuntaan. Uskon Tahkon nälän olevan JoMaa suurempi mitalinkiilto silmissään, eikä JoMan kohdalla tuo Vimpeli-sarja oikein uskoa tuonut. Tahkon kotiuttajaosasto on JoMaa vaarallisempi, ja jos vain tilannetta saadaan päälle, tulee tulosta syntymään. En usko Tahkon hyvän hengen kadonneen finaalipaikan menetyksestä huolimatta, ja kotietua on myös ehdottomasti Hyvinkäälle annettava. Pihkalassa tullaan todennäköisesti näkemään runsaslukuinen yleisö, ja tästä on hyvä ammentaa lisäenergiaa. Mikäli riskiä haluaa hieman välttää, voi kupongille napata Tahkon lopullista voittoa, josta siitäkin maksetaan ihan kelpo kerrointa, mutta suoranvoiton kerroin on jo sellainen, joka kattaa ehdottomasti riskin. Juoksumäärissä kannattaa olla hereillä runsasjuoksuisuuden näkökulmasta, sillä Hyvinkäällä päästään pelaamaan mukavissa olosuhteissa.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

1X2 Hyvinkään Tahko @2.6

Osuma
STS Bet - Lue arvostelu

2.6

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.38

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan