Superpesis: Hyvinkää - Joensuu

Superpesis | Hyvinkää - Joensuu | 18:00 | 16.6.2022
Kohde sulkeutuu: 16.06.2022 18:00

Tahko ehtinyt kerätä voitonnälkää


Loistavasti tämän kauden kuudella voitolla startannut Tahko on kahdella edellisellä kierroksella jäänyt nuolemaan näppejään, kun IPV onnistui kahdesti viikon sisään kukistamaan hyvinkääläiset. Edellinen kohtaaminen pelattiin sunnuntaina Ukonniemessä, jossa sisäpelissä tehokkaasti etenkin avausjaksolla onnistunut IPV otti kauden ensimmäisen kolmen pisteen voittonsa jaksolukemin 6-2,6-4. Kotiutus oli IPV:llä vieraita terävempää, sillä 3-tilanteet Tahko vei niukasti 19-17. Tuota edeltävä kamppailu pelattiin puolestaan Hyvinkäällä kesäkuun 5.pvä, ja tuolloin IPV kairasi kaksi pinnaa mukaansa. Harvakseltaan on Tahko siis pelannut viime päivinä, joten ainakaan energiavarastoista ei homma jää kiinni.Tahko on ollut alkukaudesta hyvinkin sisäpelivoimainen joukkue, ja tappiollisissa IPV-otteluissakin tilanteita saatiin ihan tarpeeksi aikaiseksi. Koko alkukauden otannalla on Tahko kyennyt Viven jälkeen rakentelemaan 3-tilanteita koko sarjassa toiseksi eniten ottelua kohden (16,5), ja tuo on todella hyvä lukema, olkoonkin että otanta on vielä verrattain kapea. Tilanteiden kotiuttaminenkin on sujunut varsin mallikelpoisesti, ja 3-tilanteiden tapaan Tahko on sijalla kaksi, kun mitataan juoksut ottelua kohden. Näitä Tahkolla on 7,9. Tahkokn ylivoimainen ykkönen lyöntipuolella on ollut koko sarjan lyötyjen ykkösnimenä oleva Juha Niemi (3+36), mutta Niemenkin taustalta löytyy kelpo nimiä, kuten Juha Korhonen sekä jatkosopparin hiljattain sorvannut Santtu Patova. Myös tuoduista löytyy sarjan kärkimiehiä, kun Jere Vikström on 16:lla tuodullaan toisena. Tälläkin saralla on Patova näyttänyt olevansa sopimuksensa arvoinen, sillä tämä on onnistunut 17:stä tuontiyrityksestään 12 kertaa.

JoMa löytänyt tapoja voittaa


Superpesiksen sarjakolmosena keikkuva JoMa matkustaa Hyvinkäälle kahden peräkkäisen voiton siivittämänä. Viime viikon torstaina JoMa kaatoi Kouvolassa kaksijakoisen näytelmän jälkeen kärkikamppailussa Koplan kotituslyöntikilpailun jälkeen 2-1 (2-0,1-10,0-0,5-4). Avausjakso oli vahvaa tekemistä JoMalta etenkin ulkona, mutta toisella jaksolla KPL tuli ja lujaa päälle, mutta JoMa sai kurssin käännettyä ennen superia, ja kairasi voiton mukaansa. 3-tilanteet Koplalle meni ottelussa selvästi 18-7, joten jaksopeli näytti jälleen luonteensa. Lauantaina JoMa kohtasi kotonaan alkukaudesta rimpuilleen JymyJussit, mutta helppoa ottelua ei JoMalle suotu. Kotijoukkue aloitti vahvasti ja vei avausvuoroparin juoksuin 4-1, mutta vierailija kiri viimeisellä vuorolla tasoihin vietyään neljännen vuoron juoksuin 3-5. Toinen jakso oli hieman seesteisempää menoa, ja JoMa otti tilanteen haltuunsa, kun se siirtyi kolmannen vuoroparin jälkeen 4-1 johtoon, ja piti lopulta pintansa, vaikka viimeisellä sisävuorollaan JymyJussit pääsivätkin kaksi juoksua iskemään. 3-tilanteet kirjattiin JoMan hyväksi niukasti 23-22, joten tunnustusta on annettava myös JymyJusseille, sillä verraten esitys oli hyvä.JoMa on perustasollaan kyennyt onnistumaan voittoja kairaamaan, mutta ei sen peli ole missään nimessä kokonaisuudessaan ole mitenkään häikäisevää ollut. Sisällä on JoMa kohtalaisen tehokas ollut, mutta tilanteita voisi saada enemmänkin aikaiseksi. Ulkopeli on muihin kärkijoukkueisiin verrattuna ollut kuitenkin selvästi heikommalla tasolla.


Juoksulinjat turhan korkealla


Tahko lähtee papereissani hienoisena suosikkina, mutta JoMaa ei missään nimessä sovi aliarvioida, sillä joukkue osaa venyä. Juoksumääristä löytyy mielestäni paras kohde tähän otteluun, sillä linjat on vedetty turhan korkealle (13,5 juoksuun), eikä ottelu ennakkoon aivan noin runsasjuoksuiselta näytä.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Alle 13,5 juoksua @1.9

Osuma
iBet - Lue arvostelu

1.9

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.85

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan