Superpesis: Hyvinkää - Joensuu

Superpesis | Hyvinkää - Joensuu | 15:00 | 17.09.2022
Kohde sulkeutuu: 17.09.2022 15:00
Tahko saa ammennettua kotiyleisöstään lisää virtaa peliinsä, eikä siitä aivan syyttä ole kertoimienkaan valossa asetettu suosikiksi tähän pronssisarjan ratkaisevaan otteluun.
JoMa pesi kasvonsa kotikentällään


Miesten Superpesiksessä pronssisten mitalien kohtalo ratkeaa lauantaina Pihkalassa ottelusarjan kolmannessa ja viimeisessä kamppailussa. Pronssisarjan avausottelussa, viime lauantaina, oli Tahko kaksikosta selvästi valmiimpi taisteluun, ja otti ansaitun 2-0 voiton. JoMalla oli Pihkalassa todella tuskaista sisäpelinsä kanssa, eikä se päässyt 3-tilanteisiin, kuin 4 kertaa. Sunnuntaina Bolt Stadionilla nähtiin kuitenkin sisuuntunut JoMa, joka onnistui kasvojen pesussaan.

Avausjakso eteni Tahkon komennossa jakson puoliväliin saakka, sen johtaessa juoksuin 1-0. Kolmannen aloittavallaan JoMa tuli tasoihin harhaheiton turvin, ja Patrik Wahlsten löi hetkeä myöhemmin taululle 2-1. Tasoittavallaan Tahko sai tilannetta päälle, mutta yksi juoksu oli lopulta liian vähän, ja näin jaksovoitto kotijoukkueelle. Tahkolta hyvin pelannut ykköskärki rakenteli toisen jakson avausjuoksun, kun Teemu Nurmio toisessa vuoroparissa juoksi kotiin Juha Niemen lyönnistä, mutta JoMa tuli tasoihin heti seuraavalla vuorollaan, kun ajolähdössä Juho Toivola kotiutti Samuel Tirkkosen. Kolmannen vuoroparin jälkeen otti Tahko otteen. Niemi puhkaisi JoMan ulkokentän kolmospuolelta, ja kotiin kirmasivat Nurmio sekä Jere Vikström. JoMa onnistui tasoittavallaan yhden juoksun tekemään, mutta jaksovoitossa oli kiinni Tahko. Se jäi kuitenkin viimeisellään ilman juoksuja, ja vaarattomassa 1-tilanteessa, Tirkkonen onnistui kolmosjatkeen lyönnissään kunnarin arvoisesti kotiuttaen Konsta Kettusen ennen itseään kotipesään. 3-tilanteet kirjattiin JoMalle 14-12.Tämä pronssisarjakin on jo näyttänyt osaltaan sen, että JoMan hyvän ja huonon päivän ero on melko mittava. Avausottelussa sillä ei käytännössä ollut mitään jakoa, mutta kotona esitys oli jo sentään pätevää luokkaa. Toisaalta Tahkolla oli hyvän kotiesityksen lisäksi Joensuussakin kaikki mahdollisuudet pelillisesti taistella voitosta.

Lauantaina päättyy yksi pitkä pesäpalloura, kun Tahkon etenijäjokeri Lauri Vierimaa ilmoitti lopettavansa aktiiviuransa. Ensimmäisen ottelunsa Tahkon paidassa Vierimaa pelasi jo kaudella 2007, ja tämä on Hyvinkään orkesterissa kaikkiaan 15:s kausi Vierimaalle.


Tahkon nälkä kotiyleisön edessä kova


Tahko on varmasti todella nälkäinen mitalien suhteen etenkin runsaspäisen kotiyleisön edessä. Tahkon ykköskärki on pelannut tässä sarjassa hyvin, ja tärkeää tämän onnistuminen tulee lauantainakin olemaan, mutta jos ja, kun tämä jälleen toimii, on Tahkon asiat hyvin, sillä kotiuttajaosastolta löytyy sitten riittävästi käsiä, jotka kotiin miehiä kotiuttavat. JoMa heräsi kotikentällään mukaan taistelemaan himmeimmistä mitaleista, mutta edelleen tasoerot hyvien ja huonojen päivien välillä on liian suuret, ja Tahkoa voidaan ihan syystäkin pitää otteluun ennakkosuosikkina.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Hyvinkään Tahko ML @1.68

Huti
iBet - Lue arvostelu

1.68

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.65

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan