Superpesis: Joensuu - Hyvinkää

Superpesis | Joensuu - Hyvinkää | 15:00 | 11.09.2022
Kohde sulkeutuu: 11.09.2022 15:00

Tahkolle ensimmäinen kiinnitys pronssisiin mitaleihin


Tahko otti lauantaina Superpesiksen pronssisarjan ensimmäisen kiinnityksen himmeimpiin mitaleihin 2-0 (1-0,3-1) voitolla. Sisäpeliään ei oikein kumpikaan saanut ottelun aikana kunnolla auki, mutta varsinkin JoMalla oli isoja vaikeuksia päästä tilanteisiin. Ottelun 3-tilanteet kirjattiinkin Tahkolle 8-3. Allekirjoittanut oli ennakkoon sillä kannalla, että ottelussa oltaisiin nähty selvästi railakkaampaa menoa, mutta toisin kävi, ja ulkopeli nousikin ottelun kulmakiveksi.

Tahkon kohdalla huomioitavaa lauantain pelissä oli joukkueen ykköskärjen tekeminen. Välierissä Mansea vastaan ykköskärjellä oli haasteita päästä kentälle, mutta pronssisarjan avauksessa homma toimi. Teemu Nurmio (4/5), Jere Vikström (5/7) sekä Kalle-Tapio Huusko (5/7) kirjauttivat kaikki kärkilyöntiprosenteikseen päälle 70%, minkä lisäksi Nurmio toi yhden, Vikström kaksi juoksua. Nelosnumerolla pelaava Valentin Ikonen saikin mukavasti ruokaa tarjolla, ja kotiutti kolmesta tilanteesta kaksi kertaa kotiin onnistuneesti. Ikosen lisäksi lyötyjä tileilleen saivat jokerit Juha Niemi & Juha Korhonen, ja etenijäjokeri Lauri Vierimaa vastasi Tahkon neljännestä tuodusta. Kotijoukkueen ykköspalkittu oli Konsta Lehtola, joka oli ulkokentällä hyvällä pelipäällä, ja teki tärkeitä paloja.

Siinä missä Tahkolta onnistui ykköskärki, samaa ei voida sanoa JoMan leiristä. Toisaalta ei JoMalta löytynyt ykköskärjenkään takaa juuri onnistujia. Oikeastaan vain Elmeri Lieto kirjautti kohtuu pätevän kärkilyöntiprosentin (67%), muuten lukemat jäivät järjestäen 50:en huonommalle puolelle, ellei mukaan lasketa Iiro Kuosaa, Ville Väliahoa sekä Patrik Wahlstenia, joiden kärkilyöntiprosentti oli tasan 100, tosin jokaiselle siunaantuikin ainoastaan yksi kärkilyöntiyritys. Lieto palkittiinkin vieraiden parhaana. JoMan ainoasta lyödystä vastasi Juho Toivola, jonka kärkilyöntiprosentti jäi niinkin vaatimattomaksi, kuin 17%(!).
Ei ohiteta hyvää tarjousta


Vaikka JoMan voisikin kotonaan suosikiksi laskea, vaikea sitä tuohon asemaan on nostaa eilisen esityksen jäljiltä, ja vielä kun käyrä on Jymy-sarjan jälkeen ollut selvästi laskusuunnassa. Tahkoa kiinnostaa varmasti mitalien ripustaminen kaulaan hyvän kauden päätteeksi palkinnoksi hyvästä työstä, ja toisaalta enemmän menestymään 2000-luvulla tottunut JoMa ei välttämättä enää itsestään saa revittyä kaikkea irti. Tahkon suorasta voitosta maksetaan kovia kertoimia, ja tähän tarjoukseen on syytä tällä hetkellä tarttua.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

1X2 Hyvinkään Tahko @3.7

Huti
STS Bet - Lue arvostelu

3.7

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.55

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

3.5

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan