Superpesis: Joensuu - Kempele

Superpesis | Joensuu - Kempele | 18:00 | 02.06.2022
Kohde sulkeutuu: 02.06.2022 18:00
JoMa on kotonaan ehdottomasti vahva suosikki tässä ottelussa voittajaksi, mutta KeKi omaa kertoimiaan suuremmat mahdollisuudet yllätykseen. Vieraiden pelissä ei suuria vikoja ole alkukaudesta ollut, joten ennakkoluulotonta haastoa pitäisi olla luvassa.
JoMa janoaa takaisin voittokantaan sekä revanssia


Kauden neljänteen kotiotteluunsa valmistautuvan JoMan kolmen ottelun mittainen voittoputki päättyi tiistaina Imatralla Ukonniemen pesäpallostadionilla, kun kautensa heikohkosti startannut IPV otti vieraistaan voiton lopulta supervuoroparin jälkeen 2-1 (3-4,5-2,4-2). Avausjaksolla vieraiden pelastajaksi nousi Henri Litmanen JoMan viiemeisellä sisävuorolla, mutta toisella jaksolla IPV löysi lyöntivireen heti ensimmäiseen vuoroon, eikä JoMa tuota eroa enää saanut kiinni, ja sama meno jatkui niin ikään superissa.JoMalla on hyviä palasia ollut pelissään alkukaudesta, mutta missään nimessä ei paketti ole vielä valmis. Sisällä on tekeminen ollut oikeastaan kauden ensimmäistä vieraspeliä lukuun ottamatta koko ajan kohtalaisella tasolla, mutta ulkona on viime matseissa alkanut pientä haparointia olla. Jymy & Manse kykenivät jo kärkijoukkueista laittamaan JoMaa ahtaalle, mutta kun samaan kykeni myös itse alkukaudesta kangerrellut IPV, niin pientä mietittävää taatusti riittää. Voittokantaan paluun lisäksihän JoMa janoaa KeKistä revanssia, sillä juurikin kauden ensimmäisessä vieraspelissä Keki nujersi tuolloin tahmean JoMan jaksoin 1-0 (2-1,0-0).

KeKi hyvässä tahdissa


Kempeleellä kauden aloitus on ollut vähintään kohtuullinen. Sarjassa kuudentena oleva KeKi ei ole vielä kertaakaan jäänyt kokonaan pisteittä, joskin tilillä on vasta yksi kolmen pisteen voitto. Tappioita KeKillä on kaksi, joista molemmista heltisi pinna mukaan, kun sekä KiPa, että Tahko onnistuivat kempeleläiset kukistamaan supervuoroparien jälkeen. Tiistaina juuri Tahko laittoi KeKin neljän ottelun voittoputken pakettiin, kun tämä poistui kotimatkalleen voitto taskussaan jaksoin 1-2 (3-0,4-5,2-3).

KeKin peli on ollut alkukaudesta hyvinkin vertailukelpoista. Siinä missä KeKin vahvuuksia oli viime kautena enemmänkin ulkopeli, on tällä kaudella ainakin alussa toiminut joukkueen sisäpeli mallikkaasti. Onhan toki KeKi vahvistunut viime kaudesta kokoonpanonsa puolesta, ja jälki onkin sen mukaista ollut. Sisäpelitilastoissa on KeKi ollut alkukaudesta top-vitosen kastia, eikä ulkopelikään ole liikaa rakoillut, sillä oikeastaan vain Tahko pääsi KeKiä kunnolla kokeilemaan tiistaina.


KeKillä yllätyssaumat


JoMa lähtee totta kai kotikentällään ennakkosuosikkina, mutta voimasuhteet tämän kaksikon välillä ovat mielestäni selvähköstikin kertoimiaan tasaisemmat. KeKin peli on ollut hyvällä mallilla, kun taas JoMalla on hieman ulkona varsinkin toiminta yskinyt viime kierroksilla. KeKille tarjoiltava kerroin on turhan suuri todennäköisyyksiin nähden, joten lapulle lähtee KeKin lopullinen voitto.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Kempeleen Kiri ML @2.8

Huti
STS Bet - Lue arvostelu

2.8

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.65

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.65

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.5

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan