Superpesis: Joensuu - Vimpeli

Superpesis | Joensuu - Vimpeli | 22.07.2022
Kohde sulkeutuu: 22.07.2022 18:00
Vimpeli on tällä hetkellä sen verran kovassa lyönnissä, että todella vaikea on keksiä syitä, miksi sitä vastaan pelaisi. Vedon peli toimii jokaisella osa-alueella, eikä samaa voida JoMasta sanoa.
Onko JoMa toipunut Manse-tappiostaan?


Sarjakutosen JoMan paikoitellen välkkynyt pienimuotoinen nousuvire sai kieltämättä tylyn ja ainakin hetkellisen päätöksen tiistaina, kun se joutui Kaupin pesäpallostadionilla Manse PP:n murjottavaksi. JoMa kamppaili vielä avausjaksolla kolmannen vuoroparin aloittavaan saakka kotijoukkueen kyydissä, mutta tasoittavallaan Manse iski neljä juoksua, mikä vesitti haaveet jaksovoitosta. Toisen jakson avausvuoropari paineltiin vielä 0-0 tilanteessa, mutta toisessa vuorossa helähti Mansen toimesta, kun se karkasi kahdeksan juoksun turvin karkumatkalle. Tämäkään ei vielä riittänyt, sillä Keisarit iskivät vielä viimeiseen vuoroon neljä lisäjuoksua, ja vei koko potin murskaavasti 2-0 (6-2,12-1). 3-tilanteet Manse vei hurjalla erolla, 31-9.Manse-ottelukin kuvaa hyvin JoMan ailahtelevuutta, ja ehkä sitä tämän hetken taso-eroa sitten tuohon aivan absoluuttiseen kärkeen. Pelinjohdollekin on sadellut kriitikkiä, eikä oikeastaan tällä hetkellä mikään osa-alue toimi sillä tavalla, miten kuuluisi. Toki Manseakin vastaan JoMalta olivat sivussa lukkari Ville Väliaho sekä Patrik Wahlsten, eikä Jere Dahlström, kuten tuon ottelun ennakkovihjeessä kirjoitin. Dahlström edustaa luonnollisesti Koskenkorvan värejä. Tasaisuutta siis JoMalta otteisiin kaivataan, sillä todella iso kontrasti oli taas Manse- ja KaMa-otteluiden välillä, mikä toki ihan ymmärrettävääkin on.

Veto sen kun vankistaa asemiaan


Superpesiksen sarjakärki Veto avasi Pohjois-Karjalan reissun torstaina KiPan vieraana helteisessä sääs Kiteen Rantakentällä. Ennakko-asetelmat olivat kutakuinkin selvät, mutta ihan luottavaisin mielin KiPalta lähdettiin haastoa odottamaan. Tätä ajoittain saatiinkiin, mutta kun Vimpeli perusvarmuus on tällä hetkellä vain sitä luokkaa, että oikein mikään ei riitä. Avausvuoroparissa KiPa hieman pääsi isompaansa kiusaamaan, kun se iski ottelun avausjuoksun, mutta ViVe meni menojaan kolmannessa ja neljännessä vuoroparissa tehden yhteensä viisi juoksua. Toisella jaksolla kotiyleisölle toivoa sarjapisteistä, kun kahden palon ajolähdössä lyöjäjokeri Jiri Pippola iski miehet pesiltä kotiin. Vieraiden tahtotila oli kuitenkin jälleen kohdillaan, ja luonnetta löytyi, kun sitä tarvittiin. Ensin Matias Rinta-aho ratkaisi ottelun voiton vieraille ajolähtötilanteessa, ja vielä perään kolmen pisteen voiton varmisti Janne Mäkelä heti seuraavasta ajolähdöstä. 3-tilanteet menivät Vimpelille 16-8, ja todella tehokkaasti Veto kykeni pysäyttelemään KiPan kentällä etenemistä, vaikka kotijoukkueen ykköskärjestä Elmeri Purmonen kentälle onnistuikin pääsemään 7/8.

Voitto KiPasta oli kaikkiaan Vedolle jo 13:s perättäinen, ja piste-eroa on nyt revitty toisena olevaan Jymyyn peräti 12:en pisteen verran. Ottelun enemmän pelannut Jymy hävisi itse oman pelin torstaina kotonaan Tahkoa vastaan. Kaikki kaikessa, Vedon peli on tällä todella kovassa tikissä lukkaripelistä sisäpeliin ulkokentän kautta. Joukkue osaa kaivaa hieman vaikeimmillakin hetkillä ratkaisuvoimaa, mikä näkyy vankasti sarjataulukossakin.


Vaikea pelata Vetoa vastaan


On selvää, että JoMa tulee varmasti kotiyleisönsä eteen todella nälkäisenä tuon surullisen Manse-ottelun jälkeen, mutta tällä hetkellä sekään tuskin riittää Vimpelin kanssa. Veto on JoMaan verrattuna huomattavasti kokonaisvaltaisempi paketti, ja peli toimii joka osa-alueella. JoMan kokoonpanotilannekaan ei kaikista otollisin ole, mikäli siltä esimerkiksi vielä Väliaho & Wahlsten sivussa ovat. Allekirjoittaneen papereissa Vimpelin voitosta tarjolla olevat kertoimet kelpaa lapulle.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

1X2 Vimpelin Veto @1.94

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.94

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.88

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan