Superpesis: Kempele - Sotkamo

Superpesis | Kempele - Sotkamo | 18:00 | 10.6.2022
Kohde sulkeutuu: 10.06.2022 18:00
KeKi kykenee nykyvireellään iskemään kapuloita kevyenä ennakkosuosikkina otteluun lähtevän Jymyn rattaisiin. Tasainen ottelu pitäisi ennakkokaavailujen mukaan olla luvassa, eikä venyminen superiin yllättäisi suuresti. Juoksumääristä löytyy peli-ideaa vähäjuoksuisuuden puolelta.
KeKi ollut alkukaudesta positiivinen ilmestys


KeKi on ollut alkukaudesta ehdottomasti yksi Superpesiksen positiiivisimmista ilmestyksistä. Kempeleläiset ovat sarjassa yhdeksän pelatun ottelun jälkeen komeasti kolmantena, ja sillä on vasta yksi täysin pisteetön ottelu takanaan. Kahden hävityn ottelun jälkeen (Tahko 1-2, JoMa 0-2) on KeKi jälleen päässyt voittokantaan kiinni, kun edellisillä kierroksilla ovat kaatuneet revanssin muodossa KiPa (2-0) sekä JymyJussit Seinäjoen Vendo Areenalla melkoisen myllerryksen päätteeksi, kun KeKi raateli kotijoukkueen selvästi 2-0 (9-0,10-3).

KeKin ulkopeli on ollut alkukaudesta oikastaan odotetun vahvaa, ja yhdessä Koplan & Viven kanssa on KeKi kyennyt tehokkaimmin tappamaan vastustajien kotiutustilanteet. Suurin ero esimerkiksi viime kauteen on ollut kuitenkin joukkueen todella hyvä sisäpelaaminen. KeKi on alkukaudesta kuulunut sisäpelitilastojen kolmen parhaan joukkoon, ja joukkueesta on nostaa monta onnistujaa. Onni Määttä sekä Teemu Isoketo ovat olleet sarjan eliittituojia, mailanvarressa puolestaan kovinta valuuttaa ovat olleet Matti & Antti Korhonen, sekä Sami Haapakoski.

Jymyllä homma kesken


Jymyllä on riittänyt vielä alkukaudesta selvästi tekemistä pelinsä kanssa ja homma on niin sanotusti vielä vaiheessa. Kahdeksan pelatun ottelun jälkeen Jymyn sijoitus on kuudes. Viimeisestä viidestä pelistään tämä on hävinnyt kolmesti, kun kärkikamppailuissa Jymyä paremmaksi osoittautuivat JoMa, KPL sekä Vive. Viime viikon torstaina pelattu ottelu Viveä vastaan oli viihdyttävä kamppailu, jossa hallintaote heilahteli suuntaan ja toiseen, ja ottelu ratkesi pitkälti pelaajien henkilökohtaisiin suorituksiin, lähinnä virheisiin. Vive-tappion jälkeen Jymy nappasi voiton, kun viime sunnuntaina Hiukassa kaatui KoU jaksoin 2-0 (4-1,5-3). Kossu-ottelun onnistujia olivat mm. Aapo Komulainen (1+2), joka oli sisätehojensa lisäksi ulkona loistava. 3-tilanteet Jymy vei 18-10, joten hyvällä prosentilla saatiin myös juoksuja aikaan.

Jymyllä on runsaasti potentiaalia sisällä, mutta varsinkin vieraissa on alkukaudella ollut hankaluuksia saada juoksuja kotiin asti, ja melko nihkeällä prosentilla onkin 3-tilanteet juoksuja tuottaneet. Ulkonakaan ei ole Jymy onnistunut muiden kärkiseurojen veroisesti, joten petrattavaa riittää monella saralla vielä.
Juoksumääristä underit nousevat peli-ideaksi


Ottelun voimasuhteet pitäisi olla kertoimiaan tasaisemmat, ja KeKin tasoituksia kannattaa harkita lapulle, kun tai mikäli nuo kohteet aukeavat. KeKi pystyy nykyvireellään haastaamaan täyspäiväisesti hienoisena suosikkina otteluun lähtevän Jymyn. Itse odotan kohtuu vähäjuoksuista ottelua. KeKi on ollut hyvä sisällä, mutta perustasoltaan se ei mikään täysin tykkijoukkue ole. Ulkopeli on toiminut taas todella hyvin, ja Jymyllä puolestaan pieniä vaikeuksia on ollut saada kaikkea revittyä irti. Linjat on vedetty 11,5 juoksuun, joten tästä löytyy pelivaraa, sillä allekirjoittanut olisi linjat voinut vetää jopa alemmas.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Alle 11,5 juoksua @1.93

Osuma
iBet - Lue arvostelu

1.93

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.9

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.9

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan