Superpesis: Kitee - Joensuu

Superpesis | Kitee - Joensuu | 17:00 | 31.07.2022
Kohde sulkeutuu: 31.07.2022 17:00
KiPa & JoMa iskevät sunnuntaina yhteen Pohjois-Karjalan derbyssä. Kohtaaminen on jo kolmas vajaan kuukauden sisään. Voitot aiemmista otteluista ovat 1-1, kun KiPa haki viime sunnuntaina Joensuusta revanssin. KiPan ei mielestäni kuuluisi olla kertoimien veroinen altavastaaja, ja valuet löytyvätkin kotijoukkueen kertoimista.
KiPan taistelu ei ole tuottanut toivottua tulosta


KiPan ainoa voitto viimeiseen kuuteen otteluun on tuo viime sunnuntainen voitto JoMasta, ja edellisestä yhdeksästä pelistään on KiPa hävinnyt seitsemän. Edelleenkin Kiteen onneksi perässä tulevat ovat myös tappioputkissa, joten eroa ei ole saatu kiinni KiPan näkökulmasta. KiPan puolesta on toki todettava, että ohjelma on ollut vaativa, sillä se on kohdannut juurikin tuon yhdeksän kierroksen aikana kahdesti Jymyn sekä JoMan, KeKin, ViVen, Tahkon sekä KaMan, joten kovia porukoita on vastassa ollut. Tämän viikon kahdesta ottelusta on tuloksena ollut nolla pistettä. Tiistaina KeKi haki Rantakentältä täydet pisteet mukaansa, ja perjantaina oli Jymy Hiukassa lopulta KiPaa parempi, vaikka vierailija hyvin hanttiin laittoikin. Jymyn ulkopeli vain oli niin vahvaa, kuten ennakkoon sopii odottaa, eikä KiPa oikein saanut sisäpeliään missään vaiheessa auki. Ottelun ainoat kaksi juoksuaan se sai tehtyä toisen jakson toisessa vuoroparissa, mutta Jymy käänsi viimeisellä aloittavallaan tasatilanteesta lukemat 3-2:een. Avausjakson Jymy otti nimiinsä 2-0. 3-tilanteet Jymy vei 11-9.KiPa on osoittanut, että sen peli on sillä tasolla ainakin ajoittain, että se kykenee sarjan kärkiryhmiäkin haastamaan hyvin. Kiteen ulkopeli on riittävän laadukasta, jotta nämä kärkijoukkueetkaan ei sen yli kävele, mutta oma sisäpeli on jäänyt etenkin näissä mittelöissä sitten liian vajaaksi. Totta kai vastapainoksi on sanottava, että hyvä ulkopeli syö sisäpeliä, oli se sitten miten hyvää tahansa. Laajuuttahan KiPan sisäpeli kieltämättä hieman lisää huutaisi, sillä muutamia laadukkaita rosterista löytyy ja peliä saadaan auki, mutta peli tuntuu jämähtävän hieman turhan helposti.

JoMan iskukyky kysymysmerkki


JoMan iskukyky kieltämättä herättää pienoisia kysymysmerkkejä edelleen. Joukkue pelaa ajoittain todella heikkoja pelejä, mutta seuraavaksi saatetaan nähdä taas aivan toisen luokan esitys. Vire viime aikoina tuloksellisesti on JoMalla ollut ihan kohdillaan, sillä 10:stä viime ottelustaan se on seitsemän voittanut, ja maukkaimmat päänahat olivat luonnollisesti Vedosta ja Koplasta. Sijoitus JoMalla on tällä hetkellä kuudes, ja kaikesta huolimatta, JoMa tuskin on se seura, kenet neljän kärjestä joku haluaa heti pudotuspelien avauskierroksella kohdata.

Perjantaina JoMa otti KPL-voiton jatkeeksi kolme pinnaa, kun Joensuussa kaatui vierailija IPV 2-0 (2-0,8-1). JoMan ulkopeli piti hyvin etenkin IPV:n takatilanteissa, sillä IPV sai 12:sta 3-tilanteestaan vain yhden juoksun kotiin. JoMa rakenteli itse 14 3-tilannetta, ja kotiutti hyvillä tehoilla, kokoonpanoon palanneen Patrik Wahlstenin (4 lyötyä) johdolla.

Monikaan tilastolukema ei liikoja imartele JoMaa, mutta on ehdottoman selvä asia se, että vaaran potentiaalia tässä joukkueessa riittää, mikäli palaset loksahtavat kohdalleen. Wahlsten tuo eittämättä lisää syvyyttä lyöntipuolelle, ja tämä tuo enemmän työkaluja joukkueen sisäpeliin. Nyt JoMan pitäisi vain löytää oikeastaan tasaisuus otteisiinsa, sillä kuitenkin on taso liikaa keinunut puolelta toiselle.


KiPa ei helpolla taivu


KiPa on näyttänyt jo tällä kaudella, että se pystyy näitä isompiaan haastamaan, vaikka tekeminen ei välttämättä tulokseen asti olekaan riittänyt. JoMa on pieni kysymysmerkki, mutta potentiaalinsa puolesta Joensuun porukkaa ei voida missään tapauksessa aliarvioida. JoMa on kuitenkin mielestäni hieman väärin perustein asettunut kertoimien valossa näinkin selväksi suosikiksi, sillä omissa papereissani marginaalit tämän kaksikon välillä ovat kohtalaisen pienet. Itse löydän KiPan puolelta valueta, ja lapulle napataankin Kiteetä +1,5 juoksun tasoituksella.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Kiteen Pallo +1,5 juoksua @1.82

Osuma
iBet - Lue arvostelu

1.82

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan