Superpesis: Kitee - Vimpeli

Superpesis | Kitee - Vimpeli | 18:00 | 21.07.2022
Kohde sulkeutuu: 21.07.2022 18:00
Mikäli KiPa sisäpelinsä parempaan kuntoon, kuin edellisissä otteluissa ollaan nähty, on sillä mahdollisuutensa tänään kiusata sarjakärkeä. Valitettavasti sekään ei välttämättä voittoon asti riitä. Mikäli kuitenkin KiPa tuossa onnistuu, voi ero jäädä inhimilliseksi.
KiPalla sisäpeli sakannut


Viimeisistä pudotuspelipaikoista taisteleva KiPa äityi kesäkuussa viiden ottelun voittoputkeen, mutta tuon jälkeen on ollut hiljaisempaa. Viimeisestä viidestä pelistään kahdeksantena oleva KiPa on saalistanut vain kolme pistettä, kun sarjajumbo KaMa kaatui runsas viikko sitten Rantakentällä, ja selvin numeroin kaatuikin, kun KiPa paukutti taululle murskaavat lukemat 2-0 (7-1,13-0). Otteluohjelma on kuitenkin ollut sen verran haastava, että lisäpisteitä ei ole herunut, kun tappiot on kärsitty Jymyä, JoMaa, Mansea sekä viimeisenä Tahkoa vastaan. Jokaisessa tappiollisessa ottelussa jäi KiPan sisäpeli vaisuksi, ja etenkin tuolla osastolla oli vaikeuksia edellisissä otteluissa Mansea ja Tahko vastaan, kun 3-tilanteitakin saatiin aikaiseksi yhteensä vain 14 ja juoksuja vaivaiset neljä kappaletta.

Ensi kauteen jo hyvin satsaava KiPa omaa potentiaalia parempaan sisäpelin osalta, kuin mitä siltä on viime aikoina nähty. Liikaa painoarvoa ei toki kannata etenkään tuolle KaMa-ottelun saldolle antaa, mutta varsinkin kotonaan pääsääntöisesti on sisäpeli pyörinyt ihan mukavasti. Sisällä KiPan rosterista kannattaa ottaa tarkkailuun hiljattain seuran kanssa kahden vuoden jatkosopparin sorvannut lyöjäjokeri Jiri Pippola sekä ykköskärjessä loistavasti esiintynyt Elmeri Purmonen, joka KiPan kannalta valitettavasti on ilmeisesti ensi kaudeksi suuntaamassa Sotkamon leiriin. KiPan ulkopeli on ihan kohtuullisesti toiminut, ja pääosin tuon puolesta on joukkueella mahdollisuuksia ollut taistella pisteistä. KiPaltahan löytyy ihan sarjan parhimmistoon lukeutuvia ulkokenttäpelaajia, minkä lisäksi nostaisin esiin joukkueen lukkari Jesse Eskelisen.ViVe tarjoaa KiPalle tämän hetken kovimman haasteen


On lähestulkoon sanomattakin selvää, että kotijoukkue joutuu torstaina kotikentällään niin kovan haasteen eteen, kuin vain voi tällä hetkellä joutua. Superpesiksen Sarjakärki Veto painelee 12:en ottelun voittoputkessa, ja edelleenkin, ainoastaan se yksi tappio on tilillä tältä kaudelta, joten huima on tahti ViVellä ollut! Hyvin levänneenäkin Veto pääsee KiPan kimppuun, sillä edellinen ottelu on viime sunnuntailta, jolloin sateisessa säässä Saarikentällä kaatui sarjan häntäpäähän lukeutuva JymyJussit tyylipuhtaasti 2-0 (4-0,3-0). Ilotulitusta ei nähty, mutta perusvarmaa suoritus riitti täysiin sarjapisteisiin. Ulkopeli oli rautaista, eikä JymyJussit saanut koko otteluissa aikaiseksi, kuin viisi 3-tilannetta, Vimpelin itse päästyä kolmoselle kuitenkin 19 kertaa.

Vimpeli on tällä kaudella esitännyt niin kokonaisvaltaisen laadukasta pesäpalloa, että tällä hetkellä monikaan joukkue sitä tuskin pystyy kunnolla horjuttamaan. Toki viime viikolla El Klassikossa Jymy yritti ajoittain ahdistella, mutta niin vain Veto kaivoi voiton avaimet itselleen. Sisäpeli on ollut äärimmäisen sujuvaa ja tehokasta, ja todella monipuolista. Vimpelin osaaminen ei kuitenkaan ole rajoittunut ainoastaan tuohon, vaan myös ulkona on peli kulkenut todella vahvasti. Veto on ollut yhdessä Jymyn kanssa sarjan kovinta antia, kun mitataan vastustajien kotiuttamisyritysten tukahduttaminen.


KiPa valmiina haastamaan


Vedon suosikin asemaa ei voi mitenkään kiistää tässä vertailussa, ja KiPalta tullaan nappisuoritusta vaatimaan, ja enemmänkin, mikäli se sarjakärjen aikoo kaataa nurin. Lasken Kiteelle kuitenkin jonkin verran kotietua, ja odotan kotijoukkueen kykenevän haastamaan isompansa. Sisäpelissä on saatava tänään jo paljon enemmän aikaan, mutta uskon kotikentällä tuon tapahtuvankin. Erot ei mielestäni kuitenkaan niin suuret ole, kuin kertoimista voisi päätellä, joten KiPaan isketään kiinni +3,5 juoksun muodossa.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Kiteen Pallo +3,5 juoksua @1.83

Huti
iBet - Lue arvostelu

1.83

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan