Superpesis: Kouvola - Joensuu

Superpesis | Kouvola - Joensuu | 18:00 | 9.6.2022
Kohde sulkeutuu: 09.06.2022 18:00
Sarjakkosen Koplan osakkeet ovat kunnossa, ja etenkin kouvolalaisten kotipelaaminen on ollut ryhdikästä. JoMalla on peli sakannut selvästi enemmmän, eikä vieraissa se ole toistaiseksi vakuuttanut.
Kopla luottavaisin mielin kärkikamppailuun


Kopla voi lähteä luottavaisin ja levollisin mielin torstain Superpesiksen ainoaan otteluun, jossa se kohtaa kärkikamppailussa JoMan. Sarjakakkosena porskuttavan KPL:n kauden aloitus on ollut todella väkevä. Seitsemästä ottelustaan se on kairannut kuusi kolmen pisteen voittoa, ja ainoan tappionsa se on toistaiseksi kärsinyt KiPan vieraana Kiteen Rantakentällä, joten kotonaan se on ollut tähän mennessä voittamaton. JoMan kimppuun Kopla lähtee kahden ottelun voittoputkessa, kun edellisillä kierroksilla ovat tämän käsittelyssä taipuneet KaMa sekä Manse. Kumpikin ottelu oli selvää Koplan näytöstä, vaikka ensimmäinen jakso KaMan kanssa menikin kohtalaisen tiukille.Koplan pelistä on alkukauden perusteella kovin vaikea löytää suuria heikkouksia. Ulkopeli on ollut kokonaisuudessaan sarjan parasta antia, minkä lisäksi sisällä on tehokkuutta riittänyt, ja varsinkin kotikentällä on menohaluja piisannut. Mikäli Kopla saa vielä vieraissakin pelin rullaamaan yhtä hyvin, mitä kotona, niin joukkueen osakkeet ovat todella korkealla. Kokoonpanon puolestakin Koplalle on luvassa positiivisia muutoksia. Loukkaantumisesta toipunut Teemu Nikkanen palaa jälleen kentälle, ja tuntumaa tämä hakikin jo tiistaina Ykköspesiksen puolelta. IPV:ssä neljän ottelun verran lainassa ollut Iiro Nokkala palaa Nikkasen tavoin Koplan käyttöön.

JoMalla ollut vieraissa vaikeaa


JoMan pelintaso ei ole yltänyt mitenkään Koplan tasolle. Joensuulaiset ovat sarjassa toki hyvissä asemissa viidentenä näin alkukaudesta, joten mitään hätääkään tosin ei ole. Kotonaan JoMa on viihtynyt toistaiseksi mainiosti, kun se on vienyt neljästä pelistään kaikki kotikentällä, mutta vieraissa on ollut tahmeaa. Neljästä reissuottelusta on kotiintuomisina ollut ainoastaan neljä pistettä saldolla 1-0-1-2. Viime ottelussaan, viime sunnuntaina JoMa kärsi tappion Vimpelin Saarikentällä sarjakärkeä vastaan jaksoin 0-2 (3-4,1-3) jonesuulaisten vahvasta alusta huolimatta.JoMa ei pelinperustasoltaan ole ollut lähimainkaan Koplan luokkaa. Kopla on ollut oikeastaan pelin jokaisella osa-alueella JoMaa edellä, todella iso haaste vierasjoukkueella on tässä edessään. JoMan sisäpeliltä vaaditaan isoja onnistumisia tai vaihtoehtoisesti Koplan ulkokentän haparointia, mikäli pisteitä tänään Kouvolasta on lähdössä mukaan.


Kopla kotona kova


Koplalle on tarjolla arvioideni mukaan lievää ylikerrointa, vaikka tämän kertoimet eivät todellakaan päätä huimaakaan. Joka tapauksessa kotijoukkueen peli etenkin kotikentällä on ollut todella vakuuttavaa, eikä liioin JoMa ole vieraissa häikäissyt. Jaksoluonteinen peli heittää omat lusikkana ajoittain soppaan, mutta siltikin Koplan pelaaminen on tässä ottelussa viisain valinta.

Pelivalintamme:

1X2 Kouvolan Pallonlyöjät @1.7

Huti
Fezbet - Lue arvostelu

1.7

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.67

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.67

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.65

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan