Superpesis: Kouvola - Joensuu

Superpesis | Kouvola - Joensuu | 18:00 | 26.07.2022
Kohde sulkeutuu: 26.07.2022 18:00
Koplalla ei pitäisi olla isoja vaikeuksia etsiä asennetta tiistai-illan kamppailuun heikosti sujuneen viikonlopun jälkeen. JoMan otteet ailahtelevat edelleen liikaa, eikä tekeminen ole riittävän tasalaatuista.
Koplalla alla kaksi yllätystappiota


Kopla lähtee tiistain otteluun allaan kaksi yllätystappiota. Sarjanelosen neljän ottelun voittoputki päättyi perjantaina KSS Energia Areenalla melko erikoisen näytelmän päätteeksi, kun PattU haki Kouvolasta kaksi pistettä jaksoin 0-1 (9-12,1-1). Koplan kaikki sisäpelin onnistumiset syntyivät avausjakson neljännellä aloittavalla, kun se paukutti tuohon yhdeksän jouksua. Sekään ei riittänyt, sillä PattU paineli ensin tasoihin, ja jaksovoiton ratkaisi kunnarillaan Tuukka Sarkkinen. Toisella jaksolla molemmat paransivat ulkopeliään, mutta PattU venyi jälleen. Se tasoitti juoksut neljännen vuoroparin aloittavalla, eikä Kopla onnistunut ratkaisua venyttämään. Sunnuntaina tuntui hieman sama meno jatkuvan, tällä kertaa Seinäjoella JymyJussien vieraana. Avausjaksolla oli KPL murskaava, kun se nakutti juoksua kolmeen vuoroparin vieden tuon jakson 13-0. Toisella jaksolla ei Kopla pystynyt pitämään pelinsä tasoa yhtä laadukkaana, ja JymyJussit otti jaksovoiton juoksuin 4-2, onnistuttuaan tekemään juoksuistaan kaksi viimeisellä aloittavallaan, eikä Kopla pystynyt vastaamaan. Ottelussa tehtailtiin kaikkiaan viisi kunnaria, mutta se ratkaiseva nähtiin kotijoukkueen Tuomas Raunion mailasta, kun tämä sivalsi pallon kakkospuolelta tyhjään kenttään, Koplan jäätyä omalla vuorollaan ilman juoksuja.Viikonlopun otteluissaan Kopla näytti, että sisäpeli saadaan parhaimmillaan toimimaan hyvin, mutta enemmän tasaisuutta tuohon vaaditaan, ja etenkin, että ottelun sisällä taso pystytään säilyttämään. Ulkopeliin ei voi KPL missään nimessä olla tyytyväinen etenkään PattU-kamppailun osalta, vaikka toki tuokin osa-alue hallittiin hyvinkin kaksijakoisesti.

JoMan ailahtelevat otteet saivat jatkoa


Kuudennella sijalla olevan JoMan ailahtelevat otteet saivat jatkoa viikonloppuna. Perjantaina JoMa esitti nousujohteisen esityksen kotonaan sarjakärki Vetoa vastaan, ja nappasi itselleen kaksi pistettä hävityn avausjakson jälkeen. Etenkin ulkokentällä JoMalta nähtiin ratkaisevilla hetkillä hyviä ja voittavia suorituksia. Lopulta voiton JoMalle löi viisi juoksua kaiken kaikkiaan lyönyt Juho Toivola, joka kotiutti ulkokentällä välälytelleen Samuel Tirkkosen. Sunnuntaina ei puolestaan JoMa saanut sisällä juuri lainkaan onnistumisia, kun kauden toisen paikallisottelun päätteeksi KiPa pääsi juhlimaan vierasvoittoa 0-2 (0-2,0-2). Vain 20 onnistunutta kärkilyöntiä kirjannut JoMa sai koko ottelussa aikaiseksi ainoastaan seitsemän 3-tilannetta, joista toisella jaksolla syntyi vaivainen yksi kappale.Melko runsaastihan tuo JoMan pelillinen taso heilahtelee ottelusta toiseen, ja paikoitellen ihan otteluidenkin sisällä. Sarjakärkeä vastaan nähty esitys antaa totta kai toivoa tulevaan, mutta jo ihan pudotuspelejäkin ajatellen, on tekemiseen löydyttävä rutiinia, sillä pitkässä juoksussa tasainen ja hyvälaatuinen tekeminen tuottaa tulosta.


Koplan perustaso JoMaa edellä


Koplan perustaso on tällä kaudella ollut JoMaan verrattuna edellä, ja peilaten viikonlopun otteluihin, odotan etenkin KPL:ltä selvää tasonnostoa. Se on JoMaa mielestäni tasalaadukkaampi joukkue, vaikka tosin pari edellistä ottelua ei tätä väitettä tuekaan. Allekirjoittanut ostaa kaikesta huolimatta tähän otteluun kotivoittoa, sillä JoMa ei isossa kuvassa ole pystynyt vakuuttamaan.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

1X2 Kouvolan Pallonlyöjät @1.85

Huti
STS Bet - Lue arvostelu

1.85

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.78

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.73

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.7

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan