Superpesis: Manse PP - Vimpeli

Superpesis | Manse PP - Vimpeli | 15:00 | 11.09.2022
Kohde sulkeutuu: 11.09.2022 15:00
Manse sortui finaaliavauksessa virheisiin, ja Veto otti Saarikentällä omansa. Manse tulee varmasti tekemään lauantain jäljiltä ryhtiliikkeen, ja vaikka Veto onkin ollut hurjassa vireessä, ei vierasjoukkueen pitäisi aivan näin selvähkö ennakkosuosikki olla Kaupin pesäpallostadionille siirryttäessä.
Vimpelin kotitaika kesti finaaliavauksessa


Superpesiksen finaalisarja Vimpelin & Mansen välillä käynnistyi lauantaina Saarikentällä Vedon komennossa. Vimpelin kotitaika kesti jälleen kerran, ja kotijoukkue marssi 2-0 voittoon (3-1,6-3). Kumpikaan ei ottelussa aivan parhaassa terässä ollut kokonaisuudessa, mutta varsinkin Mansen peliä leimasivat useat, liiankin helpot virheet.

Avausjaksolla Manse sai hyydytettyä tehokkaasti Vedon ykköskärkeä, mutta kuten ennakossakin mainitsimme, löytyy Vimpeliltä laadukas kakkoskärki, ja Olli Heikkala vastasikin avausjakson aikana kahdesta tuodusta. Vedon ensimmäisen toi Jere Saukko. Manse löi jakson ainoan juoksunsa ensimmäisellä tasoittavallaan Perttu Ruuskan kotiutettua Henri Puputti, mutta tuon jälkeen Veto eliminoi Mansen kotiutukset tehokkaasti. Avausjakson 3-tilanteet Vedolle 7-6.

Toiselle jaksolle Manse hyökkäsi aloittavallaan, ja onnistui iskemään johtojuoksun. Ajolähdössä Ruuska löi ja Simo Vainikainen eteni kotiin, mutta tämän jälkeen tilanteet kuivuivat kasaan. Ottelun ratkaisu nähtiin Vedon tasoittavalla. Ykköskärjen miehet saivat ajolähdön päälle, ja runkosarjan lyöjäkuningas Jukka-Pekka Vainionpään lyönti meni kakkoskoppari Topias Liljan tontilta läpi, ja tuloksena pajatson tyhjennys. Liljalla tuntui olevan läpi ottelun hienoisia vaikeuksia ulkokentällä, ja hyvään tahtiin Vimpeli Liljaa kohti palloa pistikin. Manse sai vielä toisen ja kolmannen vuoron aikana kavennettua tilanteet 3-6:een Juha Puhtimäen kotiutettua Juuso Myllyniemi sekä Lauri Kivinen, mutta tuon lähemmäs se ei Vimpeliä päässyt. Toisen jakson 3-tilanteet Vedolle 8-6.

Veto ansaitsi voittonsa, mutta kyllähän Mansella kieltämättä paljon jäi piippuun, eikä varmasti kaikkea vielä nähty. Toisaalta taas Vimpelilläkin jäi parannettavaa. Ykköskärjessä esimerkiksi Elmeri Anttilan kärkilyöntiprosentti oli vaatimaton 22%, ja varmasti tulee kokonaisuudessaankin Vedon ykköskärki parantamaan tästä. Veto näytti kuitenkin jälleen sen, että se pystyy laajalla rintamalla operoimaan laadukasta pesäpalloa, eikä se ole vain ykköskärjen varassa, ja tähän olisi Mansen keksittävä jotain vastalääkettä.
Manselta nähdään ryhtiliike


Finaaliavauksessa Mansen peli jäi melko kauas tämän perustasosta, ja tasonnostoa sekä ryhtiliikettä tullaan takuulla näkemään. Ensisijaisesti virheet pitää karsia pois, sillä noihin ei näissä karkeloissa enää ole varaa. Veto on asettunut sarjan toisenkin ottelun kertoimissa ennakkosuosikiksi. Onhan Vimpelin meno toki hurjaa ollut, mutta kotietua on Manselle ehdottomasti annettava. Pudotuspeleissä ei Veto ole vieraissa pelannut läheskään niin kokonaisvaltaisen hyvin, mitä ollaan Saarikentällä nähty, ja huomattavan paljon tehokkaammin on juoksuja omaan päähän syntynyt vieraissa, mitä taas kotipeleihin tulee. Paljon pitää Mansen parantaa lauantaiseen verrattuna, mutta siitäkin huolimatta, kertoimissa on mielestäni hienoinen hinnoitteluvirhe.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Manse PP ML @2.07

Huti
iBet - Lue arvostelu

2.07

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan