Superpesis: Pattijoki - Vimpeli

Superpesis | Pattijoki - Vimpeli | 18:00 | 05.08.2022
Kohde sulkeutuu: 05.08.2022 18:00
Superpesiksen putoamispeleihin ainakin toistaiseksi matkalla oleva PattU haastaa perjantaina kotonaan MiiluAreenalla sarjakärki Vedon, joka jatkoi viime aikaista yskähtelyään torstaina Hiukassa pelatussa El Klassikossa, jossa Jymy oli kaksikosta melko selvästikin parempi. PattU on yksi niistä kolmesta joukkueesta, joka tällä kaudella on Vedon kyennyt voittamaan, aiheuttaen Vimpelille tämän kauden avaustappion kesäkuun 10.pvä juurikin Raahessa. Raaheen on luvattu runsasta vesisadetta, mikä varmasti aiheuttaa kummallekin miettimistä sisäpelin suhteen. Veto on ehdottomasti yskinyt viime aikoina, ja vaikka se selvänä suosikkina otteluun lähteekin, on kotijoukkueen tasoitukset täysin pelattavissa.
PattU jäänyt isompien jalkoihin


PattU haki parisen viikkoa sitten Kouvolasta makean vierasvoiton melko erikoisenkin ottelun jälkeen, jolloin KPL kaatui 1-0 (12-9,1-1). Tuon jälkeen on PattU kuitenkin viidesti peräjälkeen, eikä pistettäkään ole tarttunut mukaan, joskin pitää huomioida se tosiseikka, että jokainen viimeisen viiden kierroksen aikana kohdattu joukkue majailee kuuden parhaan joukossa. Viimeksi PattU koki tiistaina vastustajansa taidot liian hyviksi, kun JoMa otti kotonaan 2-0 voiton (4-1,3-1). JoMa-ottelu ei tilastollisesti hirvittävä ollut, mutta on tässä PattU:n näkökulmasta melko musertaviakin näytöksiä nähty, kuten esimerkiksi nähtiin Mansea vastaan sekä jälkimmäisessä KPL-kamppailussa.PattU:han on kyennyt ajoittain ihan kelvolliseen sisäpeliin, ja varsinkin kotiuttamisprosentit ovat ihan varsin kohdillaan olleet, etenkin kun verrataan muihin häntäpään joukkueisiin. Tosin sitten näitä kärkijoukkueita vastaan ei PattU ole liikaa päässyt sisällä mellastamaan, ja melko pihteihin on Raahe kieltämättä jätetty. Ulkopelihän PattU:lla on paikoitellen ollut melko heikkotasoista, ja mikä huomioinarvoista on, PattU päästää vastustajien 3-tilenteista melko korkealla prosentilla juoksuja kotiin.

Haluttoman oloinen Veto taipui Jymylle


Sarjakärki Veto kärsi toisen tappion viiteen edelliseen peliin torstaina Sotkamossa, kun toisena oleva Jymy aiheutti ViVelle kauden ensimmäisen pisteettömän ottelun. Kauden kaksi aiempaa kohtaamista vienyt Veto vaikutti läpi ottelun jokseenkin haluttomalta ja hengettömältä, ja esityksessä oli vahvasti läsnä runsas virheiden määrä ulkokentällä. Jymy vei Vetoa niin lukkaripelissä, sisällä, ulkona sekä kaarella, ja otti aivan täysin ansaitusti kolme pistettä tuloksella 2-0 (7-1,,4-1).Jos on Veto aiemmin tällä kaudella haparoinut ulkona, on se pystynyt paikkaamaan tuota vahvalla sisäpelillään, mutta ainakaan torstaina tuosta ei juuri tietoakaan ollut, vaikkakin kaikki kunnia on myös annettava Jymyn laadukkaalle ulkokentälle. Kaiken kaikkiaan todella virhealtista pelaamista Vedolta nähtiin, ja on selvää, että Veto haluaa mahdollisimman nopeasti kääntää kurssin, ennen kuin on myöhäistä. Toisaalta meno on paikoitellen ollut sen verran vakuuttavaa, ja ehkä hieman liiankin helpon oloista, että pari tappiota voi tehdä henkiseltä kantilta ihan tervettäkin, ajatellen edessä olevia pudotuspelejä.


Joko Veto palaa tasolleen?


Kokoonpanoaan eilisen jäljiltä viilannut Veto on ottelun kiistaton ennakkosuosikki, mutta varuillaan mielestäni pitää tällä hetkellä olla ViVeä pelattaessa. Peli ei ole viime kierroksilla kulkenut aivan loistokkaimpaan tahtiin, ja paljon on ollut ulkona kompurointia, mikä on kuitenkin isossa kuvassa toiminut. Raaheen on luvattu runsasta vesisadetta, ja tämä tehnee omansa kummankin joukkueen sisäpeliin, mikä kuitenkin on taas ehkä ollut se Vedon suurin vahvuus. Vedon itseluottamuksen kannalta tärkeintä olisi saada alle hyvä ja ehjä esitys, jolla voiton pitäisi PattU:sta lohjeta. Kaikki olosuhteet kuitenkin huomioiden PattU:lle tarjoiltava +7,5 juoksun tasoitus on mielestäni liikaa, jotta tuon jättäisi nappaamatta lapulle.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Pattijoen Urheilijat +7,5 juoksua @1.76

iBet - Lue arvostelu

1.76

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan