Superpesis: Seinäjoki - Vimpeli

Superpesis | Seinäjoki - Vimpeli | 17:00 | 31.07.2022
Kohde sulkeutuu: 31.07.2022 17:00
Sarjakärki Veto vierailee sunnuntaina sarjan häntäpäässä kamppailevan JymyJussien kotona Seinäjoella, jossa kotijoukkue pääsee yrittämään revanssia noin kahden viikon takaiselle tappiolleen, jonka se koki Vimpelin Saarikentällä. Revanssia tuskin tullaan näkemään, sillä Vedon peli on hyvin kasassa, ja voittavat asiat sarjakärki lähes poikkeuksetta on kyennyt löytämään.
Tahko kesytti JymyJussien voittoputken


JymyJussit ehti napata neljä perättäistä voittoa, jonka turvin joukkue nousi pois sijalta 12 ohi Koskenkorvan, joka on nyt JymyJusseista jäänyt pisteen verran. Voittoputkensa aikana JymyJussit kaatoi KaMan, KoU:n, KPL:n sekä KaMan uudemman kerran. Voittoputki kesytettiin kuitenkin perjantaina Hyvinkäällä Tahkon toimesta, eikä kotijoukkue jättänyt vieraille mitään kotiin viemisiä. Avausjakson vierasjoukkue sinnitteli vielä kyydissä kolmella tehdyllä juoksullaan, mutta Tahko laittoi pykälää paremmaksi. Toisella jaksolla näkyi jo vahvemmin joukkueiden välinen tasoero, ja Tahko paukutti taululle lukemat 11-1. Ottelussa 3-tilanteet meni Tahkolle 23-11, ja etenkin kahdeksan lyötyä merkkauttaneen Juha Niemen kanssa oli JymyJusseilla tekemistä.Eipä JymyJussien kausi ole liikaa hurraamista herättänyt, ja melko tuskaista on Seinäjoella kieltämättä ollut menestyksen suhteen. Toki resurssitkin on valitettavasti mitä on, eikä tämä asia ainakaan kunnossa ole JymyJusseilla, ja tulevaisuus näyttää, mitä seuralle tulee tapahtumaan. JymyJussit on ollut melko selvästi koko sarjan heikointa kastia sisäpelin osalta yhdessä KaMan kanssa, toki KaMaankin verrattuna on JymyJussit sentään hieman parempaa sisäpeliä kyennyt esittämään. Eikä JymyJussien kokoonpano nyt sentään aivan vailla laatua ole, sillä siltä löytyy kuitenkin esimerkiksi ykköskärjestä päteviä nimiä, kuten Tuomas Raunio ja Atte Kontio, ja mailanvarressakin lyöntipelissä on ihan kiitettävästi onnistunut joukkueen ykkösnimi Markus Hallasuo.

Veto ei vähästä hätkähdä


Tiukasti sarjan piikkipaikasta kiinni pitävä Veto ei paljoa lannistunut viikon takaisesta JoMa-tappiostan, vaan on tuon jälkeen jatkanut sitä, mitä ollaan oikeastaan läpi kauden nähty. Tiistaina Saarikentällä kaatui kärkikamppailussa Manse tiukan taiston jälkeen supervuoroparissa, lopulta kuitenkin ihan ansaitusti. Perjantaina Veto kuittasi odotetut kolme pistettä, kun Saarikentällä vieraili häntäpään KoU. Perjantaina Veto pelasi väkevää ulkopeliä avausjaksolla, eikä KoU:lle armopaloja annettu, ja avausjakso kotijoukkueelle 8-0. Toisella jaksolla pienen hurmosvaihteen päälle saanut Kossu oli toisen ja vielä kolmannenkin vuoroparin aikana johdossa kuudella tehdyllä juoksullaan, mutta Vedon kolmas tasoittava oli myrkkyä vieraille. Veto sai painetilaa jatkuvasti aikaiseksi, ja mursi lopulta KoU:n selkärangan 10:en juoksun vuorollaan, eikä KoU:n yksi juoksu viimeisessä vuorossa enää auttanut, joten toinen jakso Vedolle 13-7. 3-tilanteet Veto vei lukemin 30-11. Toinen jakso oli jälleen osoitus Vedon luonteen lujuudesta, sillä helpolla tämä joukkue ei taivu.

Vedon selkäranka on kieltämättä tällä kaudella ollut melko rautaista materiaalia, sillä se on muutaman kerran näyttänyt komeita nousuja takamatkalta joko koko ottelun tai jakson voittoon, ja löytänyt voiton avaimet, kun niitä on tarvittu. Sen peli on eri osa-alueilla tällä hetkellä sen tasoista, että se osaa löytää keinot otteluiden voittamiseen. Ulkopeli on isossa kuvassa ollut erittäin ryhdikästä, mutta jos ulkona hieman yskähdellään, pystyy Veto paikkaamaan tätä silloin massiivisella sisäpelillään, mikä on ollut läpi kauden kovassa tikissä.


Veto ottanee omansa


Tasoero kaksikon välillä on ollut tällä kaudella todella selvä, kuten nähtiin joukkueiden viime kohtaamisessa, jossa Veto jätti JymyJussit täysin aseettomaksi. JymyJussien sisäpeli on ollut sen verran tahmeaa, että en usko sen pääsevän Vedon ihon alle, ainakaan siinä määrin, että se pystyisi voitosta kamppailemaan. Omissa arvioissani kaikki merkit viittaavat siihen, että Superpesiksen sarjakärki jatkaa voittokulkuaan, ja tehnee sen vielä melko selvällä erolla, sillä Veto ei sisällä tilaisuuksiaan juurikaan tuhlaile.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Vimpelin Veto -6,5 juoksua @1.74

Huti
iBet - Lue arvostelu

1.74

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan