Superpesis: Sotkamo - Vimpeli

Superpesis | Sotkamo - Vimpeli | 18:00 | 02.06.2022
Kohde sulkeutuu: 02.06.2022 18:00
Sotkamon Jymy & Vimeplin Veto kohtaavat torstaina toisensa uusitulla stadionilla Sotkamon Hiukassa, joka kantaa tätänykyä nimeä Marjex Stadion. Pesisklassikossa on kaikki mahdollista, ja Jymy saa takuulla lisää virtaa päästessään kotiyleisönsä eteen pelaamaan. Toivottavasti todella viihdyttävässä kamppailussa Vedon puoleen käännytään lopulta, sillä vieraiden peli on ollut lyönnissä.
Jymy nälkäisenä kauden kotiavaukseen


Jymy lähtee taatusti todella nälkäisenä kauden kotiavaukseensa, jossa se kohtaa klassikkokohtaamisessa Vimpelin Vedon. Sotkamolaisten kauden aloitus oli vahva, kun kolme ensimmäistä ottelua tuottivat kolme voittoa. Kolmesta edellisestä ottelustaan on Jymy kuitenkin kahdesti hävinnyt, kun sekä JoMa, että KPL olivat kärkikamppailuissa Jymyä vahvempia. JoMaa vastaan oli rahkeita voittoonkin asti, mutta joensuulaiset pitivät pintansa superissa. Viime perjantaina oli Jymy selvästi Koplaa perässä Kouvolassa. Avausjaksolla Kopla rokotti kovalla prosentilla tilanteistaan juoksuja, kun taas Jymyn kotiuttaminen takkusi läpi illan. Avausjakson juoksuin 4-0 vienyt kotijoukkue teki myös toisella jaksolla tarvittavan, eikä viimeistä sisävuoroa tarvittu, kun tilanne oli 2-1 Jymyn viimeisen sisävuoron jäljiltä. 3-tilanteet Koplalle meni koko ottelun osalta 13-8, joten todella tahmeaa oli vieraiden sisäpeli. JoMa-ja Kopla-tappioiden välissä Jymy kaatoi KiPan Kiteen Rantakentällä.Veto ollut iskussa kauden alussa


Veto on ollut kovassa iskussa heti kauden alussa. Viime kaudella pronssia pokannut Veto on Superpesiksen sarjakärjessä yhdessä Hyvinkään Tahkon kanssa, mutta on huomioitava, että ViVellä pelejä on kolme vähemmän pelattuna. Vimpelin saldo viidestä ottelusta on neljä kolmen pisteen voittoa, sekä yksi kahden pinnan voitto, joten toistaiseksi on voittamaton Veto ollut. Toisaalta ei ViVe ole vielä ole liian koviin testeihin joutunut, sillä ainuttakaan ennakoitua kärkijoukkuetta se ei ole kohdannut, joten torstaina haaste tulee olemaan selvästi kovempaa tasoa.

Tasoero aiemmissa ViVen otteluissa onkin käynyt melko selväksi. Viiden ottelun juoksut on kirjattu lukemiin 53-16, ja Veto onkin sarjan kärkipaikalla niin juoksuissa, 3-tilanteissa, kuin myös kärkilyönneissä, kun mittarina käytetään ottelukohtaisia keskiarvoja. Eikä tuo suuri ihme voi ollakaan, kun kokoonpanosta löytyy sellaisia pallon kyydittäjiä, kuten Seinäjoelta Vimpeliin siirtynyt Jukka-Pekka Vainionpää (0+16) sekä Janne Mäkelä (0+10). Ykköskärjessä juoksuja ovat tuoneet kovalla prosentilla Mikko Vihriälä ja Aleksi Lassila. Myös Mikko Kanala on ollut kahdessa pelaamassaan ottelussaan erittäin pätevä menijä.


Veto ollut tasaisesti laadukkaampi


Jymy saa eittämättä lisää virtaa, kun se pääsee kotiyleisönsä eteen uusitulle stadionilleen esiintymään, mutta omissa papereissani Veto lähtee kertoimiaan pienempänä haastajana Hiukkaan. ViVen peli on ollut todella laadukasta, olkoonkin, ettei se vielä sarjan aivan niitä ennakkosuosikkeja olekaan kohdannut. Jopa vieraiden suora voitto maistuisi lapulle, mutta tuo sisältää sen verran suurta riskiä, että viisaampi ratkaisu on kääntyä vieraiden moneyline-voittoon tässä pesisklassikossa. Juoksumäärällisesti tässä ottelussa pitäisi olla potentiaalia runsaisiin määriin, mutta linjat on vedetty bookkereiden toimesta turhan korkealle.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Vimpelin Veto ML @2.00

Osuma
iBet - Lue arvostelu

2.00

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.99

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.95

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.95

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan