Superpesis: Vimpeli - Kempele

Superpesis | Vimpeli - Kempele | 16:00 | 19.6.2022
Kohde sulkeutuu: 19.06.2022 16:00
KeKin täytyy nostaa tasoon isosti, jos se Saarikentältä revanssia mielii sarjakärjestä. Vedon peli hyrrää niin sisällä, kuin ulkona sen verran vahvasti, että vaikea temppu tuosta tulee. Ulkopeliin perjantain jäljiltä kuitenkin KeKin pitäisi ensikädessä panostaa, ja tämän uskon toteutuvan.
PattU-tappio poikkeus sääntöön


Superpesiksen sarjakärki Vive isännöi sunnuntain iltapäivässä Saarikentällä Kempeleen Kiriä, joka pääsee yrittämään kotijoukkueesta revanssia perjantain murskatappion jälkeen. Perjantaina KeKi itsekin ajoittain esitteli hyviä otteita kentällä, mutta Vedon taso oli vain sitä luokkaa, ettei paremmuudesta ollut mitään epäselvyyksiä. Viven sisäpeli rullasi todella laadukkaasti, eikä KeKi vain yksinkertaisesti tuota kyennyt pysäyttämään. Samalla myös ulkona nähtiin vimpeliläisiltä hyviä suorituksia, joka oli varmasti omiaan syömään KeKin haluja. Vive nappasi täydet kolme pistettä jaksoluvuin 6-3,9-3, vieden 3-tilanteet nimiinsä numeroin 28-14.Veto on suorittanut nyt 10 ottelua komealla saldolla 7-2-1-0, joten ainuttakaan nollan pisteen tappiota ei vielä ole tilillä. Ainoan tappionsa Vive kärsi kolme kierrosta takaperin PattU:n vieraana, mutta tuo kuitattiin maistuvalla voitolla kärkisijoista taistelevasta Koplasta. Vivellä on kieltämättä ollut koko paketti hyvin kasassa. Sisällä on uhkaa todella runsaasti, ja monipuolisuutta löytyy lyöntivalikoimaan, minkä lisäksi ulkona joukkue suorittaa pääosin todella mallikkaasti.

Kärkijoukkueet osoittautuneet KeKille kovaksi paikaksi


KeKi aloitti kautensa vahvasti, kun viidestä ensimmäisestä ottelustaan se voitti neljä, ja pisteitä herui kuudesta ensimmäisestä ottelusta. Peli rullasi hyvin, ja vahvan ulkopelin lisäksi sisällä saatiin onnistumisia hyvään tahtiin. KeKi on hieman viime kierroksilla menettänyt tuota flow'ta, ja se onkin neljästi hävinnyt viimeiseen kuuteen peliin. Tappiot se on kuitenkin kärsinyt laatujoukkueita vastaan, kun tämän ovat kukistaneet JoMa, Tahko sekä ennen Vive-ottelua Jymy. Pelin laatu on selvästi eniten kärsinyt kuitenkin Sotkamoa & Vimpeliä vastaan, eikä näissä otteluissa voittajasta ollut epäselvyyksiä, sillä esimerkiksi 3-tilanteissa KeKi otti näissä takkiin yhteensä 21-43.

Motivaatiota ei KeKin ainakaan perjantain jälkeen tarvitse syvältä kaivaa, mutta mikäli Veto halutaan Saarikentällä haastaa, pitää tasoa pystyä nostamaan jokaisella pelin osa-aluulla. Lyönt-ja juoksuvoimaa KeKilläkin riittää, mutta jollain ilveellä Vedon ulkokenttä pitäisi vain saada puhkottua, ja peli rullaamaan. Toisaalta välttämättä tuokaan ei riitä, mikäli KeKi ei saa omilla ulkovuoroillaan pidettyä Viveä aisoissa, niin tyrmäävää tuo vimpeliläisten peli voi parhaimmillaan olla.


KeKi keskittyy ulkopeliin


KeKiltä vaaditaan roimaa parannusta tänään, mikäli Veto mielitään kunnolla haastaa. Varmasti parempi esitys tullaankin näkemään, sillä tuskin Kempele aivan samanlaiseen ryöpytykseen joutuu toisessa ottelussa peräjälkeen. Tämä vaatii kuitenkin ulkopeliltä vahvaa onnistumista, mutta perustaso ulkona on KeKillä selvästi parempaa, mitä perjantaina nähtiin. Liikaa en antaisikaan painoarvoa perjantain murskalukemille, ja löydänkin valueta, niin alle 13,5 juoksusta, kuin myös KeKin tasoituksesta, +4,5 juoksua. Alle 13,5 juoksua maistuu siitäkin syystä, että Vedon ulkokenttä on ollut varmassa kunnossa alkukaudesta.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Alle 13,5 juoksua @1.85

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.85

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.82

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan