Superpesis: Vimpeli - Kouvola

Superpesis | Vimpeli - Kouvola | 16:00 | 12.06.2022
Kohde sulkeutuu: 12.06.2022 16:00
Sunnuntain Superpesiksen kierroksella Saarikentällä sarjan kärkipäähän lukeutuvat ViVe sekä KPL hakevat edelliskierroksen tappioiden jälkeen paluuta voittokantaan. Vedolle on annettava kotietua melko runsaasti, ja Koplalla on hieman tahmeampaa ollutkin toistaiseksi vieraissa, ja kun kertoimet ovat asettuneet näinkin tasaisiin lukemiin, niin kotijoukkueen moneyline-voitto kelpaa peleihin.
ViVe koki yllätyksen Raahessa


Sarjakärki ViVe ehti operoida kauden seitsemän ensimmäistä otteluaan ilman tappioita, kunnes perjantaina jysähti alkukauden kovin pommi, kun Raahessa kotijoukkue PattU kukisti Vedon supervuoroparin jälkeen. Avausjakson (3-49 niukasti hävinnyt Veto hallitsi toista jaksoa täysin, ja vei tuon nimiinsä juoksuin 7-2, mutta superissa ei homma lähtenyt kulkemaan. PattU:lta sen sijaan onnistui Juuso Keski-Koukkari, joka onnistui lyömään pallon Vedon ulkokentän läpi ajolähtötilanteessa, ja tuloksena kunnari. 3-tilanteet koko ottelussa Veto vei 20-13, joten olihan tuossa jälleen osoitus joukkueen sisäpelin uhasta.Veto on ollut kotonaan Saarikentällä todella vahva joukkue alkukaudesta, ja kovaa testiä pitäisi olla luvassa Koplalle pelin jokaisella osa-alueella. Viven sisäpeli toimii niin kotona, kuin vieraissa, mutta Saarikentällä on tehoja löytynyt kotiuttamistilanteissa hieman reippaammin, ja Vedon kovakätiset lyöjät omaavat runsaasti potentiaalia läpilyönteihin. Saarikentällähän on vielä vesistöä kentän ympärillä, joka tekee ulkopelille omat haasteensa.

Koplan ulkopeli kunnossa - Löytyykö vieraissa tehokkuutta?


Kopla on ainakin hetkellisesti pudonnut sarjataulukossa sijalle kolme. Torstaina KPL kärsi kauden toisen tappionsa, kun JoMa haki KSS Energia Areenalta mukaansa kaksi pinnaa, hieman pelinsä kanssa tuskailleelta Koplalta. Avausjaksolla KPL ei saanut peliään käyntiin, ja vaikka tämä toisen jakson veikin reilulla erolla (10-1), oli JoMa lopulta kotiutuslyöntikilpailussa vahvempi juoksuin 5-4.Koplalla, kuten on tullut todettua jo aiemminkin, toimii ulkopeli melko moitteettomasti. Vieraskentällä se ei kuitenkaan sisäpeliin ole liikaa tehokkuutta löytynyt, ja tämä on se osa-alue, minkä pitäisi olla kunnossa näitä kärkijoukkueita vastaan. Lyöntipelotetta Koplaltakin löytyy mm. Ossi Meriläisen ja Teemu Nikkasen johdolla, joten Saarikentällä myös Vedon ulkokentältä vaaditaan tarkkuutta. Pieniä kokoonpanomuutoksia KPL:llä on tähän otteluun. Juho Hacklin siirtyi jälleen IPV:n riveihin lainasopimuksella, minkä lisäksi Matti Latvala on sivussa.


Veto suosikki


Laadukkaiden kärkijoukkueiden kohtaamisesta on lupa odottaa viihdyttävää ja tasokasta kamppailua. Isoja eroa ei joukkueiden välillä ole tasollisesti, mutta Vedon sisäpeli kotona verraten Koplan tehokkuuteen vieraissa, on sen verran parempaa luokkaa ollut, että kotijoukkueen moneyline-voitto lähtee lapulle. Juoksutasoituksista myös ViVe:n -0,5 juoksun kohde on hyvä valinta.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Vimpelin Veto ML @1.87

Osuma
STS Bet - Lue arvostelu

1.87

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.8

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.8

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.74

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan