Superpesis: Vimpeli - Manse PP

Superpesis | Vimpeli - Manse PP | 15:00 | 17.09.2022
Kohde sulkeutuu: 17.09.2022 15:00

Veto heilutti tahtipuikkoa finaalien avausviikonloppuna


Miesten Superpesiksen finaalit ovat ensimmäistä kertaa katkolla lauantaina Saarikentällä, Vedon johtaessa sarjaa voitoin 2-0. Aivan täydellistä ylikävelyä ei sarja toistaiseksi ole ollut, mutta eihän tässä ole kahta sanaa siitä, kumpi on peliä pystynyt viemään. Mansella onkin todella tiukka paikka edessään lauantaina, sillä vieläkään tällä kaudella ei Vimpeli ole kotonaan kärsinyt ainuttakaan tappiota.
Viime lauantaina finaaliavauksessa kumpikaan joukkue ei aivan parhaimpaansa yltänyt, ja se mitä sunnuntaina nähtiin, kykeni Veto tasoaan nostamaan, toisin kun taas Manse ei kotikentälläkään oikein saanut juonen päästä kiinni missään vaiheessa ottelua. Kaupin pesäpallostadionilla etenkin Vedon ulkopeli oli todella rautaista tavaraa parin kärpäsen napanneen Teemu Kinnusen johdolla, eikä Manse saanut 3-tilanteita kuin vaivaiset kuusi kappaletta rakenneltua. Avausjakson Veto vei 3-0, ja toisen jakson 4-2. Toisella jaksolla Mansella oli hetkellisesti hyvä henki päällä, ja se puskikin 0-2 tilanteessa juoksut tasoihin, mutta tuossa kohtaa Vimpelin pelinjohtaja Tomi Niskanen otti nerokkaasti aikalisän, ja Mansen hetki oli ohi kuin taikaiskusta. Veto rakenteli itse ottelussa 14 3-tilannetta, joten ei tuossa näidenkään lukemien valossa kovin paljoa jossiteltavaa jäänyt.

Edelleen alleviivaisin sitä, että Veto pystyy hyökkäämään niin laadukkaasti kahdella kärjellään kentälle, että tuohon ei ainakaan toistaiseksi ollut Mansella vastata oikein millään tapaa. Sen lisäksi on todettava, että Veto loisti etenkin sunnuntaina myös ulkona. Sen hurjaa sisäpeliä on kauden mittaan kehuttu riittämiin, ja näin ulkopeli on jäänyt vähemmälle huomiolle, mutta tämäkin on yksi esiin nostettava osa-alue tässä finaalisarjassa.
Veto kokonaisvaltaisesti Mansea edellä


Veto on toistaiseksi ollut kokonaisvaltaisesti melko selvästikin Mansea edellä, ja mikä onkin hieman yllättävää ollut, oli Kitee se joukkue, joka on pystynyt oikeasti Vimpeliä haastamaan näissä pudotuspeleissä. Vedon leveä materiaali on toistaiseksi ollut liikaa Manselle, ja tämä on yksi seikka, mikä on tehnyt eroa finalistien välillä. Lisäksi Veto on ollut jo valmiiksi erittäin väkevän sisäpelin lisäksi myös ulkona Mansea edellä, ja vierailta pitäisi nähdä todella iso tasonnosto, mikäli se Saarikentältä aikoo voiton ottaa. Vimpeli on tällä kaudella ollut voittamaton kotikentällään, ja taitaa olla myös lauantainkin jälkeen. Arvioin Vedon suoran voiton todennäköisyydeksi vähintään noin 60%, joten Vimpeliä napataan kupongille.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

1X2 Vimpelin Veto @1.8

Osuma
STS Bet - Lue arvostelu

1.8

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.77

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.72

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.71

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

1.71

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan