K-League 1: Suwon - Incheon

Julkaistu: 23.05.2020 02:34


K-League 1: Suwon - Incheon
K-League 1 | Suwon - Incheon | 10:30
Eaglebet Eaglebet
Etelä-Korean K-League 1:n kolmannella kierroksella Suwon kohtaa Incheonin tyhjille lehtereille Suwon World Cup Stadiumilla pelattavassa ottelussa kello 10:30 lauantaina.Suwon on ollut isojen poikien opissa kahdessa avauspelissään


Suwon on kohdannut kaksi viime kauden kovinta joukkuetta heti kauden aluksi, joten jättisuurena yllätyksenä ei voida pitää nollaa pistettä sen plakkarissa.

Viime kaudella karsintalohkon kautta sarjapaikkansa vaivatta säilyttänyt Suwon kärsi avauskierroksella äärimmäisen niukan vierastappion puolustavaa mestaria Jeonbukia vastaan, jolle hävisi 0-1 Dong-Gook Leen ratkaistessa voiton isännille päätösvitosella Jeonju World Cup Stadiumilla. Osasyynä tappiolle oli vajaa kymmenen minuuttia aikaisemmin Suwonin australialaiskeskarin Terry Antonisin saama punainen lappu.

Toisella kierroksella viime kauden hopeajoukkue Ulsan Hyundai matkusti Suwon World Cup Stadiumille, missä isännät joutuivat taipumaan lopulta 2-3.

Näin siitäkin huolimatta, vaikka Lim-Saeng Leen suojatit aloittivat kauden ensimmäisen kotiottelunsa suorastaan erinomaisesti.

Suwon johti toisen jakson alussa peliä jo 2-0, kun isäntien Seung-Beom Ko ja Sulejman Krpic maalasivat kolmen minuutin välein pelijaksojen molemminpuolin.

Ulsan Hyundain kovissa liemissä keitetty korealaisluotsi Do-Hoon Kim tiesi kuitenkin, että jalkapallossa peliaika kestää 90 minuuttia ja poppaukko kehitti suojateilleen kirin, jolla se nousi voittoon asti.

Jo avauskierroksella Sangju Sangmun verkkoon kaksi palloa upottanut 33-vuotias brassikärki Junior Negao latoi toisen mokoman Suwonin nuottaan. Näistä ensimmäinen oli vieraiden tärkeä avausmaali 55.minuutin kohdalla vain hetki sen jälkeen, kun Kim oli suorittanut kaksi taktista pelaajavaihtoa. Toinen taas oli viimeisellä minuutilla brassin iskemä voittomaali. Siinä välissä ehti In-Sung Kim lyödä pelin tasoihin.Tässä pelissä Suwonin todellinen taso tulee parhaiten esiin, kun samaa tasoa tai sitä heikompi joukkue, eikä enää liigan kovimpia sarjajyriä.


Joko Incheon heittää kiikareilla vesilintua?


Incheon tosiaan on verrattavissa teknisesti ja taidollisesti samaan kastiin Suwonin kanssa, säilyttihän sekin sarjapaikkansa viime kaudella vasta karsintalohkon kautta. Itseasiassa se säilyi vain pisteen erolla Gueongnamiin, jolle tuli lopulta lähtö sarjaporrasta alemmaksi sen hävittyä kaksiosaisessa karsinnassa Busanille.

Incheon United aloitti uuden kautensa tuijottelemalla kiikareita Daegua vastaan kotona Sungui Arena Parkilla. Toisella kierroksella homma toistui Seongnamin vieraana Tancheon Stadiumilla.Lim Wan-Sup tuli Incheonin peräsimeen täksi kaudeksi tuossa pestissä vielä viime kaudella toimineen Sang-Chul Yoonin tilalle. Tuolloin nämä joukkueet voittivat ristiin toisensa toistensa kotikentillä runkosarjassa ja karsintalohkossa tasattiin pisteet.


Peli-idea


Suwon saa pientä etua siitä, että se on kohdannut kaksi huippukovaa ryhmää jo ja pelannut kumpaakin vastaan loistavat pelit tappioista huolimatta. Kotikentästä ei ekstraetua tule tyhjien lehtereiden takia.

Molempien metsästäessä avausvoittoaan, tulee pelistä taatusti tasainen ja molempien maalin saamista lienee syytä korostaa. Kaikesta huolimatta tuosta skenaariosta tarjotaan liian suuria kertoimia.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet tekevät maalin @2.02

888sport - Lue arvostelu

2.02

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.02

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.02

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.02

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

2.00

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.00

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

2.00

Lunasta 100%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Eaglebet - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä Eaglebetin 125€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Schnellwetten - Lue arvostelu

2.00

Schnellwetten - uusi sivusto ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä