Championship: Swansea - Bolton

Julkaistu: 28.02.2019 17:26


Championship: Swansea - Bolton
Championship | Swansea - Bolton | 17:00
Nordicbet Nordicbet
Swansea saa Walesiin vieraaksi Boltonin, jonka kausi on ollut todella surkea ja joukkue odotteleekin jo kauden loppumista ja kesälomia. Bolton on sarjan toiseksi viimeisenä ja neljä pistettä jäljessä Rotherhamia, joka on myös putoamassa League Oneen ensi kaudeksi.

Olemme aiemminkin nostaneet Boltonia esille vihjeissämme ja nimenomaan negatiiviseen sävyyn. Bolton on koko Championshipin huonoin joukkue tekemään maaleja. 34 pelatussa ottelussa Bolton laittanut pallon pussiin vain 22 kertaa. Bolton on myös siitä harvinainen joukkue, että on ollut kotikentällä vielä huonompi joukkue mitä vieraissa. Vierasotteluissakaan Bolton ei ole paljoa juhlinut, sillä vieraista on kaudella tullut vain 3 voittoa. Bolton on vierasotteluissaan tehnyt kauden 17 ottelussaan 12 maalia. Näistä jopa 5 tuli kauden kolmessa ensimmäisessä vieraspelissä ja sen jälkeen koko loppukausi elokuun jälkeen on ollut karmivaa katsottavaa.

Boltonin paras maalintekjiä tällä kaudella on pohjois-irlantilainen Josh Magennis, joka on vain neljällä maalillaan maalipörssissä sijalla 94. Swansea on sen sijaan pelannut joten kuten hyväksyttävää kautta odotuksiin nähden, sen jälkeen kun he tippuivat Valioliigasta eikä meininki näyttänyt järin hyvältä. Swansea olisi pystynyt parempaankin tällä kaudella, mutta joukkue on kokolailla jumittunut keskikastiin. Swansea on tehnyt lähes tuplasti enemmän maaleja kuin Bolton, vaikka ei heikää mikään maaliruisku ole ollut.

Swansea on varsinkin kotonaan suuri suosikki Boltonin tasoista joukkuetta vastaan, mutta kertoimet heille on meidän mielestä liian alhaiset pelattavaksi. Vaikka todennäköisyydet ovatkin heidän puolellaan, pelaamme mieluiten Boltonin maalittomuutta tässä ottelussa. Swansea ja Bolton ovat molemmat olleet vähämaalisia joukkueita tällä kaudella, varsinkin Bolton. Jopa 65% Boltonin vierasotteluista on päätynyt alle 2,5 maalin tällä kaudella. Emme näe Boltonin osuvan maalipuiden väliin tässäkään ottelussa ja Boltonin alle 0,5 maalin pelikohteelle saa kelpo kertoimen hieman yli 2.

20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!


Suomalaispelaajille on tarjolla tällä hetkellä 20€ ilmaisveto ilman kierrätystä. Voit lukea lisää ilmaisvedosta Royal Pandan arvostelusta tai siirtyä suoraan www.royalpanda.com
Royal Panda: Lunasta 20€ ilmaisveto täältä >>

Pelivalintamme:

Bolton alle 0,5 maalia @2.08

Royal Panda - Lue arvostelu

2.08

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.02

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.02

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.02

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.00

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.00

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.00

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.00

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan