Koripallon MM-Karsinta: Syyria - Uusi-Seelanti

Julkaistu: 12.09.2018 21:35


Koripallon MM-Karsinta: Syyria - Uusi-Seelanti
Koripallon MM-karsinta | Syyria - Uusi-Seelanti | 17:00
Nyt olet lukemassa sellaista vedonlyöntivihjettä, mitä et varmasti ikinä uskonut lukevasi. Otamme katsauksen koripallon mm-kisojen Aasian karsintoihin ja Syyrian sekä Uuden-Seelannin väliseen otteluun. Aasiasta & Oseaniasta pääsee MM-kisoihin yhteensä 7 joukkuetta + Kiina joka toimii kisaisäntänä. Kiina pelaa karsintoja kuitenkin muiden maiden mukana normaalisti, vaikka kisapaikka on jo varma. Tämä ottelu Syyrian ja Uuden-Seelannin välillä pelataan torstaina Beirutissa, Libanonissa.

Syyrian tilanne ei ole ollut missään urheilussa helppoa viimeisen kymmenen vuoden ajan. Maata on runnellut sota ja ihmisiä on joutunut jättämään kotinsa ja maansa. Maan koripallo on myös kärsinyt, mutta paikallinen koripalloliitto on ottanut agendakseen pitää lajin hengissä ja on siinä onnistunut. Mittavaa kehitystä on ollut vaikea saavuttaa tällaisessa tilanteessa, mutta maajoukkue on saanut uuden valmentajan ja yhden uuden pelaajan joka on saanut Syyrian edustuskelpoisuuden. Syyria pääsi juuri ja juuri ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon karsinnoissa, jota voi pitää heille jo todella hienona saavutuksena. Maailman rankingissa Syyria on sijalla 82. Lähes kaikki Syyrian maajoukkuepelaajista pelaa kotimaansa liigaa, paria poikkeusta lukuunottamatta ketkä pelaa Euroopassa, mm. Michael Madanly joka pelaa Hollannissa.

Verrattuna Syyriaan, Uusi-Seelanti on valovuosia edellä tässä lajissa. Vaikka Uuden-Seelannin ylivoimaisesti suosituin laji maassa on rugby, on koripallo kasvattanut suosiotaan hiljalleen ja maassa vallitsee kuitenkin myös hyvä koripallokulttuuri. Maan väestö sopii koripalloon ja varsinki Maorisukuiset pelaajat ovat fyysisesti hyvin otollisia koripalloon. Monikaan ei varmaan tiedä, että Uusi-Seelanti on sijoittunut historiassa MM-kisoissa jopa neljänneksi vuonna 2002.

Uuden-Seelannin pelaajia pelaa niin kotimaan pääsarjaa, joka on ammattilaisliiga sekä Australiassa ja Euroopassa. Uusi-Seelanti pieksi ensimmäisellä kierroksella helposti vastustajansa ja heiltä voi jopa odottaa pääsyä MM-kisoihin. Joukkue saa toiselle kierrokselle tärkeitä pelaajia mukaan, kun muunmuassa maansa paras takamies tällä hetkellä, Tai Webster liittyy joukkueen mukaan. Webster pelasi viime kaudella Shawn Huffin joukkuekaverina Frankfurt Skylinersissa Saksan Bundesligassa, mutta siirtyy nyt Turkin suurseuraan Galatasarayhin. Lisäksi Euroopasta Isaac Fotu lentää Libanoniin. Hän pelaa myös Saksassa Ratiopharm Ulmissa.

Jos katsoo joukkueiden pelejä youtubesta, highlightseja ja pelaajien profiileja, näkee heti eron ammattimaisuudessa, atleettisuudessa ja yksinkertaisesti eron taitotasossa. Uusi-Seelanti ottaa karsinnat hyvin vakavasti ja he ovat valmistautuneet karsintoihin hyvin ja haluavat kisoihin. Syyrialle tämä peli on vain hieno kokemus päästä pelaamaan karsintoja eikä heillä sinänsä ole mitään hävittävää. Uusi-Seelanti on maailman rankingissa sijalla 38 tällä hetkellä. Vedonlyönnissä tasoituslinja on syystäkin korkea 28,5 pistettä. Tämän pitäisi olla vieläkin korkeammalla, sillä tasoero on oikeasti merkittävä. Uusi-Seelanti uskaltaa lyödä heikompiaankin vastaan isoja lukemia taululle, eivät ala jarruttelemaan lopussa suotta. Tästä todisteena mm. kaksi voittoa Hong Kongia vastaan, molemmat jopa 59 pisteen erolla.

Panostasoa kannattaa kuitenkin miettiä, lyökö tällaiseen kohteeseen niin paljoa kuin normaalisti, kun kyse on tuntemattomammista koripallomaista ja riskiä kuitenkin löytyy. Se on kuitenkin varmaa, että Uusi-Seelanti tämän ottelun vie nimiinsä ja reilusti.

Pelivalintamme:

Uusi-Seelanti -28,5 @1.89

Coolbet - Lue arvostelu

1.89

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.89

Mobilebet - 200% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.89

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan