NFL: Tampa Bay Buccaneers - Dallas Cowboys

NFL: Tampa Bay Buccaneers - Dallas Cowboys
NFL | Tampa Bay Buccaneers - Dallas Cowboys | 03:20 | 10.9.2021
Kohde sulkeutuu: 10.09.2021 03:20
Pinnaclella niin hyvä markkinatoppi, että se on syytä ottaa, kun vielä ehtii.NFL alkaa jälleen. Kauden ensimmäisessä ottelussa viime kauden Super Bowlin voittanut Tampa Bay Buccaneers kohtaa Dallas Cowboysit.
Buccaneers on tällä kaudella vetomarkkinoiden kakkossuosikki mestariksi. Viime vuoden loppuottelupari Kansas City Chiefs on ykkönen.

Tampa Bayn menestys on hieman hämmentävää. Se oli ennen Tom Bradyn tuloa joukkueeseen melko keskinkertainen NFL-joukkue. Ei kai yksi pelaaja voi koko joukkuetta näin paljon nostaa? Varsinkin kun Brady on jo 44-vuotias veteraani, jolla on puujalat. Brady ei saa enää pitkää palloa samalla tavalla omille laitureille niin kuin joskus ennen. Mutta kyllä hän vieläkin pyörittää lyhyempää heittorulettia tappavan tarkasti

Ehkä Brady vain on erittäin fiksu liikkeissään. Hän luultavimmin valitsi itselleen joukkueen, johon hän sopii täydellisesti hänen vahvuuksiin, ja joka on muuten hyvässä kunnossa. Nyt Tampa Baylla on joukkue, jolla lienee koko liigan kovin laitahyökkääjien ryhmä ja mainio hyökkäyksen linja. Se on kaikki, mitä Brady tarvitsee hyökkäyksen pyörittämiseen.

Tämän kauden Tampa Bay aloittaa hyvissä asemissa. Se on saanut pidettyä oikeastaan koko viime kauden joukkueen kasassa. Ja puolustuksen iso mörkö Suhkin on pelikunnossa.Viime kaudella Bucs oli Football Outsiders -sivuston tilastoissa NFL:n kolmanneksi paras hyökkäyksessa ja viidenneksi paras puolustuksessa. Juoksua vastaan sen puolustus oli koko liigan paras.

Cowboys on heikko Prescottinkin kanssa


Dallas Cowboys lähti viime kauteen yhtenä koko liigan lupaavimmista hyökkäyksistä, mutta koko homma hajosi, kun pelinrakentaja Prescottin kausi päättyi peliviikolla 5 nilkkavammaan. Samalla kun Cowboysin hyökkäys alkoi sakata, niin sen puolustus oli viime kaudella surkea päästäen melkein 30 pistettä per matsi.

QB Dak Prescott on nyt mukana pelissä, mutta ei se tule hommaa niin paljon muuttamaan. Ei Dallas ollut viime kaudella erityisen hyvä edes silloin, kun Prescott oli mukana. Se aloitti viime kaudella viisi ensimmäistä ottelua voittosuhteella 2-3.

Dallasin puolustus on edelleen surkea. Se hommasi uudeksi puolustuksen koordinaattoriksi Dan Quinnin ja käytti kuusi ensimmäistä draft-varaustaan puolustuksen pelaajiin, mutta tämä ei välttämättä riitä, ei ainakaan heti kauden alussa.

Jos ottelu menee odotetusti, niin Brady puhkoo lyhyillä heittopeleillä Dallasin puolustuksen palasiksi. Bradyn kanssa kentällä on jatkuvasti neljä-viisi pelaajaa, jota heittopuolustuksen pitäisi vartioida.
Ja jos Bucsin mainio puolustus pysäyttää Dallasin keskushyökkääjä Elliottin ja pitää pitkään sivussa olleen Prescottin ahtaalla, niin ei Cowboys saa liikutettua palloa.


Kertoimet otteluun ovat noin 1.25 – 4.10. Tämä lienee kohdallaan. Mainio betsi löytyy siitä, että Dallas Cowboys jää alle 20.5 pisteen. Bucs pelannee pitkiä hyökkäysvuoroja, ja Dallasin hyökkäys pysyy sivurajalla. Ja kun Dallas saa pallon, niin sille tulee olemaan vaikeaa päästä eteenpäin, vastassa on kova puolustus. Pinnaclella on tähän betsiin sen verran ylivoimainen markkinatoppi, että se on takuulla hyvä veto. Pinnaclella Dallas alle 20.5 pistettä saa reilua vuorokautta ennen matsia kertoimeksi 2.12, kun esimerkiksi Bet365:llä kerroin on vain 1.83.

Rabona - 200€ tervetuliaisbonus tarjolla!


Oletko tutustunut aikaisemmin Rabona vedonlyöntisivustoon? Uutena pelaajana saat nyt 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää Rabona arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta pelaamaan.
Rabona: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Dallas Cowboys alle 20.5 @2.12

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.12

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.00

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

1.91

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders