NFL: Tampa Bay Buccaneers - Green Bay Packers

Julkaistu: 18.10.2020 15:53


NFL: Tampa Bay Buccaneers - Green Bay Packers
NFL | Tampa Bay Buccaneers - Green Bay Packers | 23:25
Comeon! Comeon!
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Unibet TV näyttää kaikki NFL kauden 2019-2020 ottelut suorana! Lue lisäohjeita NFL Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Yksi NFL:n kuudennen pelikierroksen mielenkiintoisimmista matseista pelataan Floridassa, kun Tampa Bay Buccaneers isännöi Green Bay Packersia. Sarjan paras hyökkäyskone Packers lähtee otteluun hienoisena suosikkina.

Monipuolinen Pack hieman edellä?


Packers on aloittanut kauden ryminällä, neljän ottelun jälkeen kasassa on yhtä monta voittoa. Erityisesti pelinrakentaja Aaron Rodgersin johtama hyökkäys on ollut täyttä timanttia. Pack-hyökkäys on tehnyt jopa NFL-historiaa tekemällä yli 150 pistettä ilman ainuttakaan turnoveria kauden ensimmäiseen neljään otteluun.



Sarjan paras hyökkäyskalusto saa tähän matsiin vielä hieman lisää potentiaalia, kun laitahyökkääjä Davante Adams on parin missatun viikon jälkeen taas ainakin lähes täydessä iskussa. Rodgersin ilmasirkuksen lisäksi Packers on myös juossut palloa tehokkaasti, kun keskushyökkääjä Aaron Jones on päässyt viikosta toiseen hyökkäämään rakoihin hyvän linjan takaa.

Vaikka Packersista tulee automaattisesti ensimmäisenä mieleen räjähtävä hyökkääminen, myös joukkueen puolustus on suoriutunut laadukkaasti. Vastustajat ovat tehneet Packia vastaan viime aikoina vain reilut parikymmentä pinnaa per peli, mikä on sarjan ehdottomasti kärkipään tasoa. Toki puolustuksen tekemistä auttaa paljon se, että Rodgersin hyökkäys viihtyy kentällä kauan ja tehokkaasti.

Buccaneers hävisi edelliskierroksella yllättäen heikolle Chicago Bearsille. Tätä ennen kolme matsia putkeen voittanut Bucs näytti varsin kelvolliselta joukkueelta, vaikkakin hyökkääminen on pääosin liian yksipuolista. Legenda-QB Tom Brady on parantanut ja jakaa palloa melko tehokkaasti, mutta juoksuhyökkäystä Bucs ei ole saanut käyntiin koko kautena.

Kotijoukkueen ehdottomasti vahvin ase on todella kova puolustuskalusto. Erityisesti juoksua vastaan Bucs on vahva, mutta kotijoukkueen kannalta harmillisesti Rodgersin kapellimestaroima hyökkäys ei tästä juurikaan hätkähdä.

Pelivihje


Monipuolisempi Packers nousee suosikiksi huippuottelussa myös vieraskentällä. Vierasmenestyksistä on myös tarjolla erinomaisia kertoimia vedonlyöjille.

ComeOn: 10€ Vedonlyöntibonus ilman talletusta!


Vedonlyöntisivusto ComeOn tarjoaa kaikille uusille pelaajille 10€ bonuksen ilman talletusta. Nappaa markkinoiden helpoin bonus alta, tai lue lisää sivustosta ComeOn arvostelustamme.
Comeon: lunasta 10€ talletusvapaa vedonlyöntibonus! ››

Pelivalintamme:

Packers @1.9

Coolbet - Lue arvostelu

1.9

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.88

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.87

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.87

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Melbet - Lue arvostelu

1.87

Melbet - hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
10Bet - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 50€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.87

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.87

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena